... všetko o BMW ...
cobra11 napísal:mam otazocku, kde ta to cvakli? aby si ostatny davali pozor...
ked vidim kolkym ludom a ake pokuty zacaly davat vposlednej dobe 2x zvazujem kupu niakej sikovnej rusicky radaru alias parkovacieho senzoru...
a snad aspon plati ze secko zle je na neco dobre, auto predas nasetris volaco a splnis si svoj 8valcovi sen
cobra11 napísal:mam otazocku, kde ta to cvakli? aby si ostatny davali pozor...
ked vidim kolkym ludom a ake pokuty zacaly davat vposlednej dobe 2x zvazujem kupu niakej sikovnej rusicky radaru alias parkovacieho senzoru...
a snad aspon plati ze secko zle je na neco dobre, auto predas nasetris volaco a splnis si svoj 8valcovi sen
kenny napísal:Neviem či je rušička najlepší nápad! Lebo keď preletíš okolo mobilného radaru podstatne väčšiou rýchlosťou ako ide on tak to by vôbec nemalo byť nápadné...![]()
cobra11 napísal:ale aspon by nemaly dokaz ze si siel takou rychlostou. ale zaujimalo by ma ake postupy riesenia maju vtomto pripade![]()
...
kenny napísal:
Neviem či je rušička najlepší nápad! Lebo keď preletíš okolo mobilného radaru podstatne väčšiou rýchlosťou ako ide on tak to by vôbec nemalo byť nápadné...![]()
//: Bikemann nepísal si, že si ho kúpil za 6 litrov? Nechápem teraz čo ideš doplácať ešte 12 papierov.
Kua škoda, že ho predávaš k tebe sa hodí.
kenny napísal:
No udreli by po plyne tomu turbo chrochtu v ktorom by sedeli a hybaj ho za tebou. Ak by išli na RS4/ C63 AMG tak by si bol v <->.
cobra11 napísal:ale aspon by nemaly dokaz ze si siel takou rychlostou. ale zaujimalo by ma ake postupy riesenia maju vtomto pripade![]()
gusto sorry za OT, ale ked vidim tuto foto vzdy si spomenem na teba
chefino napísal:
Myslím, že majú "len" S4![]()
Tak na M3 by si ich ešte mohol striasť
jararak napísal:rozobrali by ti auto, nasli by ti radar zaco by si dostal dalsiu pokutu
misokgb napísal:Keď dobre viem tak podla toho " oficial. sadzobných pokút" by to malo byť prekročenie:Pocuj, mne sa to cele nejak nezda. Prekrocil si rychlost a maju ti brat vodicak? Pritom novy cestny zakon je stavany tak, ze vodicak sa nebude musiet brat, ak zaplatis mastnu pokut, co je v tomto pripade prekrocenie nad 70km/h tusim, tak maximalna pokuta = 650eur. Ake branie vodicaku, akych 1000eur? Nechapem... Jedine, ze by ti dali potom verejne ohrozenie alebo take nieco... Kamarat policajt mi vravel, ze raz zastavili dakoho na 5 baworaku siel okolo 180 na 90tke, zaplatil 650e na mieste a isiel dalej... Nejak mi to prosim vysvetli, ze co ti povedali, kvoli comu ti beru vodicak... D.
cobra11 napísal:jj, presne radšej pokutu 100eur za antiradar, ako platiť 500eur (alebo odobranie vodičáku) za prekročenie rýchlosti.Dobre nasli by ti potom rusicku, dali by ti pokutu za rusicku, ale pokutu a vodicak za rychlost by ti nezobrali lebo nemaju nato dokaz ze si tolko isiel nie?
efendy napísal:Keď dobre viem tak podla toho " oficial. sadzobných pokút" by to malo byť prekročenie:
do 10kmh nad limit = 50eur
do 20kmh nad limit = 100eur
do 30kmh nad limit = 200eur
do 40kmh nad limit = 300eur
do 50kmh nad limit = 400eur
do 60kmh nad limit = 500eur
do 70kmh nad limit = 650eur
ale nikde nemajú napísané čo je za prekročenie nad 70kmh
Ale závisí to aj od fízla ktorý ťa zastaví. Otca pred pár rokmi namerali 180kmh na 70-ke a riešilo sa to len dohovorom, kamoša pred 3 týždňami zastavili pred Rožňavou na Porshe, išiel 190kmh a pokuta 400eur.
misokgb napísal:Pocuj, mne sa to cele nejak nezda. Prekrocil si rychlost a maju ti brat vodicak? Pritom novy cestny zakon je stavany tak, ze vodicak sa nebude musiet brat, ak zaplatis mastnu pokut, co je v tomto pripade prekrocenie nad 70km/h tusim, tak maximalna pokuta = 650eur. Ake branie vodicaku, akych 1000eur? Nechapem... Jedine, ze by ti dali potom verejne ohrozenie alebo take nieco... Kamarat policajt mi vravel, ze raz zastavili dakoho na 5 baworaku siel okolo 180 na 90tke, zaplatil 650e na mieste a isiel dalej... Nejak mi to prosim vysvetli, ze co ti povedali, kvoli comu ti beru vodicak... D.