... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
mito
Auto: ex E46 328Ci
Kraj: Bratislavský

Re: [E46coupe] -auto na dlho odstavene :(

Utorok, 9. Februára 2010, 13:16

ber to z tej lepsej stranky..radsej prist o vodicak, ako sa roz*ebat pri 240 na okrske :wink:

13riso
Auto: BMW 530 d E60
Kraj: Nitriansky

Utorok, 9. Februára 2010, 14:14

pozri niesi sam mne ho tiez zobrali lenze ja som nafukal 0,8 promile a v pondelok idem na policiu si vypocut co a ako,ale berem to sportovo,clovek sa uci na vlastnych chybach
Golf III 2.9 VR6 syncro

dzyko
Auto: E46 323Ci

Utorok, 9. Februára 2010, 16:15

Gusto hlavne davaj pozor kamarat jazdil bez vodicaku a sedel potom 10mes.

BMWpositiv

Utorok, 9. Februára 2010, 16:24

...no pekne drahá fotočka to bude, dúfam že si ju potom od fízlov budeš môcť vypýtať na pamiatku... :roll:

ice.blade

Utorok, 9. Februára 2010, 17:32

uz vidim gustika ako vsade peachuje ze nema vodicak :))) ale neboj sprat to ako ja ked som ho nemal ze som sa nechaval vozit... by si neveril kolko ochotnych soferov sa ti bude hlasit :D alebo si na pol roka nabal babenu s vodicakom a si v suchu :) len do roboty a z roboty ak to mas dalej bude na nervy

dodoIPD
Auto: BMW

Utorok, 9. Februára 2010, 17:38

BMino napísal:

jemu nebudes mat co pripomenut, on sa nemusi predvadzat a ani nemava vypadky vedomia aby sa zrazu pristihol pri 250tke...

a preco prave 328?

to bol priklad.. ak ti da 325tka 250 tak kludne aj 325tku ak by mal.
to ze niekto ide 250 neznamena ze sa predvadza...

Nechapem kam tym mieris ... nemusi mat vypadok aby si niekedy "skusil" 250tku aj ked len raz...

Bikemann

Utorok, 9. Februára 2010, 23:57

pepka4 napísal:
tak to si mal dost odvahy v takom pocasi to hnat cez 200 :lol: a co sa seres ved das kluce cajocke a budes Pan ktory ma svojho vodica 8)

problem je ze vodicak este nema :D inak by som ani moc nenadaval.. ale uz ju kopem dotoho aby si ho sla robit, ale no neviem co mi to pomoze ked nebude vediet dobre jazdit, este mi ho rozjebe :D:D no byvalka na nom dobre jazdila ale uz je to v pase

a da sa to hnat ak je sucha cesta alebo polosucha..
podarilo sa mi dat pred mesiacom Bratislavu -Pezinok za 3minuty :D

Bikemann

Streda, 10. Februára 2010, 00:08

ice.blade napísal:
uz vidim gustika ako vsade peachuje ze nema vodicak :))) ale neboj sprat to ako ja ked som ho nemal ze som sa nechaval vozit... by si neveril kolko ochotnych soferov sa ti bude hlasit :D alebo si na pol roka nabal babenu s vodicakom a si v suchu :) len do roboty a z roboty ak to mas dalej bude na nervy

no kamo ani nehovor picujem uz 3dni jak vrana, chodim tymi zasratymi busmi :(( cele zle teraz mi cesta k holke trva mrte dlho a ta zima
a kamo najhorsie ze do prace?? neni do jakej uz som 3tyzdne bez prace, teraz budem kesovat super pokutu a ani neviem jak si bez prace dokoncim karu....... toboz jak zaplatim pokutu......

a auto poziciat? no to si este 3krat rozmyslim ze komu, mam tak na to 3roch ludi ktorym verim... uz mi ho raz rozjebali lebo nevedeli jazdit, a raz cuvali a nevsimli si auto no hruza.. este stale som za opravu auta nedostal od dotycnej osoby skoro 2000eur!!!!! ktore by sa mi celkom aj hodili
radsej busom a nech mam auto pokope jak ho zas rozdrbkat :D uz si pamaly zacinam zvykat, som si kupil novu mp3jku aby som sa na tych cestach nenudil haha :D

snoo
Kraj: Košický

Streda, 10. Februára 2010, 00:18

co napisat, za sprostost sa plati :) pol roka zbehne ako voda a nabuduce si rozmyslis ci budes porusovat predpis, alebo nie ;)
len tak si skus polozit otazku bikemann co by si urobil ak by ti do cesty niekto vbehol v tej rychlosti a nieze by si dotycneho zabil,ale v tej rychlosti zmasakroval, sice to by uz bol aj po tebe takze bud rad, ze si tuto otazku mozes polozit ;)
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

Bikemann

Streda, 10. Februára 2010, 00:22

snoo napísal:
co napisat, za sprostost sa plati :) pol roka zbehne ako voda a nabuduce si rozmyslis ci budes porusovat predpis, alebo nie ;)
len tak si skus polozit otazku bikemann co by si urobil ak by ti do cesty niekto vbehol v tej rychlosti a nieze by si dotycneho zabil,ale v tej rychlosti zmasakroval, sice to by uz bol aj po tebe takze bud rad, ze si tuto otazku mozes polozit ;)

robim to len nad ranom okolo 2hej 3tej ked na obchvate a na dialnici nebyva ziadne auto, obcas nejake stretnem ale moc ich nebyva, urcite to nerobim v premavke ;) ale tak moze sa stat vselico uznavam... no zial uz uz, som bol na dialnici ale stihli ma este tesne pred kde nebola 130tka..

