... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
kraken331
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

Re: E90-konecne hotove

Pondelok, 3. Augusta 2009, 16:58

el_dodis napísal:

nikto ma to nenúti čítať :smile: len sa chcem niečo nové dozvediet a z tých posledných stránok som sa veru veľa nedozvedel

každý si povedal čo si myslí, to je v poriadku, ja mám názor podobný ako Ty, ale netreba to rozpytvávať na 4 strany a mleť stále to isté dookola

ako píšeš PEACE, názory sú vyjadrené, hádať nech sa hádajú deti na pokeci... 8)

Nieco k veci,ten prah pri zadnom blatniku trochu vycnieva aj mna to trapilo ale neni to zase nejaky extrem,samozrejme
to neni pre mna problem vyriesit urobil som chybu pred lakovanim avsak, ako som povedal auto uz cochvilu ide prec mam
kupca z ciech ,mam uz rezervovanuM3 E46 tak sem potom supnem foto... inak debata uz naozaj smeruje niekam inam ako
tam kam by mala Akoze co by som si mal mysliet o nejakom majitelovy nejakeho trebars aj skokoteneho auta?to ked niekto
bude jazdit na aute laminatovym naraznikom ,tak mam riesit aky to je clovek? caute chlapci.

Džaro
Auto: Dračia cicina

Pondelok, 3. Augusta 2009, 17:08

Jo, takže bude už really M3. To som chcel počuť. :D
M3oječku tiež bereš z D? No teším sa na fotky.

kraken331
Autor témy

Pondelok, 3. Augusta 2009, 17:18

kenny napísal:
Jo, takže bude už really M3. To som chcel počuť. :D
M3oječku tiež bereš z D? No teším sa na fotky.

Ak mi vyjde ta co mam rezervovanu tak zD lebo uz sa mi stalo ze som mal vParizi zalohovane auto a mi ho normalne
predali Poliakom ,ze vraj to zhabala poistovna a v nemecku som na dialnici zbadal moje aut na plataku!

Xader
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 18:19

stjr napísal:

Aaaa, dalsi psycholog samouk. Skus pomenovat tie komplexy, to by ma fakt zaujimalo, kedze predpokladam, ze narazas na mna.

Inak, ta prva veta nema chybu - je ako zo slohovej prace 10 rocnych deti. Sice taku konstrukciu ani ta najbujnesia detstka fantazia nevyprodukuje - ty budes mat asi dobreho dealera a do toho upal. Ty kokos, ze vraj sa mi priblizuje krasou auta... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chlapce, chod ty radsej nahanat blikajuce passaty po BA...

Ty si velka kapacita, este nieco pekne napis :lol: :lol: :lol:
Ako vsimam do vsetkeho sa rozumies, vsetko vies najlepsie, vsetko vies najlepsie zhodnotit a co ty povies je 100% pravda a vsetci ostatni su mimo :lol:
Typ cloveka ako ty to musi mat v zivote tazke a riesi si komplexy tu na internete. Ja to chapem, kludne mi napis este nieco zaujimave :lol:
Hlavne pouzi vyrazy z tych tvojich "kniziek" , ktore ti zvysuju slovnu zasobu. Ale napis nieco take comu ja rozumiet nebudem, lebo ja som hlupak, ktory sa zapaja do debat, ktorym hovno rozumie a vyjadruje svoj nazor, presne ako ty, ale je nespravny, lebo sa s tym tvojim nestotoznuje. sevas, odbavuj sa tu dalej na niekoho praci, z ktorej mozno niekedy aj mal radost, kym si mu ju neskurvil.
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

kraken331
Autor témy

Pondelok, 3. Augusta 2009, 20:14

Xader napísal:

Ako vsimam do vsetkeho sa rozumies, vsetko vies najlepsie, vsetko vies najlepsie zhodnotit a co ty povies je 100% pravda a vsetci ostatni su mimo :lol:
Typ cloveka ako ty to musi mat v zivote tazke a riesi si komplexy tu na internete. Ja to chapem, kludne mi napis este nieco zaujimave :lol:
Hlavne pouzi vyrazy z tych tvojich "kniziek" , ktore ti zvysuju slovnu zasobu. Ale napis nieco take comu ja rozumiet nebudem, lebo ja som hlupak, ktory sa zapaja do debat, ktorym hovno rozumie a vyjadruje svoj nazor, presne ako ty, ale je nespravny, lebo sa s tym tvojim nestotoznuje. sevas, odbavuj sa tu dalej na niekoho praci, z ktorej mozno niekedy aj mal radost, kym si mu ju neskurvil.

