dalej mam ojednane powerflexy, dam to na predny aj zadny stabilizator, kedze tie povodne su uz K.O, a na prednu a zadnu napravu, na diferak neviem asi zatiel este nie mozno casom.
a plany do buducna, v lete tam chcem dat dierkovane zimermany na cele auto, platnicky este neviem v tom sa este nevyznam, musim ocekovat

a brzdice dat na cerveno, lak uz mam, len neviem ci aj treba daky zaklad na to dat a ked uz asi tiez odolny voci teplotam ze?? neviete dakto?? a vymenit aj kvapalinu este ktomu
potom horne ulozenia tlmicov a to hlavne kolesa opieskujem a nalakujem na cierno

na to sa uz neviem dockat, len si musim pockat na zimu kupit plechace aby som mal na com zatial jazdit, a chcem ich hlavne koli tomu ze v zime je to na tych 18 nastkach a znizenom podvozku fakt peklo
no a jak som to mal na zdvyhaku tak mi mechanik povedal ze mi malinko kvapka z prevodovky ze tak ako skoro na vsetkych bmw, ze treba novy simering a tak uz rovno vymenim olej aj v prevodovke aj diferaku.
najveci plan mam vymenit brzdy za nejaky stvorpiestiky ale na to musim dosetrit, lebo brzdi to velmi zle a ked si predstavim ze na biku som jazdil 6piestiky tak mi to na tom aute pride dost bieda mat az jeden piestik

fotky potom k vsetkemu pridaam