Takze toto je moje uplne prve auto co som si kupil a som snim velmi spokojny :)
nez som sa knemu dopracoval to je dlha historia, tak poporiadku. OD malicka sa mi strasne pacili bmw, mal som ich vsade po stene a tak som si konecne splnil svoj detsky sen :)
Povodne som chcel 7micku, minuli rok som siel pozriet jednu do BN nakoniec som ju nekupil lebo mi chybalo 10tis, a chlapik nemienil zjednavat tak z toho zislo, par dni na to som nasiel jednu E46 318i vo velmi dobrom stave cerstvo dovezenu z DE velmi som sa na nu tesil ale problem bol ze polovicu mi mal nan poziciat otec a v den kupy povedal ze mi nepozicia nakoniec pretoze je to bmw ze mam si radsej kupit daco uplne nove daku FOBIU alebo co to patlal, ale nikto mi nebude hovorit co si mam kupovat
bmw ma drahy servis , a tak no a ked mi sused hovoril ze na superb co mal, mal drahsi servis ako na e39 tak ma to uz uplne presvecilo ze su to rozpravky.
Nakoniec som bol rad ze otec mi nepozicial pretoze som par dni na to rozbil jeho FOBIU na mraky, som sa dva krat otocil v tunely v brne, dostal 53000 sk pokutu ako gratis a bolo po vsetkom..
Ale som rad ze to tak dopadlo pretoze som jazdil ako blazon a ono to uz bolo 3tie rozbite auto takze teraz ked uz mam svoje jazdim po tych vsetkych skusenostiach pomalsie a ohladuplnejsie voci ostatnym, kedze to nie je zavodna draha :) ono to bolo ciastocne aj tym ze jazdim zavodne downhill na bajku a motocross zas hobby tak som bol navyknuty ist na doraz :)
takze som rok zivoril setril a od leta tuna na fore sledoval aky motor kupit a tak.
niekolko mesiacov som si vyberal E39 a zrazu som nejako zabludil k E46 kupatkam a bolo rozhodnute .
vybral som si 323ci 2001 z BN autobazaru , a uz som ju siel kupit, ale den pred tym som to sem hodil a ste ma zrejme zachranili , kedze som sa dociatl ze majitel autobazaru je oje....c a ze to cele auto bolo nejake divne.
Tak som zacal vyberat auto odtialto a nasiel som cervene 323ci 1999, ktore som uz pozeral davnejsie ale bolo v ponuke za vela penazi tak som to neriesil ale nejako nam pekne zlacnelo tak sme sli na vylet do martina za Jozkym pozreli a zobrali :)
Som rad ze som to kupil od neho pretoze je to seriozny clovek a o auto sa staral :)
takze je to E46 323ci ,r.v.1999, farvba HELL ROT, elektricke vyhrievane sedacky , 4okna v elektrike a aj stresne, el. zrkadla a take tie prkotinky :)
som snim maximalne spokojny , len pred par dnami mi na volnobehu pocas jazdy zacalo ukazovat spotrebu 10L a pred tym to nerobilo, a ked zastavim tak to uz ukaze 0L no haluska