snoo
Kraj: Košický

Streda, 10. Februára 2010, 01:53

Policajti su vzdy tam kde ich najmenej cakas, zakon schvalnosti :mrgreen:
ale co uz, nabuduce budes mudrejsi :wink:
BMW G05 40i
BMW G01 M40i
BMW F15 40d EX
Ford mondeo mk4
BMW E91 318d EX
BMW F07 530d EX
BMW E61 530DT A/T EX
BMW e53 4,8is EX
BMW e53 4,6is EX
BMW e36 323i coupe EX
BMW e30 325i coupe EX
BMW e34 520iA sedan EX
BMW e46 323i sedan EX

antiradar666
Auto: 135i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Februára 2010, 11:40

Bikemann napísal:
Takze toto je moje uplne prve auto co som si kupil a som snim velmi spokojny :)
nez som sa knemu dopracoval to je dlha historia, tak poporiadku. OD malicka sa mi strasne pacili bmw, mal som ich vsade po stene a tak som si konecne splnil svoj detsky sen :)
Povodne som chcel 7micku, minuli rok som siel pozriet jednu do BN nakoniec som ju nekupil lebo mi chybalo 10tis, a chlapik nemienil zjednavat tak z toho zislo, par dni na to som nasiel jednu E46 318i vo velmi dobrom stave cerstvo dovezenu z DE velmi som sa na nu tesil ale problem bol ze polovicu mi mal nan poziciat otec a v den kupy povedal ze mi nepozicia nakoniec pretoze je to bmw ze mam si radsej kupit daco uplne nove daku FOBIU alebo co to patlal, ale nikto mi nebude hovorit co si mam kupovat :D
bmw ma drahy servis , a tak no a ked mi sused hovoril ze na superb co mal, mal drahsi servis ako na e39 tak ma to uz uplne presvecilo ze su to rozpravky.
Nakoniec som bol rad ze otec mi nepozicial pretoze som par dni na to rozbil jeho FOBIU na mraky, som sa dva krat otocil v tunely v brne, dostal 53000 sk pokutu ako gratis a bolo po vsetkom..
Ale som rad ze to tak dopadlo pretoze som jazdil ako blazon a ono to uz bolo 3tie rozbite auto takze teraz ked uz mam svoje jazdim po tych vsetkych skusenostiach pomalsie a ohladuplnejsie voci ostatnym, kedze to nie je zavodna draha :) ono to bolo ciastocne aj tym ze jazdim zavodne downhill na bajku a motocross zas hobby tak som bol navyknuty ist na doraz :)

takze som rok zivoril setril a od leta tuna na fore sledoval aky motor kupit a tak.
niekolko mesiacov som si vyberal E39 a zrazu som nejako zabludil k E46 kupatkam a bolo rozhodnute .
vybral som si 323ci 2001 z BN autobazaru , a uz som ju siel kupit, ale den pred tym som to sem hodil a ste ma zrejme zachranili , kedze som sa dociatl ze majitel autobazaru je oje....c a ze to cele auto bolo nejake divne.

Tak som zacal vyberat auto odtialto a nasiel som cervene 323ci 1999, ktore som uz pozeral davnejsie ale bolo v ponuke za vela penazi tak som to neriesil ale nejako nam pekne zlacnelo tak sme sli na vylet do martina za Jozkym pozreli a zobrali :)
Som rad ze som to kupil od neho pretoze je to seriozny clovek a o auto sa staral :)

takze je to E46 323ci ,r.v.1999, farvba HELL ROT, elektricke vyhrievane sedacky , 4okna v elektrike a aj stresne, el. zrkadla a take tie prkotinky :)

som snim maximalne spokojny , len pred par dnami mi na volnobehu pocas jazdy zacalo ukazovat spotrebu 10L a pred tym to nerobilo, a ked zastavim tak to uz ukaze 0L no haluska :D

riadne si ho dupol k zemi.lubi sa mi

Bikemann

Streda, 10. Februára 2010, 15:40

tak po dlhom uvazovani som sa rozhodol ze auto urcite predam.. viem neoplati sa mi to , ale ani sa mi neoplati si ho nehat, pretoze este treba 12600eur na dosplacanie pozicky nan a myslim ze je to ko....
cize sa preda, vyplati sa predcasne uver (cize usetrim 5tis eur) a zacnem setrit na svoj vysnivany 8valcek.. najradsej by som 340i alebo 344i ale to tak lahko urcite nenajdem a ani mi to urcite nikto nepreda, takze budem za ten cas co budem bez vodicaku pekne vyberat E39 540i 6kvalt cukricek :)

kto chce moj nedokonceny cukrik nech sa ozve vysvetlim co a jako s autom ;) tel:0918 370 496

a auto nedavam nikam inam len sem na predaj, chcem aby urcite ostalo v klube a neskoncilo u niekeho lolina ...

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW

Streda, 10. Februára 2010, 16:39

Bikemann napísal:
najradsej by som 340i alebo 344i ale to tak lahko urcite nenajdem a ani mi to urcite nikto nepreda

nová m3 je v podstate 340i 8valec :mrgreen:

škoda ho.. - tak nech sa dostane do dobrých rúk a šťastný ruku pri výbere

cobra11

Re: [ E46 323 coupe ] -koniec pribehu- Na predaj.

Streda, 10. Februára 2010, 16:44

mam otazocku, kde ta to cvakli? aby si ostatny davali pozor...

ked vidim kolkym ludom a ake pokuty zacaly davat vposlednej dobe 2x zvazujem kupu niakej sikovnej rusicky radaru alias parkovacieho senzoru...

a snad aspon plati ze secko zle je na neco dobre, auto predas nasetris volaco a splnis si svoj 8valcovi sen :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: nadro a 40 neregistrovaných