... všetko o BMW ...
Inscene napísal:policia neni splatkova spolocnost quatro :) ci jak sa to pise..mau ta v pici tazko ...
cobra11 napísal:S kamaradom nas chytili uz davno na odhlasenom Formane bez vodicaku a to este sme sa snazili utekat pred nimi
Soferoval vtedy nastastie kamarad, hned ho brali na oddelenie a tam mu dali vseobecne ohrozenie bezpecnosti a plynulosti cestnej premavky jazdou bez VP a nerespektovanie vyzvy policajta na zastavenie vozidla.
Neskor na pojdenavani odklad na VP 1 rok+pokuta 300eur.
Kamarad nemal zcoho zaplatit odvolal sa 1x a znizili vsetko na polovicu.
Odvolal sa druhy krat ze je student a nema zamestnanie a vsetko ho to mrzi a svoj cin si uvedomuje a lutuje ho. Prosil oto aby mu bola odpustena aspon pokuta. A prisiel list ze vzhladom na to ze si uvedomuje svoj cin a nema zamestnanie je mu trest aj pokuta zrusena!!!
Takze pri rieseni hlavne hovor ze si nezamestnany a nevies si najst pracu, ze ta to mrzi, ze bola noc, neboli auta tak si si nevsimol ze si siel rychlejsie. Svojim cinom si v ziadnom pripade nechcel ohrozit bezpecnost ostatnych, na vyzvu policajta si okamzite spravne reagoval.
Ked ti dojde list ze mas zakaz cinnosti a mas zaplatit odvolaj sa ze nemas zcoho pokutu zaplatit a stale a stale sa odvolavaj kym sa to da.
cobra11 napísal:...
Ked ti dojde list ze mas zakaz cinnosti a mas zaplatit odvolaj sa ze nemas zcoho pokutu zaplatit a stale a stale sa odvolavaj kym sa to da.
BMino napísal:kolko je studentska zlava na pokuty? je tam vacsia zlava na ISEC?
Inscene napísal:vec sa ma takto kym nezaplatis pokutu tak ti nevratia vodicak ..viem to z vlastnej skusenosti tak neklamem..chcel som mat co najskor vodicak tak sa aj eura nasli ...ked im povies trebars ze 1500eur nemas z coho tak ti poviedia ze za rok si nasetrite potom vam vratime vodicak .... oni ti ho nedaju dokym nezaplatis ...ich teoria ak mas peniaze na jazdenie mas aj na pokutu ...a toto nemam zo svojej hlavy ...
cize vela zdaru gusto
a cim dlhsie sa bude odvolavat tym dlhsie nebudes mat vodicak lebo zakaz trvania plati od nadobudnutia pravoplatnosti rozhodnutia..cize si to budes zbytocne natahovat... to ze si siel rychlo ok ..ale aby si siel 240 na 90tke to je moc to neukecas ..
Bikemann napísal:
oprava, zakaz plati od zadrzania vodicskeho preukazu nie od nadobudnutia pravoplatnosti rozhodnutia... cize az mi vymeria pol roka plati to oddodna kedy ma zastavili ....
tak isto ak si vo vazbe napr 1rok a nakoniec ta odsudia na 2roky tak uz si odsedis len rok a nie 2 roky ktomu jednemu roku co si zatial cakal na rozhodnutie
Inscene napísal:
NIE NIE NIE !!! od pojednavania na dopravnm ispektorate ktory vyda rozhodnutie a od vtedy plynie 14dnova lehota na odvolanie ked sa neodvolas mas do 7 odovzdat vodicsky preukaz.....sam som to mal tak viem
Inscene napísal:no u mna bol problem ze som im povedal ze im ho nedamhaha tak nemi nemali co zobrat ...teda povedal som ze ho nemam ..
![]()
ako kukam tu viac ludi uz nemalo vodicak .