... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds
Kraj: Trenčiansky

Re: [ E46 323 coupe ] -koniec pribehu- Na predaj.

Nedeľa, 14. Februára 2010, 17:15

Inscene napísal:
no hej ..aj ked to bolo za banalitu ..ze najazdim bez znaciek uz :D ja som pokutu este neplatil za nic a to ma zastavili na novackej cez 230... passat r36: D

...tak to maš dobre mna na golfe permanentne za 2000sk a raz mi chceli aj auto zabaviť špiny ale to len skrz to,že mi na urade nechceli veriť,že mam take kolesa ake som mal a tak mi ich ani nezapisali...

Bikemann

Nedeľa, 14. Februára 2010, 20:47

badboy8605 napísal:

...no mne ked zobrali vodičak tak platilo to od doby zadržania a aj to mi poradil znamy policajt,že mu ho mam dať lebo odvtedy sa počita doba a zobrali mi ho na 10mesiacov a najebali mi pokutu 10500sk ale to bol iny priestupok(nie alkohol)a po 5mesiacoch som išiel na fizliaren tam som napisal žiadosť o predčasne vydanie to mi podpisali na mieste rozhodli,že mi ho vratia a domov som išiel aj s vodičakom...keby chceš ti možem poslať aj všetky tlačiva ktore dostaneš ako vyzeraju...

tak tak jako vravis, aj kamos mi vravel ze ked dosiel o vodicak na pol roka platilo to ododna priestupku .
michal sak to by bola uplna blbost aby to platilo az od vynesenia rozsudku.. sak nez ho oni vynesu to moze trvat aj dva mesiace a to uz by nebol pol rok ale 8mesiacov, cize by to bola blbost...

chembos
Auto: 530d&320i

Nedeľa, 14. Februára 2010, 21:06

:shock: gusto gusto, co si to porobil?? #-o
si mal skusat na mieste ukecat, nejak to poriesit blokovo, takto to bude sranda este
ja som tak raz ukecal ked som siel na 50 sice ,,len´´94 ale ukecal som to na 20cku [-o<

drz sa a nepredavaj to :wink:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 14. Februára 2010, 23:55

..k tým peňažným pokutám - podľa mňa to nie je moc dobre riešené..dajme tomu že dostane za rovnaký priestupok pokutu 1000e študent a na druhej strane nejaký pracháč..
študent o 1000e možno iba sníva, alebo sú to jeho dlhodobé úspory.. kdežto pracháč ich vytiahne z vačku, hodí ich fízlovi do ksichtu a ide si ďalej a povie si že ho to stálo (pre neho) iba 1000e, tak môže porušiť zase predpis - peniaze to spravia..
tuším vo Fínsku je to riešené tak že peňažná pokuta sa vypočíta a je to určité percento z vinníkovho príjmu - toto je podľa mňa fér a dobre vymyslené. (aj keď u nás by to akurát neplatilo na holohlavých "podnikatelov", ktorý zarobia akože 500 euro - ale na nich tuším neplatí nič, tak to je jedno)

Inscene
Auto: beamer

Pondelok, 15. Februára 2010, 00:06

chico ...to finsko som pocul aj ja ze tak nejak to funguje ... podla mna je to spravodlive...lebo tu na slovensku najviac zaplati podstivy clovek a elitu take veci nejebu ...

ak ste si vsimli syn PANBOHA PACKU je obvineni a neviem akych trestnych cinoch a hrozia mu dva roky ...tak som velmi zvedavi ci tatko bude uradovat... lebo lahko sa voda kaze a vino pije ;)
e46 330i
e28 544i

Džaro
Auto: Dračia cicina

Pondelok, 15. Februára 2010, 09:55

chico69 napísal:
..k tým peňažným pokutám - podľa mňa to nie je moc dobre riešené..dajme tomu že dostane za rovnaký priestupok pokutu 1000e študent a na druhej strane nejaký pracháč..
študent o 1000e možno iba sníva, alebo sú to jeho dlhodobé úspory.. kdežto pracháč ich vytiahne z vačku, hodí ich fízlovi do ksichtu a ide si ďalej a povie si že ho to stálo (pre neho) iba 1000e, tak môže porušiť zase predpis - peniaze to spravia..
tuším vo Fínsku je to riešené tak že peňažná pokuta sa vypočíta a je to určité percento z vinníkovho príjmu - toto je podľa mňa fér a dobre vymyslené. (aj keď u nás by to akurát neplatilo na holohlavých "podnikatelov", ktorý zarobia akože 500 euro - ale na nich tuším neplatí nič, tak to je jedno)

