... všetko o BMW ...
Inscene napísal:no hej ..aj ked to bolo za banalitu ..ze najazdim bez znaciek uzja som pokutu este neplatil za nic a to ma zastavili na novackej cez 230... passat r36: D
badboy8605 napísal:
...no mne ked zobrali vodičak tak platilo to od doby zadržania a aj to mi poradil znamy policajt,že mu ho mam dať lebo odvtedy sa počita doba a zobrali mi ho na 10mesiacov a najebali mi pokutu 10500sk ale to bol iny priestupok(nie alkohol)a po 5mesiacoch som išiel na fizliaren tam som napisal žiadosť o predčasne vydanie to mi podpisali na mieste rozhodli,že mi ho vratia a domov som išiel aj s vodičakom...keby chceš ti možem poslať aj všetky tlačiva ktore dostaneš ako vyzeraju...
chico69 napísal:..k tým peňažným pokutám - podľa mňa to nie je moc dobre riešené..dajme tomu že dostane za rovnaký priestupok pokutu 1000e študent a na druhej strane nejaký pracháč..
študent o 1000e možno iba sníva, alebo sú to jeho dlhodobé úspory.. kdežto pracháč ich vytiahne z vačku, hodí ich fízlovi do ksichtu a ide si ďalej a povie si že ho to stálo (pre neho) iba 1000e, tak môže porušiť zase predpis - peniaze to spravia..
tuším vo Fínsku je to riešené tak že peňažná pokuta sa vypočíta a je to určité percento z vinníkovho príjmu - toto je podľa mňa fér a dobre vymyslené. (aj keď u nás by to akurát neplatilo na holohlavých "podnikatelov", ktorý zarobia akože 500 euro - ale na nich tuším neplatí nič, tak to je jedno)
kenny napísal:.... Sú 150x lepšie ako hocikoho auto tu z klubu. Do servisu jebú tisíce eur.Takže si to môže podla mňa dovoliť ísť pod plným kotlom a pod plným kotlom aj brzdiť.
dodoIPD napísal:
Kamo citaj po sebe co pises ...
To ze ma niekto love neznamena ze si moze dovolit viac ako ostatny , ved nech ich ma ked si ich zarobil sikovnostou super , ale fakt to neni o tom ze mam peniaze tak teraz budem jazdit jak kar .
Kazdy si moze kupit take auto ake si moze dovolit
Inac dost OT :)
dodoIPD napísal:
Kamo citaj po sebe co pises ...
To ze ma niekto love neznamena ze si moze dovolit viac ako ostatny , ved nech ich ma ked si ich zarobil sikovnostou super , ale fakt to neni o tom ze mam peniaze tak teraz budem jazdit jak kar .
Kazdy si moze kupit take auto ake si moze dovolit
Inac dost OT :)
kenny napísal:Ale tuto kolega to písal tak závistlivo tak mi to nedalo. Vôbec nevie aká je to drina byť bohatý a skáče tu. Viem, že sú ludia tu na SK ktorý tvrdo makajú aby prachy mali a kúpia si aj Gallo a ešte 4 autá má v garáži a rýchla jazda je pre nich vykúpenie. A tiež keby máš super káru tak mi nehovor, že jej nenaložíš.
kenny napísal:- a prečítaj si niekedy po sebe čo píšeš ... a ak si to myslel, tak ako si to napísal, tak aj ja ti dám otázku. Čo si myslíš? čo je väčšia drina ? - byť bohatý alebo žiť od výplaty k výplate ..Vôbec nevie aká je to drina byť bohatý a skáče tu.
chico69 napísal:
to akože ja ? to o čom som písal, nie je ani trošku o závisti - je to o niečom inom.. to že je drina zarobiť veľa peňazí viem - a čo ? teraz keď niekto makal a má veľa peňazí, tak si môže robiť čo chce ? - podľa tvojich riadkov asi ano, lebo je to pre nich VYKÚPENIE.
- a prečítaj si niekedy po sebe čo píšeš ... a ak si to myslel, tak ako si to napísal, tak aj ja ti dám otázku. Čo si myslíš? čo je väčšia drina ? - byť bohatý alebo žiť od výplaty k výplate ..
(mať peniaze nie je vždy o drine) ale to už tu rozoberáme pičoviny .. sorry za OT
chembos napísal:boze Bikemann, nemas Bike?![]()