... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Re: E90-konecne hotove

Pondelok, 3. Augusta 2009, 11:56

kraken331 napísal:
Kolesa nechavam ide to prec.Mam take podozrenie ze to cez nejakeho nastrceneho kupca kupuje strj! lebo ako vidim ze sa
na to nemoze vynadivat.Uz hlada detaily ,s tym celkom mu to nevyslo murim to nafotit cez makro alebo dame stretko a pokecame aspon bude sranda a z tej 335i sa vykluje 320LPG.

:lol: :lol: :lol:

Mas 'zaujimavy' humor - taky naivny, inzitny, jednoduchy a intelektualne nenarocny, s potencialom oslovit siroke masy. Vedel by som si Ta predstavit pisat scenare do Senzi Senzus alebo Drislak.

Tym makrom to nefot, lebo jedine co dosiahnes bude, ze ten nedostatok bude este markantnejsi jak doteraz.
Obrázok

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Pondelok, 3. Augusta 2009, 11:57

chico69 napísal:

to stjr : prečo sem nehodíš fotky svojho auta ? možno by si tým stanovil nejaký "etalón perfektného auta" ..
alebo by si sa možno dočkal aj ty nejakej "pozitívnej" kritiky, ktorá by ťa posunula vpred ...

Ked sem tam sledujes fotky na fore, on ma celkom peknu e92-ku, az na tie vyfuky co mne sa nepacia ani na jednom s tych troch kusov co to maju..
Jack Daniels + Coca Cola :)

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 3. Augusta 2009, 12:06

Kraken331 -> klobuk dole. Je to odvaha kupit burane auto a davat ho dokopy, zvlast ked ide o novsie BMW. Ved clovek nikdy pri takejto robote nevie kde sa objavi aka skryta chyba. Auto ma velmi pekny lak, na cloveka co to robi som este nepocul negativny ohlas, snad len na cenu za perfektne odvedenu robotu :wink: . A to ake si tam dal diely je cisto len tvoja vec. Velmi male percento ludi vie co to vobec M-kove BMW je, naozaj mizive percento. Dalsia vec ze lepsie dat tam original BMW veci ako mas tam davat NONAME spojlery a serepetky.. A ty mas prakticky velmi pekne auto o ktorom vies kde co ma a ako je spravene. Dalej mas motor ktory si asi chcel a vyhovuje ti spotrebou a vecami okolo. A ze to nie je original M-ko? No po TN ich jazdi viac, ale ked obcas vidim akym stylom tak clovek moze byt aj rad ze mas ,,len'' 320D..

Clovek sa uci na svojich chybach a preto sem dam fotky co sa podarilo mne. Tiez som kupil starsie BMW a tiez je v stadiu prestavby.
Z tohto :
Obrázok
som urobil toto :
Obrázok
Nie je to dokonale, dokonca niekto povie ze je to otras. Ale cerstvy absolvent bez prace ako ja co dal posledne centy do starej 34ky si to vazi. A len ja viem kolko na tom bolo roboty a co som musel obetovat.

Drzim ti palce a fandim kazdemu kto si robi auto svojich snov..

kraken331
Autor témy

Pondelok, 3. Augusta 2009, 13:14

Cosmo napísal:
Kraken331 -> klobuk dole. Je to odvaha kupit burane auto a davat ho dokopy, zvlast ked ide o novsie BMW. Ved clovek nikdy pri takejto robote nevie kde sa objavi aka skryta chyba. Auto ma velmi pekny lak, na cloveka co to robi som este nepocul negativny ohlas, snad len na cenu za perfektne odvedenu robotu :wink: . A to ake si tam dal diely je cisto len tvoja vec. Velmi male percento ludi vie co to vobec M-kove BMW je, naozaj mizive percento. Dalsia vec ze lepsie dat tam original BMW veci ako mas tam davat NONAME spojlery a serepetky.. A ty mas prakticky velmi pekne auto o ktorom vies kde co ma a ako je spravene. Dalej mas motor ktory si asi chcel a vyhovuje ti spotrebou a vecami okolo. A ze to nie je original M-ko? No po TN ich jazdi viac, ale ked obcas vidim akym stylom tak clovek moze byt aj rad ze mas ,,len'' 320D..

Clovek sa uci na svojich chybach a preto sem dam fotky co sa podarilo mne. Tiez som kupil starsie BMW a tiez je v stadiu prestavby.
Z tohto :
Obrázok
som urobil toto :
Obrázok
Nie je to dokonale, dokonca niekto povie ze je to otras. Ale cerstvy absolvent bez prace ako ja co dal posledne centy do starej 34ky si to vazi. A len ja viem kolko na tom bolo roboty a co som musel obetovat.

Drzim ti palce a fandim kazdemu kto si robi auto svojich snov..

Suhlasim ,vsak karta sa raz mozno obrati...

kraken331
Autor témy

Pondelok, 3. Augusta 2009, 13:26

xtreme napísal:
navrhujem ban na skludnenie.. ](*,) (paci sa.. obuj sa aj do mna.. mf)

Do teba sa nepusti,dvoch by uz nezvladol, vies co to da namahy listovat v slovniku cudzich slov? ja to co chcem
povedat dokazem aj po slovensky a to som povodom madar.

stjr

Pondelok, 3. Augusta 2009, 13:31

chico69 napísal:

to stjr : prečo sem nehodíš fotky svojho auta ? možno by si tým stanovil nejaký "etalón perfektného auta" ..
alebo by si sa možno dočkal aj ty nejakej "pozitívnej" kritiky, ktorá by ťa posunula vpred ...

1.) Mam uplne obycajnu stock E92 335i (quad koncovky je jediny mod) a uplne obycajnu stock X6 30d. Auta si nevyrabam sam, takze vyzeraju ako ktorekolvek ine vyssie uvedene vozy. Su to auta, ktore sa na nic nehraju, ziadna prestavba na M3 ani X6M sa nekona a ani konat nebude. Vyskakujem len do vysky svojho prijmu, proste ked raz na Veyron nemam, tak si ho nepostavim z Hondy Civic, aby som hlavne zaujal...

2.) Fotky zverejnovat nebudem:
a) uz som vyrastol z toho, aby som kade tade postoval foto svojho auta a dvihal si tym ego - samozrejme nic proti tym, ktori svoje foto zverejnili, ja to proste nepotrebujem
b) nie je to moj thread, takze moje fotky tu nepatria
c) na Slovensku sa strasne zavidi

3.) Nechapem, co ma moje auto spolocne s tymto. Aj keby som ziadne auto nemal, tak snad sa mozem vyjadrit, nie? Ani hudobny kritik nemusi byt virtuoz, aby som mohol vyjadrovat a hodnotit hudbu.
Obrázok

stjr

Pondelok, 3. Augusta 2009, 13:42

kraken331 napísal:
Do teba sa nepusti,dvoch by uz nezvladol, vies co to da namahy listovat v slovniku cudzich slov? ja to co chcem
povedat dokazem aj po slovensky a to som povodom madar.

Takze pan ovlada len 'kuchynsky slovencin'. Na konci kazdej strany mi napis zoznam slovicok, ktorym si nerozumel a ja budem taky dobry a prelozim Ti ich, nech tolko nesmejdis so slovnikmi po dome. Skus zacat citat knizky, pomaha to rozsirovat slovnu zasobu.

K tomu panovi vyssie - no bohuzial nicim nezaujal, ziadny zaujimavy nazor nevyslovil, ktory by som bud podporil alebo oponoval, obcas tu nieco par slovne brechne a to je tak asi vsetko. Bolo by to nefer pustat sa do neho a ani nie je dovod...
Obrázok

chico69
Auto: E46, 320d, 100kW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 13:47

stjr napísal:
3.) Nechapem, co ma moje auto spolocne s tymto. Aj keby som ziadne auto nemal, tak snad sa mozem vyjadrit, nie? Ani hudobny kritik nemusi byt virtuoz, aby som mohol vyjadrovat a hodnotit hudbu.

samozrejeme že sa môžeš vyjadrovať, len som čítal už x tvojich príspevkov a to nie je vyjadrovanie ale to je zabŕdanie, alebo proste arogantné odpovede v štýle že keď má niekto iný názor alebo vkus ako ty tak už vyletíš...

a z toho aby si fotil svoje auto si vyrástol, hlavne že sa tu hadáš jak malé decko..z toho si nevyrástol ?

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 14:52

stjr napísal:

Takze pan ovlada len 'kuchynsky slovencin'. Na konci kazdej strany mi napis zoznam slovicok, ktorym si nerozumel a ja budem taky dobry a prelozim Ti ich, nech tolko nesmejdis so slovnikmi po dome. Skus zacat citat knizky, pomaha to rozsirovat slovnu zasobu.

K tomu panovi vyssie - no bohuzial nicim nezaujal, ziadny zaujimavy nazor nevyslovil, ktory by som bud podporil alebo oponoval, obcas tu nieco par slovne brechne a to je tak asi vsetko. Bolo by to nefer pustat sa do neho a ani nie je dovod...

brechas tu jedine tak ty.. to je asi jedine co ti vyborne ide.. mas v tom diplom? ked sa divam ako stekas po vsetkych dookola tak mi ta je az luto.. ale to som ti uz raz povedal.. skoda slov na teba.. vyryvaci sa najdu na kazdom fore.. najlepsie ich ignorovat..
.

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 3. Augusta 2009, 14:56

chico69 napísal:
samozrejeme že sa môžeš vyjadrovať, len som čítal už x tvojich príspevkov a to nie je vyjadrovanie ale to je zabŕdanie, alebo proste arogantné odpovede v štýle že keď má niekto iný názor alebo vkus ako ty tak už vyletíš...

a z toho aby si fotil svoje auto si vyrástol, hlavne že sa tu hadáš jak malé decko..z toho si nevyrástol ?

100% suhlas.. niekto si dviha ego tym ze si tu da fotky, pricom riskuje aj kritiku, a niekomu staci len to ze ofrfle kazdu snahu a robotu ludi a zabrda do vsetkych naokolo pricom sam nedokaze ani desatinu z toho co ti ludia.. :bmwball: zavist je svina..
.

stjr

Pondelok, 3. Augusta 2009, 15:25

xtreme napísal:
100% suhlas.. niekto si dviha ego tym ze si tu da fotky, pricom riskuje aj kritiku, a niekomu staci len to ze ofrfle kazdu snahu a robotu ludi a zabrda do vsetkych naokolo pricom sam nedokaze ani desatinu z toho co ti ludia.. :bmwball: zavist je svina..

Ved uz to tu neopakuj jak take teliatko tolko o tej zavisti a ked uz, tak mi napis co zavidim. Falosnu M3? To ze zavidis TY, este nemusi znamenat, ze vsetci naokolo zavidia. Zatial stihas? Keby som mal v garazi staru rarohu (ako napriklad ty), mozno by som zavidel (tak ako ty), ale nastastie si dokazem vlastnim pricinenim zarobit dost penazi, aby som si kazde 2-3 roky mohol dovolit NOVE auto (a nie su to skodovky). Tak o jakej zavisti hovoris prosim Ta?

Asi mas problemy s chapanim pisaneho textu, tak posledny krat Ti to vysvetlim - odvedenu pracu na aute si vazim aj ked su tam chyby i.e. ten odstavajuci side skirt. Co neschvalujem je, ze vyslednym produktom je snaha o repliku M3.

Najlepsie to tu vystihol jeden spotter, ktory si to auto chcel sfotit a postnut, ale ked zistil, ze je to len 'M3 obal', jak to on sam nazval, tak sa na to vykaslal. Tymto bolo povedane vsetko...
Obrázok

Inscene
Auto: beamer

Pondelok, 3. Augusta 2009, 15:31

uz sa nerieste aj po prievidzi beha vela aut typu audi rs4 bmw m3 a pritom su to zakladne dizle. .. ale tak kazdy je ohureny kto nevie a kto vie tak sa zasmeje a pomysli si o majitelovi svoje ..ale je to na nom ..a. robota na aute je dobra vyzera to fajn :) ale...
e46 330i
e28 544i

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 3. Augusta 2009, 15:37

...už by ste sa na to aj mohli vykašlať. Každý nech si má auto aké sa mu páči a aké mu vyhovuje. 4 strany sú zapísané príspevkami, ktoré s touto témou nemajú nič spoločné. Osobné útoky a hádky si riešte cez SS, nedá sa to tu čítať...

stjr

Pondelok, 3. Augusta 2009, 15:42

el_dodis napísal:
...už by ste sa na to aj mohli vykašlať. Každý nech si má auto aké sa mu páči a aké mu vyhovuje. 4 strany sú zapísané príspevkami, ktoré s touto témou nemajú nič spoločné. Osobné útoky a hádky si riešte cez SS, nedá sa to tu čítať...

Niekto nad tebou stoji s pistolou a nuti ta to citat? Keby tu malo byt vsetko na 100% k veci tak sa rovno moze zmazat 99% tohto fora...

Klud synak, je to LEN forum o plechovych krabiciach, nic zivotne dolezite a dobra vymena nazorov nikdy nie je zla... PEACE
Obrázok

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 3. Augusta 2009, 15:52

stjr napísal:

Niekto nad tebou stoji s pistolou a nuti ta to citat? Keby tu malo byt vsetko na 100% k veci tak sa rovno moze zmazat 99% tohto fora...

Klud synak, je to LEN forum o plechovych krabiciach, nic zivotne dolezite a dobra vymena nazorov nikdy nie je zla... PEACE

nikto ma to nenúti čítať :smile: len sa chcem niečo nové dozvediet a z tých posledných stránok som sa veru veľa nedozvedel

každý si povedal čo si myslí, to je v poriadku, ja mám názor podobný ako Ty, ale netreba to rozpytvávať na 4 strany a mleť stále to isté dookola

ako píšeš PEACE, názory sú vyjadrené, hádať nech sa hádajú deti na pokeci... 8)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných