... všetko o BMW ...
stjr napísal:
Cmuk. A kolko blikajucich passatov si dnes chytil? Nalozil si im riadne, ty macho?
Inak, uz si skoncil s tym svojim prispevkom? Vidim, ze to priebezne doplnas, do polnoci to mozno bude aj na pol strany. Stale len do okola nejake komplexy verklikujes, ved uz spomen aspon jeden konretny ty psycholog amater.
PS - s tym hlupakom mas pravdu a som rad, ze si sa priznal.
Xader napísal:
Dnes iba 2 felicie, na passaty si netrufam, M3 na to bohuzial nestaci, asi si zaobstaram frajersku 335i a dam si na nu take frajerske vyfuky a mozno si potom trufnem aj na nieco silnejsie ako passat.
Co mas s psychologom stale ? si nedokoncil skolu, ktoru si chcel ? ci co ?
Ja nemam problem si priznat, ze som hlupak, ked sa pomylim, asi som sa pomylil pan velkomozny, uz sa vam radsej neozvem, nech nemusim stale citat o psychologoch a blikajucich pasatoch a citat tvoje duchaplne prispevky a chlapcovi tu spinit temu.
Frajer si teda riadny cez internet. Snad ti to vydrzi. Nazdar
stjr napísal:
Nepodcenuj sa - na 8 alebo 10 rocnu M3-ku aj 2 felicie su pekny ulovok.![]()
335i by mali klesnut na cenu okolo pol melona tak o 3-4 roky, takze do vtedy si musis vystacit s tym co mas.
kraken331 napísal:A co uz ti vadi aj original M3? Tak ty si uz na mna pripraveny!
stjr napísal:
Nie, nevadi. Teda pokial ju neprerobis na M6...
kraken331 napísal:Dnes som sa na tom vozil a mal som taky divny
pocit hlavne ket som stretol nejake BMW ako by som sa mal hambit alebo co! a to vazne!
chico69 napísal:
Ja ťa inak chápem, aj ja by som mal asi taký zlý pocit, keby niekto takto nakidal na moje auto..lebo nech si povie kto čo chce, názory tu na fóre človeka ovplyvnia a potom má človek chrobáka v hlave..
Dúfam že to predávaš aspoň hlavne kvoli sebe a nie kvoli nemu..
Inak už ma trochu začína srať smerovanie tohto fóra že M3 a 3.0i is THE BEST ! a motory ako napr. 2.0d je sračka..podľa mňa toto fórum by malo byť o aute BMW ako takom..
stjr napísal:
Nepodcenuj sa - na 8 alebo 10 rocnu M3-ku aj 2 felicie su pekny ulovok.![]()
TheStig napísal:1.) súhlasím so stjr čo sa týka auta... je to ako keď sa dá prerobiť chlap na ženskú, vyzerá to možno efektne ale keď človek zistí že to nie je pravá baba má z toho zmiešané pocity... ale ako tak čítam, niekoho aj to uspokojí...
2.) cenovka za to že to bolo búrané mi pripadá trochu vysoká, určite si v tom nechal veľa prachov a aj práce, ale ja by som tie prachy nedal za auto ktoré má už čo-to za sebou, snáď sa nájde odvážnejší ako ja a zainvestuje, ja ti to len prajem... (neurážaj sa, je to len môj skromný názor)
3.) už mi to tu pripadá ako krčmová hádka o tom kto má väčší kokot... mali by ste vyjsť von a dať si po papuli nech sa to už vyrieši, lebo takýmto štýlom tu zapíšete ešte 10 strán a hovno z toho.
TheStig napísal:1.) súhlasím so stjr čo sa týka auta... je to ako keď sa dá prerobiť chlap na ženskú, vyzerá to možno efektne ale keď človek zistí že to nie je pravá baba má z toho zmiešané pocity... ale ako tak čítam, niekoho aj to uspokojí...
chico69 napísal:akože čo sa toho týka - ja osobne by som zo svojho 320d nerobil M3 tiež .. aj keď je to bežné že si niekto dáva M-paket nárazníky na či už 2.0i alebo 2.0d - to je podľa mňa tiež podobné..
a kraken nemá nejak extra polepené auto s ///M-kami a ani interiér sa nehrá na M3, ani prahy atď ..
no to je jedno nechcem to tu už výriť..už som si povedal tiež že to tu nebudem zasierať...
chico69 napísal:akože čo sa toho týka - ja osobne by som zo svojho 320d nerobil M3 tiež .. aj keď je to bežné že si niekto dáva M-paket nárazníky na či už 2.0i alebo 2.0d - to je podľa mňa tiež podobné..
a kraken nemá nejak extra polepené auto s ///M-kami a ani interiér sa nehrá na M3, ani prahy atď ..
no to je jedno nechcem to tu už výriť..už som si povedal tiež že to tu nebudem zasierať...