Neni co dodat ,a ozaj ma trochu znechutil vies ,keby ze napise normalne toto a toto je zle nepaci sa my to cele atd tak je to
ok to berem, ale ta arogantnost a sposob ma trocha zarazila, niekedy normalne rozmyslam ci som mu niekedy nieco zle neurobil nikto a nic ma nenapada to vsak nehovorim ze som nejaky svetec.Dnes som sa na tom vozil a mal som taky divny
pocit hlavne ket som stretol nejake BMW ako by som sa mal hambit alebo co! a to vazne!
ale nic a nikto taky ma nenapada

TheStig
Auto: e39 523i, e34 520i
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 3. Augusta 2009, 20:26

Čítal som si tento príbeh a podaktorý by sa mali najprv zamyslieť (možno aj nad sebou) a až potom niečo napísať...
owner of the 6 cylinder symphony
E34 520iT '93 - katOFF
E39 523i '96 - katON

stjr
Auto: Otec ma Feliciu

Pondelok, 3. Augusta 2009, 20:51

Xader napísal:

Cmuk. A kolko blikajucich passatov si dnes chytil? Nalozil si im riadne, ty macho?

Inak, uz si skoncil s tym svojim prispevkom? Vidim, ze to priebezne doplnas, do polnoci to mozno bude aj na pol strany. Stale len do okola nejake komplexy verklikujes, ved uz spomen aspon jeden konretny ty psycholog amater.

PS - s tym hlupakom mas pravdu a som rad, ze si sa priznal.
Obrázok

lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 20:56

kraken331 napísal:
Neni co dodat ,a ozaj ma trochu znechutil vies ,keby ze napise normalne toto a toto je zle nepaci sa my to cele atd tak je to
ok to berem, ale ta arogantnost a sposob ma trocha zarazila, niekedy normalne rozmyslam ci som mu niekedy nieco zle neurobil nikto a nic ma nenapada to vsak nehovorim ze som nejaky svetec.Dnes som sa na tom vozil a mal som taky divny
pocit hlavne ket som stretol nejake BMW ako by som sa mal hambit alebo co! a to vazne!

to preto čo ti pisal stjr :roll: sa ti nejako dostalo do myslenia a si tomu uveril #-o ale neni to tak!!!! nemáš sa prečo hanbiť skorej naopak :D :bmwball:

stjr

Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:01

kraken331 napísal:

Aspon tu nepis blbosti. Si myslis, ze si neviem nalistovat na niekolko stran spat a pozriet si ako reagujes na odlisne nazory? Ako keby si zabudol jak si sa tu rozdrapoval. Normalne som Ti napisal, co sa mi nepaci a ty si odpisal zmes nadavok, jak z tretej cenovej.

Tak len pre rekapitulaciu - toto som napisal ja:

Praveze vsetko co si na to auto dal sa podla mojho nazoru neskutocne vymyka normalu a je to len na skodu. Mohla byt z toho pekna 320D, ktora sa na nic nehra a takto je z toho 'Pozerska M3' s crevami zo stvorvalcoveho dizla.
Tu poslednu vetu som nepochopil - predsa 320D bude vzdy za tretinovu cenu oproti M3 a na tom nezmeni nic ani fakt, ze si ju oblepil plechmi z M3...

Kazdopadne vela stastia pri predaji!

A toto si odpisal ty:

Ty chumaj sedlacky a co teba do toho ja som nic neolepil takyto ako si ty som ja uz videl vela co mas komplexi?
nalep si ty na svoje auto ze si chuj!M3 nema ani plechove blatniky kapota hlinik atd. vsak dojdi na exkurziu a uz
nezavid pozri sa na svoje auto!potom hovor.

To hovori za vsetko!
Obrázok

kraken331
Autor témy

Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:17

stjr napísal:

Aspon tu nepis blbosti. Si myslis, ze si neviem nalistovat na niekolko stran spat a pozriet si ako reagujes na odlisne nazory? Ako keby si zabudol jak si sa tu rozdrapoval. Normalne som Ti napisal, co sa mi nepaci a ty si odpisal zmes nadavok, jak z tretej cenovej.

