... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
mmracing.sk

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: E90-konecne hotove

Utorok, 4. Augusta 2009, 10:26

TO stjr --> Preco stale vyrypujes a musis dokazovat svoju pravdu? Bavi ta to? :roll:

Užívateľov profilový obrázok
kraken331
Autor témy

Utorok, 4. Augusta 2009, 10:53

Cosmo napísal:
TO stjr --> Preco stale vyrypujes a musis dokazovat svoju pravdu? Bavi ta to? :roll:

Vsak on nevyrypuje on len chce povedat ze je to pyratske auto ako te cedecka a pod co zabavuju colnici resp.plagiat
inak neviem ci sa sem moze dat, take iste auta co su v nemecku na mobile.de ale su tam napr.aj 2.0d,3,5d a je na
predaj za 53 000Eur vecer to skusim sem dat,len tak zo srandy nech sa bavyme trocha aj o autach vsak ked sem strj
dava fotky tak mozem aj ja.

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW
Kraj: Bratislavský

Utorok, 4. Augusta 2009, 11:02

ja som nenapísal že je na tom niečo zlé dať si M-paket a ani to že M-paket je to isté ako M..
-ale nebudeme sa tu chytať za slovíčka

aha takže TY si ten čo určí, že čo je "UPLNE ale UPLNE" v poriadko a čo nie je ..

to strj - hej máš pravdu a ty si BOH !
končím majte sa ...

kraken331
Autor témy

Utorok, 4. Augusta 2009, 11:22

stjr napísal:

A co ma M paket spolocne s M3?? (Okrem toho pismenka M)

M paket mas na zozname priplatkovej vybavy aj na 318i/d, ked chces a mas na to, tak si ho tak mozes u BMW objednat, takze to, ze si niekto da na 320D M paket je UPLNE ale UPLNE v poriadku.

Ved ten M paket je ESTE aj dizajnovo na miiiiiile vzdialney M3, tak co tu meles, ze M paket a prerabka na M3 je jedno a to iste.....???

Obrázok
Obrázok

Vidis rozdiel?

A z coho je urobena M3? tiez je to len urcity stupen ,ale zaklad je normalna E90! To zas viem lepsie ako ty!Ocuj ale ked si
taky scitany, tak my mozno poradis mam taky problem vcera som si vsimol ze xenony my v zakrutach natacaju do opacnej
strany ale len odtedy ked mi v BMWservise robili diagnostiku dovtedy to bolo ok! Menil som CAS2 lebo bol prasknuty obal a
nebol som si isty ci to nezacne pocase blbnut tak co to moze byt?

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Utorok, 4. Augusta 2009, 11:25

stjr napísal:

A co ma M paket spolocne s M3?? (Okrem toho pismenka M)

M paket mas na zozname priplatkovej vybavy aj na 318i/d, ked chces a mas na to, tak si ho tak mozes u BMW objednat, takze to, ze si niekto da na 320D M paket je UPLNE ale UPLNE v poriadku.

Ved ten M paket je ESTE aj dizajnovo na miiiiiile vzdialney M3, tak co tu meles, ze M paket a prerabka na M3 je jedno a to iste.....???

Obrázok
Obrázok

Vidis rozdiel?

To sa mi len zda alebo Horny je Sedan a spodny je Coupe ?
Jack Daniels + Coca Cola :)

kraken331
Autor témy

Utorok, 4. Augusta 2009, 11:32

palzo napísal:

Z tohoto pohladu to nerozoznas lebo M3 ma predok rovnaky takze ta M3 je bud cupe alebo sedan a hore je Mpacket.

TheStig
Auto: e39 523i, e34 520i
Kraj: Zahraničie

Utorok, 4. Augusta 2009, 11:44

kraken331 napísal:
Do ceny ta akurat tak Kekeet, a zo zenskou co je prerobena z chlapa si poradne nazasustas!Inak mas pravdu auto ma
nieco za sebou.

