... všetko o BMW ...
Cosmo napísal:TO stjr --> Preco stale vyrypujes a musis dokazovat svoju pravdu? Bavi ta to?
stjr napísal:
A co ma M paket spolocne s M3?? (Okrem toho pismenka M)
M paket mas na zozname priplatkovej vybavy aj na 318i/d, ked chces a mas na to, tak si ho tak mozes u BMW objednat, takze to, ze si niekto da na 320D M paket je UPLNE ale UPLNE v poriadku.
Ved ten M paket je ESTE aj dizajnovo na miiiiiile vzdialney M3, tak co tu meles, ze M paket a prerabka na M3 je jedno a to iste.....???
Vidis rozdiel?
stjr napísal:
A co ma M paket spolocne s M3?? (Okrem toho pismenka M)
M paket mas na zozname priplatkovej vybavy aj na 318i/d, ked chces a mas na to, tak si ho tak mozes u BMW objednat, takze to, ze si niekto da na 320D M paket je UPLNE ale UPLNE v poriadku.
Ved ten M paket je ESTE aj dizajnovo na miiiiiile vzdialney M3, tak co tu meles, ze M paket a prerabka na M3 je jedno a to iste.....???
Vidis rozdiel?
palzo napísal:
To sa mi len zda alebo Horny je Sedan a spodny je Coupe ?
kraken331 napísal:Do ceny ta akurat tak Kekeet, a zo zenskou co je prerobena z chlapa si poradne nazasustas!Inak mas pravdu auto ma
nieco za sebou.
kraken331 napísal:A z coho je urobena M3? tiez je to len urcity stupen ,ale zaklad je normalna E90! To zas viem lepsie ako ty!Ocuj ale ked si
taky scitany, tak my mozno poradis mam taky problem vcera som si vsimol ze xenony my v zakrutach natacaju do opacnej
strany ale len odtedy ked mi v BMWservise robili diagnostiku dovtedy to bolo ok! Menil som CAS2 lebo bol prasknuty obal a
nebol som si isty ci to nezacne pocase blbnut tak co to moze byt?
TheStig napísal:
Nauč sa prijímať kritiku a zamyslieť sa nad tým čo sem napíšeš... o tom je toto fórum, o diskusií a tá sa nezaobíde bez kritiky, t.j. vlastných názorov na vec. Kto ti nepochváli tvoje autíčko, nedajbože sa mu na ňom niečo nepáči je podľa teba hneď najväčšie hovado pod slnkom a naopak...
Ja som ti len povedal svoj názor na cenu a ty ako správny sedlák si ma poslal do piče, miesto toho aby si si ju obhájil.
A s tou prerobenou ženskou si ma pekne zabil![]()
![]()
![]()
Možno si teraz o mne myslíš že som kokot, nevadí, to si myslím aj ja o tebe... takže je to remíza, už sa na to jebme!
stjr napísal:
Rad by som Ti poradil, ale toto nie je moja parketa a vobec nie som technicky zdatny. Sorry.
limon4 napísal:To sa mi len zda alebo Horny je Sedan a spodny je Coupe ?
nezda nezda je tak...
stjr napísal:
Ne, ne, obidva su sedany (E90). M3 sedan ma predok z coupe - tak to dokonca robi aj samotne BMW, nie len kraken