Čo sa sťažuješ? Veď je to spravodlivé. Aspoň si taký zasran rozmyslí či bude ďalej porušovať pravidlá! A ver tomu, že autá bohatých ludí (Lambo Feráče atď..) Sú 150x lepšie ako hocikoho auto tu z klubu. Do servisu jebú tisíce eur.Takže si to môže podla mňa dovoliť ísť pod plným kotlom a pod plným kotlom aj brzdiť.
A to, že pre milionára je 1 000€ nič? Noa? Zarobili si nato tak čo riešiš. Keď nato má a tvrdo makal tak nech si užíva života.
Tiež keby si bohatý a máš percento z tvôjho príjmu by ťa to sralo ako študenta 1 000€.

dodoIPD
Auto: BMW

Pondelok, 15. Februára 2010, 10:03

kenny napísal:
.... Sú 150x lepšie ako hocikoho auto tu z klubu. Do servisu jebú tisíce eur.Takže si to môže podla mňa dovoliť ísť pod plným kotlom a pod plným kotlom aj brzdiť.

Kamo citaj po sebe co pises ...

To ze ma niekto love neznamena ze si moze dovolit viac ako ostatny , ved nech ich ma ked si ich zarobil sikovnostou super , ale fakt to neni o tom ze mam peniaze tak teraz budem jazdit jak kar .

Kazdy si moze kupit take auto ake si moze dovolit

Inac dost OT :)

ErziE30
Auto: E30 340i 6q
Kraj: Žilinský

Pondelok, 15. Februára 2010, 10:12

dodoIPD napísal:

To ze ma niekto love neznamena ze si moze dovolit viac ako ostatny , ved nech ich ma ked si ich zarobil sikovnostou super , ale fakt to neni o tom ze mam peniaze tak teraz budem jazdit jak kar .

je to uplne jedno o com sa tu bavite ked raz niekto prekroci takto rychlost nedabatujem je to trosku vela a komu niet rady tomu niet pomoci ked na t nemam nechodim 235 kde je 90 idem aspom na dialnicu keby mu niekto vybehol a zabil niekoho potom by ta 235 mala nasledky take ze by to bola ina palba a kedze tu z nas nikto nieje politik a nema imunitu je zbytocne riesit pokuty ci studen alebo prachac prachacovi by vodicak nezobrali a pre studenta je toto ponaucenie machrovanie sa neoplati
BMW E30 4,0 V8 6q
BMW E32 3,0iA
BMW E34 2,5i ex
BMW E30 3,5i drift EX
BMW E30 3,5i TDC KWBT EX
BMW E30 3,5i EX
BMW E30 2,5i EX
BMW E30 1,8 is EX

Džaro

Pondelok, 15. Februára 2010, 10:16

dodoIPD napísal:

Nevysvetluj si to zle. Myslel som po technicky sú na tom lepšie. Veď kopec zmrdov stretávam na Golfoch rosypaných s hrdzavými nápravami ale hl. že tam má hudbu a 120na budíkoch cez mesto.
Ale tuto kolega to písal tak závistlivo tak mi to nedalo. Vôbec nevie aká je to drina byť bohatý a skáče tu. Viem, že sú ludia tu na SK ktorý tvrdo makajú aby prachy mali a kúpia si aj Gallo a ešte 4 autá má v garáži a rýchla jazda je pre nich vykúpenie. A tiež keby máš super káru tak mi nehovor, že jej nenaložíš.

//: A BMW ak viem tak sú tuctovky vyrábané na bežné presúvanie sa z bodu A do B len troška štýlovejšie a luxusnejšie.
Mká sú športové autá preto sa nečudujem keď vidím Mko ísť pod parou.
Btw: No flame. :smile:

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW

Pondelok, 15. Februára 2010, 10:34

kenny napísal:
Ale tuto kolega to písal tak závistlivo tak mi to nedalo. Vôbec nevie aká je to drina byť bohatý a skáče tu. Viem, že sú ludia tu na SK ktorý tvrdo makajú aby prachy mali a kúpia si aj Gallo a ešte 4 autá má v garáži a rýchla jazda je pre nich vykúpenie. A tiež keby máš super káru tak mi nehovor, že jej nenaložíš.

to akože ja ? to o čom som písal, nie je ani trošku o závisti - je to o niečom inom.. to že je drina zarobiť veľa peňazí viem - a čo ? teraz keď niekto makal a má veľa peňazí, tak si môže robiť čo chce ? - podľa tvojich riadkov asi ano, lebo je to pre nich VYKÚPENIE.

kenny napísal:
Vôbec nevie aká je to drina byť bohatý a skáče tu.
- a prečítaj si niekedy po sebe čo píšeš ... a ak si to myslel, tak ako si to napísal, tak aj ja ti dám otázku. Čo si myslíš? čo je väčšia drina ? - byť bohatý alebo žiť od výplaty k výplate ..
(mať peniaze nie je vždy o drine) ale to už tu rozoberáme pičoviny .. sorry za OT

Džaro

Pondelok, 15. Februára 2010, 10:43

chico69 napísal:

to akože ja ? to o čom som písal, nie je ani trošku o závisti - je to o niečom inom.. to že je drina zarobiť veľa peňazí viem - a čo ? teraz keď niekto makal a má veľa peňazí, tak si môže robiť čo chce ? - podľa tvojich riadkov asi ano, lebo je to pre nich VYKÚPENIE.

- a prečítaj si niekedy po sebe čo píšeš ... a ak si to myslel, tak ako si to napísal, tak aj ja ti dám otázku. Čo si myslíš? čo je väčšia drina ? - byť bohatý alebo žiť od výplaty k výplate ..
(mať peniaze nie je vždy o drine) ale to už tu rozoberáme pičoviny .. sorry za OT

Kto si robí čo chce? Povedz mi jedno meno kto si robí čo chce? Sú aj debili čo zdedili a iný gangztaz. A?
Tí ludia niesu pre mňa podstatný s debilmy vyholenými ktorý pýtajú výpalné nechcem mať nič spoočné.
To, že niekto žije od výplaty k výplate je o ničom inom. Keby robí pre seba niečo vzdeláva sa tak by aj profitoval.
Neuznávam také reči a chudáčik má 4 deti hypotéky na krku a bla bla blaaaa. Každý si je strojcom svojho osudu. Kto sa flákal a piču vie tak aj dopadne.
Prečítaj si aj ty čo píšeš. Koniec debaty, Bikemannovi tu robíme bordel. Prosím zmazať
P.S. Môžeš pokračovať cez SS. :roll: Ale asi to bude beznádejné lebo každý si stojí za svojim názorom a nerád sa hádam.
Jo a ešte k tomu vykúpeniu, ANO je to pôžitok! Kto je automobilový fanúšik a zároveň má aj patričné auto na rýchlu športovú jazdu tak je to pre neho forma oddychu.
A taký vodiči majú už niečo málo odjazdené niesu to zasrani 18 ročný ktorý sa snažia obiehať za každú cenu a dokazovať si, že sú najväčší králi ciest.

Prajem ti v živote aby si mal nejaké Ferrari, potom ti pripomeniem...akým štýlom jazdíš či aj pridáš alebo jazdíš štýlom za polodebila.

spider207
Auto: RWD, but not a BMW..
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 15. Februára 2010, 13:46

pobite sa chlapi :lol: :lol: ja by som len dodal na margo nielen prachacov, ze zabudaju na jednu vec - quod licet lovi, non licet bovi (co je dovolene bohovi, nie je dovolene volovi)..
a PREMAZAT TO TU!!
"Umenie žiť nie je umenie hrať s dobrou kartou, ale umenie zohrať so zlou kartou dobrú hru."

BMW E30 318i...ex

Bikemann

Pondelok, 15. Februára 2010, 16:28

uz uplny OT :D

jako no co, tak chvylu budem chodit autobusom, uz si zvykam :lol: hehe

chembos
Auto: 530d&320i

Pondelok, 15. Februára 2010, 20:56

boze Bikemann, nemas Bike? :twisted: :smile:
>BMW g31 30xD
>BMW f10 530xd ex
>BMW e70 X5 30d ex
>BMW e92 330xd ex
>BMW e60 525xd ex
>BMW e39 535i ex
>BMW e36 320i QP ex
>Jeep Cherokee 2,5TD Limited ex
>BMW e39 525 TDS ex

Bikemann

Utorok, 16. Februára 2010, 17:24

chembos napísal:
boze Bikemann, nemas Bike? :twisted: :smile:

hehe zrejme si idem kupit spat ten co som predal a budem na biku zatial jak to vidim :D
no to vies na biku chodit za holkou 30km sa mi moc nechce :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: nadro a 41 neregistrovaných