Nauč sa prijímať kritiku a zamyslieť sa nad tým čo sem napíšeš... o tom je toto fórum, o diskusií a tá sa nezaobíde bez kritiky, t.j. vlastných názorov na vec. Kto ti nepochváli tvoje autíčko, nedajbože sa mu na ňom niečo nepáči je podľa teba hneď najväčšie hovado pod slnkom a naopak...
Ja som ti len povedal svoj názor na cenu a ty ako správny sedlák si ma poslal do piče, miesto toho aby si si ju obhájil.
A s tou prerobenou ženskou si ma pekne zabil :D :D :D
Možno si teraz o mne myslíš že som kokot, nevadí, to si myslím aj ja o tebe... takže je to remíza, už sa na to jebme! :wink:
owner of the 6 cylinder symphony
E34 520iT '93 - katOFF
E39 523i '96 - katON

stjr
Auto: Otec ma Feliciu

Utorok, 4. Augusta 2009, 12:18

kraken331 napísal:
A z coho je urobena M3? tiez je to len urcity stupen ,ale zaklad je normalna E90! To zas viem lepsie ako ty!Ocuj ale ked si
taky scitany, tak my mozno poradis mam taky problem vcera som si vsimol ze xenony my v zakrutach natacaju do opacnej
strany ale len odtedy ked mi v BMWservise robili diagnostiku dovtedy to bolo ok! Menil som CAS2 lebo bol prasknuty obal a
nebol som si isty ci to nezacne pocase blbnut tak co to moze byt?

Rad by som Ti poradil, ale toto nie je moja parketa a vobec nie som technicky zdatny. Sorry.
Obrázok

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 4. Augusta 2009, 12:24

krasna trojocka, a este krajsia farba laku , keby mam moje prestriekat tak hned volim tuto farbu bielu perlet, prajem nech sa ti stastne a dobre podari predat bawo a este vacsie stastie pri kupe dalsieho.....................................BMW RADOST Z JAZDY , NIKDY NA TO NEZABUDNITE ,.............
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

kraken331
Autor témy

Utorok, 4. Augusta 2009, 13:12

TheStig napísal:

Nauč sa prijímať kritiku a zamyslieť sa nad tým čo sem napíšeš... o tom je toto fórum, o diskusií a tá sa nezaobíde bez kritiky, t.j. vlastných názorov na vec. Kto ti nepochváli tvoje autíčko, nedajbože sa mu na ňom niečo nepáči je podľa teba hneď najväčšie hovado pod slnkom a naopak...
Ja som ti len povedal svoj názor na cenu a ty ako správny sedlák si ma poslal do piče, miesto toho aby si si ju obhájil.
A s tou prerobenou ženskou si ma pekne zabil :D :D :D
Možno si teraz o mne myslíš že som kokot, nevadí, to si myslím aj ja o tebe... takže je to remíza, už sa na to jebme! :wink:

Inak mas pravdu, mna len jebe ze sa tu uz prebera cena, ja viem kolko som do toho dal ,ale to je jedno nejeb tu ze si kokot
to som nepovedal tak nevyrypuj a neprekrucaj. cau

kraken331
Autor témy

Utorok, 4. Augusta 2009, 13:18

stjr napísal:

Rad by som Ti poradil, ale toto nie je moja parketa a vobec nie som technicky zdatny. Sorry.

To je skoda, idem teda do BMWservisu lebo velky odbornici zabudli nakonfigurovat CAS2 s light modulom a snimacom uhla
natocenia volantu takze si viem predstavit ucinok ESP! Hold su to machri!

limon4
Auto: e92 330i

Utorok, 4. Augusta 2009, 13:59

To sa mi len zda alebo Horny je Sedan a spodny je Coupe ?[/quote]

nezda nezda je tak...
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

limon4

Utorok, 4. Augusta 2009, 14:01

[quote="TheStig"]1.) súhlasím so stjr čo sa týka auta... je to ako keď sa dá prerobiť chlap na ženskú, vyzerá to možno efektne ale keď človek zistí že to nie je pravá baba má z toho zmiešané pocity... ale ako tak čítam, niekoho aj to uspokojí...
2.) cenovka za to že to bolo búrané mi pripadá trochu vysoká, určite si v tom nechal veľa prachov a aj práce, ale ja by som tie prachy nedal za auto ktoré má už čo-to za sebou, snáď sa nájde odvážnejší ako ja a zainvestuje, ja ti to len prajem... (neurážaj sa, je to len môj skromný názor)

suhlasim =D>
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX

stjr
Auto: Otec ma Feliciu

Utorok, 4. Augusta 2009, 14:06

limon4 napísal:

nezda nezda je tak...

Ne, ne, obidva su sedany (E90). M3 sedan ma predok z coupe - tak to dokonca robi aj samotne BMW, nie len kraken :D
Obrázok

limon4

Utorok, 4. Augusta 2009, 14:11

stjr napísal:

Ne, ne, obidva su sedany (E90). M3 sedan ma predok z coupe - tak to dokonca robi aj samotne BMW, nie len kraken :D

ano ano teraz som si vsimol stredovu opierku na spodnom ,snad m3..... 8-[
e92 330i
e90 330i EX
e46 330d EX
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 25 neregistrovaných