Tak len pre rekapitulaciu - toto som napisal ja:

Praveze vsetko co si na to auto dal sa podla mojho nazoru neskutocne vymyka normalu a je to len na skodu. Mohla byt z toho pekna 320D, ktora sa na nic nehra a takto je z toho 'Pozerska M3' s crevami zo stvorvalcoveho dizla.
Tu poslednu vetu som nepochopil - predsa 320D bude vzdy za tretinovu cenu oproti M3 a na tom nezmeni nic ani fakt, ze si ju oblepil plechmi z M3...

Kazdopadne vela stastia pri predaji!

A toto si odpisal ty:

Ty chumaj sedlacky a co teba do toho ja som nic neolepil takyto ako si ty som ja uz videl vela co mas komplexi?
nalep si ty na svoje auto ze si chuj!M3 nema ani plechove blatniky kapota hlinik atd. vsak dojdi na exkurziu a uz
nezavid pozri sa na svoje auto!potom hovor.

To hovori za vsetko!

Som rad ze si pripomenul a este aj cervenym co u mna si,slubil som si ze na teba reagovat nebudem, ale ty si neoblomny
a tak neodolatelny ze som to nevydrzal clovece ,vsak ty normalne po mne akoze IDES! A mam ta teraz si napisal ze si tuto
temu dokonca aj listujes!

Mimo
Kraj: Trnavský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:18

:D to je v piči už :arrow:

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:22

uz viem preco zakazali prispevky do pribehov aut.. a teraz to normalne aj schvalujem.. :roll:
kraken.. fakt sa nemas za co hanbit.. ked si kazdy pozrie ako to auto vyzeralo pred tym a ako vyzera teraz tak mas kazdeho! obdiv.. tie sproste narazky a komentare si nevsimaj, proste niekto ma zly den a potrebuje sa na niekom vynervacit.. ak je taky aj v reale ako tu tak lutujem ludi kolo neho.. ak nejaky vobec su.. na tie primitivne narazky (myslim ze o nom samom si urobilo svoj nazor uz pol fora) reagovat nejdem, pretoze dany clen len na to caka a vobec mu nevadi ze svojimi ,,mudrymi" prispevkami ti zadrbal uz pol pribehu..
kazdopadne je to krasne autko, urobil si si ho tak ako si si predstavoval a za to ta obdivujem.. je mi jedno aky to ma motor, dosiahol si co si chcel, musis byt na seba aj na to autko hrdy.. keby existovalo viacej ludi jak ty.. =D>
Naposledy upravil/-a xtreme v Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:27, upravené celkom 1 krát.
.

stjr

Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:26

kraken331 napísal:
Som rad ze si pripomenul a este aj cervenym co u mna si,slubil som si ze na teba reagovat nebudem, ale ty si neoblomny
a tak neodolatelny ze som to nevydrzal clovece ,vsak ty normalne po mne akoze IDES! A mam ta teraz si napisal ze si tuto
temu dokonca aj listujes!

Je mi trapne, ze sa zas nikto nesmeje na tych tvojich foroch, tak aspon tak symbolicky urobim, ze Ha Ha Ha...

Uz som sa Ta to raz pytal, ale nejak si neodpovedal hoci si myslim, ze otazka bola polozena dost jednoducho. Aky dalsi projekt planujes? Zachytil som nieco o M3. Na co to prerobis? Na M6?

Drzim palce!

PS - nieco si chcel makrom odfotit specialne pre mna. No kde su fotky? ;)
Obrázok

kraken331
Autor témy

Pondelok, 3. Augusta 2009, 21:59

stjr napísal:

Je mi trapne, ze sa zas nikto nesmeje na tych tvojich foroch, tak aspon tak symbolicky urobim, ze Ha Ha Ha...

Uz som sa Ta to raz pytal, ale nejak si neodpovedal hoci si myslim, ze otazka bola polozena dost jednoducho. Aky dalsi projekt planujes? Zachytil som nieco o M3. Na co to prerobis? Na M6?

Drzim palce!

Este neviem mozno, tak ako pises zM3 M6.

killian
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 22:05

stjr napísal:

Drzim palce!

ocividne sa vyzivas v tejto hadke, chces pokracovat dalej a dalej a mas zo seba super pocit... smutne

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných