... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Bikemann

Re: [ E46 323 coupe ] -koniec pribehu- Na predaj.

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:14

Inscene napísal:
policia neni splatkova spolocnost quatro :) ci jak sa to pise..mau ta v pici tazko ...

aj som si myslel...
no lebo raz mi doslo doplatit za poistnu udalost nie malu sumu a normalne sa to dalo rozhodit na splatky ...

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:22

aj policia ti da na splatky ak si student, alebo ak im preukazes ze to nemas z coho zaplatit

cobra11

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:31

S kamaradom nas chytili uz davno na odhlasenom Formane bez vodicaku a to este sme sa snazili utekat pred nimi :D

Soferoval vtedy nastastie kamarad, hned ho brali na oddelenie a tam mu dali vseobecne ohrozenie bezpecnosti a plynulosti cestnej premavky jazdou bez VP a nerespektovanie vyzvy policajta na zastavenie vozidla.

Neskor na pojdenavani odklad na VP 1 rok+pokuta 300eur.
Kamarad nemal zcoho zaplatit odvolal sa 1x a znizili vsetko na polovicu.
Odvolal sa druhy krat ze je student a nema zamestnanie a vsetko ho to mrzi a svoj cin si uvedomuje a lutuje ho. Prosil oto aby mu bola odpustena aspon pokuta. A prisiel list ze vzhladom na to ze si uvedomuje svoj cin a nema zamestnanie je mu trest aj pokuta zrusena!!!

Takze pri rieseni hlavne hovor ze si nezamestnany a nevies si najst pracu, ze ta to mrzi, ze bola noc, neboli auta tak si si nevsimol ze si siel rychlejsie. Svojim cinom si v ziadnom pripade nechcel ohrozit bezpecnost ostatnych, na vyzvu policajta si okamzite spravne reagoval.

Ked ti dojde list ze mas zakaz cinnosti a mas zaplatit odvolaj sa ze nemas zcoho pokutu zaplatit a stale a stale sa odvolavaj kym sa to da.

1morok
Auto: 330ci smg
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:36

dobrý nápad, to si zapamätám, možno sa to niekedy hodí
cobra11 napísal:
S kamaradom nas chytili uz davno na odhlasenom Formane bez vodicaku a to este sme sa snazili utekat pred nimi :D

Soferoval vtedy nastastie kamarad, hned ho brali na oddelenie a tam mu dali vseobecne ohrozenie bezpecnosti a plynulosti cestnej premavky jazdou bez VP a nerespektovanie vyzvy policajta na zastavenie vozidla.

Neskor na pojdenavani odklad na VP 1 rok+pokuta 300eur.
Kamarad nemal zcoho zaplatit odvolal sa 1x a znizili vsetko na polovicu.
Odvolal sa druhy krat ze je student a nema zamestnanie a vsetko ho to mrzi a svoj cin si uvedomuje a lutuje ho. Prosil oto aby mu bola odpustena aspon pokuta. A prisiel list ze vzhladom na to ze si uvedomuje svoj cin a nema zamestnanie je mu trest aj pokuta zrusena!!!

Takze pri rieseni hlavne hovor ze si nezamestnany a nevies si najst pracu, ze ta to mrzi, ze bola noc, neboli auta tak si si nevsimol ze si siel rychlejsie. Svojim cinom si v ziadnom pripade nechcel ohrozit bezpecnost ostatnych, na vyzvu policajta si okamzite spravne reagoval.

Ked ti dojde list ze mas zakaz cinnosti a mas zaplatit odvolaj sa ze nemas zcoho pokutu zaplatit a stale a stale sa odvolavaj kym sa to da.

efendy
Auto: E46 330ci individual
Kraj: Košický

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:41

cobra11 napísal:
...

=D> =D> =D>

Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 14. Februára 2010, 13:50

vec sa ma takto kym nezaplatis pokutu tak ti nevratia vodicak ..viem to z vlastnej skusenosti tak neklamem..chcel som mat co najskor vodicak tak sa aj eura nasli ...ked im povies trebars ze 1500eur nemas z coho tak ti poviedia ze za rok si nasetrite potom vam vratime vodicak .... oni ti ho nedaju dokym nezaplatis ...ich teoria ak mas peniaze na jazdenie mas aj na pokutu ...a toto nemam zo svojej hlavy ...

cize vela zdaru gusto

a cim dlhsie sa bude odvolavat tym dlhsie nebudes mat vodicak lebo zakaz trvania plati od nadobudnutia pravoplatnosti rozhodnutia..cize si to budes zbytocne natahovat... to ze si siel rychlo ok ..ale aby si siel 240 na 90tke to je moc to neukecas ..
e46 330i
e28 544i

BMino
Auto: modre
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 14. Februára 2010, 14:55

kolko je studentska zlava na pokuty? je tam vacsia zlava na ISEC?
e91 330d
e90 320d - ex
Land Cruiser 90 3,0 td
2000 CA - ex
Pajero 2,8 td intercooler FL - ex
e46 330d touring M-paket II - ex
e36 320i limousine M-paket - ex
e36 M3 coupe SMG - ex
e30 320i coupe M-Technic - ex
---------------------------------

Inscene

Nedeľa, 14. Februára 2010, 15:28

BMino napísal:
kolko je studentska zlava na pokuty? je tam vacsia zlava na ISEC?

je to isic ale neviem či platí.skús možno spravia výnimku:-)
e46 330i
e28 544i

Bikemann

Nedeľa, 14. Februára 2010, 15:30

Inscene napísal:
vec sa ma takto kym nezaplatis pokutu tak ti nevratia vodicak ..viem to z vlastnej skusenosti tak neklamem..chcel som mat co najskor vodicak tak sa aj eura nasli ...ked im povies trebars ze 1500eur nemas z coho tak ti poviedia ze za rok si nasetrite potom vam vratime vodicak .... oni ti ho nedaju dokym nezaplatis ...ich teoria ak mas peniaze na jazdenie mas aj na pokutu ...a toto nemam zo svojej hlavy ...

cize vela zdaru gusto

a cim dlhsie sa bude odvolavat tym dlhsie nebudes mat vodicak lebo zakaz trvania plati od nadobudnutia pravoplatnosti rozhodnutia..cize si to budes zbytocne natahovat... to ze si siel rychlo ok ..ale aby si siel 240 na 90tke to je moc to neukecas ..

oprava, zakaz plati od zadrzania vodicskeho preukazu nie od nadobudnutia pravoplatnosti rozhodnutia... cize az mi vymeria pol roka plati to oddodna kedy ma zastavili ....

tak isto ak si vo vazbe napr 1rok a nakoniec ta odsudia na 2roky tak uz si odsedis len rok a nie 2 roky ktomu jednemu roku co si zatial cakal na rozhodnutie ;)

misokgb
Auto: Alfa Romeo 75
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 14. Februára 2010, 15:55

Podla mna to je cele postavene dobre na kokot, ked uz si siel rychlo, tak proste zaplat a hotovo - o tom mal byt aj novy cestny zakon, ze kto na to jednoucho ma, tak zaplati a ide si veselo dalej, po 3och zavaznych dopravnych priestupkoch mas preskusanie VP pred policajtom, ziadne, ze donesies od autoskoly papier... Samozrejme, ze taka palka km/h by som dal asi aj ja viac penazi, ale proste pokutu a tu mas vodicak, jazdi aj dalej tak a pln statnu pokladnu... Vidim, ze to nie je len o tom, ze zaplatis a ides dalej, ale pri vaznejsom dopravnom priestupku ti beru vodicak... A pre tych spravnych, po jednej ci dvoch 1000e pokutach by si si aj ty rozmyslel, ze ci stupis plnku na dialnici, alebo pojdes o par desiatok km/h navyse...
Alfa Romeo 75

Inscene

Nedeľa, 14. Februára 2010, 16:49

Bikemann napísal:

oprava, zakaz plati od zadrzania vodicskeho preukazu nie od nadobudnutia pravoplatnosti rozhodnutia... cize az mi vymeria pol roka plati to oddodna kedy ma zastavili ....

tak isto ak si vo vazbe napr 1rok a nakoniec ta odsudia na 2roky tak uz si odsedis len rok a nie 2 roky ktomu jednemu roku co si zatial cakal na rozhodnutie ;)

NIE NIE NIE !!! od pojednavania na dopravnm ispektorate ktory vyda rozhodnutie a od vtedy plynie 14dnova lehota na odvolanie ked sa neodvolas mas do 7 odovzdat vodicsky preukaz.....sam som to mal tak viem
e46 330i
e28 544i

badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds

Nedeľa, 14. Februára 2010, 16:59

Inscene napísal:

NIE NIE NIE !!! od pojednavania na dopravnm ispektorate ktory vyda rozhodnutie a od vtedy plynie 14dnova lehota na odvolanie ked sa neodvolas mas do 7 odovzdat vodicsky preukaz.....sam som to mal tak viem

...no mne ked zobrali vodičak tak platilo to od doby zadržania a aj to mi poradil znamy policajt,že mu ho mam dať lebo odvtedy sa počita doba a zobrali mi ho na 10mesiacov a najebali mi pokutu 10500sk ale to bol iny priestupok(nie alkohol)a po 5mesiacoch som išiel na fizliaren tam som napisal žiadosť o predčasne vydanie to mi podpisali na mieste rozhodli,že mi ho vratia a domov som išiel aj s vodičakom...keby chceš ti možem poslať aj všetky tlačiva ktore dostaneš ako vyzeraju...

Inscene

Nedeľa, 14. Februára 2010, 17:06

no u mna bol problem ze som im povedal ze im ho nedam :D haha tak nemi nemali co zobrat ...teda povedal som ze ho nemam .. :D

ako kukam tu viac ludi uz nemalo vodicak .
e46 330i
e28 544i

badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds

Nedeľa, 14. Februára 2010, 17:09

Inscene napísal:
no u mna bol problem ze som im povedal ze im ho nedam :D haha tak nemi nemali co zobrat ...teda povedal som ze ho nemam .. :D

ako kukam tu viac ludi uz nemalo vodicak .

...a tak aspon raz prisť o vodičak je celkom dobra skusenosť len mne chceli ešte nasrať podmienku na 2roky ale stoho som sa vykrutil...

Inscene

Nedeľa, 14. Februára 2010, 17:12

no hej ..aj ked to bolo za banalitu ..ze najazdim bez znaciek uz :D ja som pokutu este neplatil za nic a to ma zastavili na novackej cez 230... passat r36: D
e46 330i
e28 544i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných