... všetko o BMW ...
kraken331 napísal:Kolesa nechavam ide to prec.Mam take podozrenie ze to cez nejakeho nastrceneho kupca kupuje strj! lebo ako vidim ze sa
na to nemoze vynadivat.Uz hlada detaily ,s tym celkom mu to nevyslo murim to nafotit cez makro alebo dame stretko a pokecame aspon bude sranda a z tej 335i sa vykluje 320LPG.
chico69 napísal:
to stjr : prečo sem nehodíš fotky svojho auta ? možno by si tým stanovil nejaký "etalón perfektného auta" ..
alebo by si sa možno dočkal aj ty nejakej "pozitívnej" kritiky, ktorá by ťa posunula vpred ...
Cosmo napísal:Kraken331 -> klobuk dole. Je to odvaha kupit burane auto a davat ho dokopy, zvlast ked ide o novsie BMW. Ved clovek nikdy pri takejto robote nevie kde sa objavi aka skryta chyba. Auto ma velmi pekny lak, na cloveka co to robi som este nepocul negativny ohlas, snad len na cenu za perfektne odvedenu robotu. A to ake si tam dal diely je cisto len tvoja vec. Velmi male percento ludi vie co to vobec M-kove BMW je, naozaj mizive percento. Dalsia vec ze lepsie dat tam original BMW veci ako mas tam davat NONAME spojlery a serepetky.. A ty mas prakticky velmi pekne auto o ktorom vies kde co ma a ako je spravene. Dalej mas motor ktory si asi chcel a vyhovuje ti spotrebou a vecami okolo. A ze to nie je original M-ko? No po TN ich jazdi viac, ale ked obcas vidim akym stylom tak clovek moze byt aj rad ze mas ,,len'' 320D..
Clovek sa uci na svojich chybach a preto sem dam fotky co sa podarilo mne. Tiez som kupil starsie BMW a tiez je v stadiu prestavby.
Z tohto :
som urobil toto :
Nie je to dokonale, dokonca niekto povie ze je to otras. Ale cerstvy absolvent bez prace ako ja co dal posledne centy do starej 34ky si to vazi. A len ja viem kolko na tom bolo roboty a co som musel obetovat.
Drzim ti palce a fandim kazdemu kto si robi auto svojich snov..
xtreme napísal:navrhujem ban na skludnenie..(paci sa.. obuj sa aj do mna.. mf)
chico69 napísal:
to stjr : prečo sem nehodíš fotky svojho auta ? možno by si tým stanovil nejaký "etalón perfektného auta" ..
alebo by si sa možno dočkal aj ty nejakej "pozitívnej" kritiky, ktorá by ťa posunula vpred ...
kraken331 napísal:Do teba sa nepusti,dvoch by uz nezvladol, vies co to da namahy listovat v slovniku cudzich slov? ja to co chcem
povedat dokazem aj po slovensky a to som povodom madar.
stjr napísal:3.) Nechapem, co ma moje auto spolocne s tymto. Aj keby som ziadne auto nemal, tak snad sa mozem vyjadrit, nie? Ani hudobny kritik nemusi byt virtuoz, aby som mohol vyjadrovat a hodnotit hudbu.
stjr napísal:
Takze pan ovlada len 'kuchynsky slovencin'. Na konci kazdej strany mi napis zoznam slovicok, ktorym si nerozumel a ja budem taky dobry a prelozim Ti ich, nech tolko nesmejdis so slovnikmi po dome. Skus zacat citat knizky, pomaha to rozsirovat slovnu zasobu.
K tomu panovi vyssie - no bohuzial nicim nezaujal, ziadny zaujimavy nazor nevyslovil, ktory by som bud podporil alebo oponoval, obcas tu nieco par slovne brechne a to je tak asi vsetko. Bolo by to nefer pustat sa do neho a ani nie je dovod...
chico69 napísal:samozrejeme že sa môžeš vyjadrovať, len som čítal už x tvojich príspevkov a to nie je vyjadrovanie ale to je zabŕdanie, alebo proste arogantné odpovede v štýle že keď má niekto iný názor alebo vkus ako ty tak už vyletíš...
a z toho aby si fotil svoje auto si vyrástol, hlavne že sa tu hadáš jak malé decko..z toho si nevyrástol ?
xtreme napísal:100% suhlas.. niekto si dviha ego tym ze si tu da fotky, pricom riskuje aj kritiku, a niekomu staci len to ze ofrfle kazdu snahu a robotu ludi a zabrda do vsetkych naokolo pricom sam nedokaze ani desatinu z toho co ti ludia..zavist je svina..
el_dodis napísal:...už by ste sa na to aj mohli vykašlať. Každý nech si má auto aké sa mu páči a aké mu vyhovuje. 4 strany sú zapísané príspevkami, ktoré s touto témou nemajú nič spoločné. Osobné útoky a hádky si riešte cez SS, nedá sa to tu čítať...
stjr napísal:
Niekto nad tebou stoji s pistolou a nuti ta to citat? Keby tu malo byt vsetko na 100% k veci tak sa rovno moze zmazat 99% tohto fora...
Klud synak, je to LEN forum o plechovych krabiciach, nic zivotne dolezite a dobra vymena nazorov nikdy nie je zla... PEACE