... všetko o BMW ...
Duffy napísal:stjr , tiez si dal quad koncovky na 335i , ja dokonca na 335d , tiez sa hrajeme na m3 , tak to mas jedno. budme radi ze sme zdravi a mozeme si zit normalny zivot a nie tu riesit taketo kokotiny. ako male deti.
kraken331 napísal:Mas pravo hodnotit to ti nikdo nebere ale to nebolo hodnotenie ale utok neviem sice co ti vadi na mojom aute neboj
predbehnes ma na ceste ma to len 163ps ja som neni zavodnik len som chcel pekne urobit auto tak mi to prepac! Robim
resp.restaurujem bmw-veterany tam nic nemenim vsetko original a v tejto brandzi je vsetko o peniazoch a umeni vediet to
robit skus si to. nie kazdy to auto chvalil velmi rad prijmem aj kritiku ale pokial to je uz osocovanie tak reagujem tak ako
som reagoval.cau chod uz spat.
stjr napísal:
Ale zase trosku triezvosti poprosim. Podla Tvojej argumentacie, kazde auto co ma quads sa hra na M3? Tak to uz snad nie...
Jak obohrata platna, vzdy ked dojde na vymenu nazorov (a aj o tom to forum je, nie len pritakavanie jak somarikovia), tak aspon jeden populista zacne pisat o malych detoch a podobne. Ved ty si ries svoje zivotne dolezite veci a mna nechaj v pokoji si povymienat tymto detskym stylom par nazorov s autorom tohto vytvoru. PEACE!
Duffy napísal:
kto tu je populista ty KAPITALISTO ! nabuduce ti navarime koncovky na "kanta" :))
stjr napísal:
Tak uz zrazu mam pravo hodnotit. Dakujem, ze si mi to pravo udelil lebo o jeden prispevok vyssie som udajne to pravo nemal.
Jake osocovanie, prosim Ta? Ja som Ti vysvetlil, myslim, ze dost kultivovane, ze preco sa mi Tvoje auto nepaci a ty si zareagoval jak taky priemerny dlazdic so spustov nadavok a invektiv. Tak kto tu osocuje a utoci??
Nepisal som, ze je to zle odvedena praca a ani nic podobne, to by som si nikdy nedovolil. Nie som ziadny expert, ale z tych fotiek to vyzera ako kvalitne prevedenie. Manualne zrucnych ludi si velmi vazim, resp. kazdeho kto je majstrom svojho remesla. Mna skor zaraza ten zamer toho projektu. Obetovat tolko casu a penazi a vysledkom je obycajny FAKE/NAPODOBENINA!
Sodap napísal:Nechapem preco tu riesi strj "fake a napodobeniny" .... ved skoro kazdy si tu cape na auto M narazniky, M dopnky, M kolesa atd....to je podla mna to iste...auto bolo burane, tak mal skvelu prilezitost ho prerobit uplne, nie len narazniky tak neviem o co tu sakra ide.
Mne osobne sa paci, a nie preto ze by som krakena lutoval,alebo snim sucitil alebo jak by som to napsial, ale proste sa mi to auto paci a bodka.
/no flame/
kraken331 napísal:Presne tak keby to bolo len na vymenu blatnika tak to neriesim ,ale v podstate to vyslo len o nieco drahsie a za ten
peniaz neni co rozmyslat a ma to uspech samozrejme ze su aj taky ktorym sa to nepaci ale tych je zlomok.
Vsak uz to ide prec tesim sa na nieco nove.
stjr napísal:
Aj mne sa to paci. Asi tak ako 4 pasikovy Adidas, tenisky znacky Mike alebo Rolexky za 5 korun...
A prezrad jaky bude Tvoj dalsi projekt? Aka replika sa chysta? Co tak prerobit Lamborghini traktor na Murcielago Reventon?
Xader napísal:Mne sa to auto paci, vyzera dobre. Aj ked nie je M3, urcite to nevadi. Vzbudi pozornost urcite kazdeho
stjr napísal:
Aj mne sa to paci. Asi tak ako 4 pasikovy Adidas, tenisky znacky Mike alebo Rolexky za 5 korun...
A prezrad jaky bude Tvoj dalsi projekt? Aka replika sa chysta? Co tak prerobit Lamborghini traktor na Murcielago Reventon?
kraken331 napísal:Preco Lamborgini? vsak uz sa s tym zmier clovece nebudem koli tebe zhadzovat tie M3 veci dole ,ty urcite chces kupit
M3 a potrebujes veci! Ej fisigrant ty si ale rafinovany! Ty kluku Prazskej!Este dobre ze nie si policaj,co ta nezobrali? vsak
tam vraj nie su tazke prijimacky ale musis robit psychotesty!
Romeo napísal:paráda, 2 stránky o kokotinách, len tak ďalej a možme urobiť z toho dajaký blog kto ma vecsi kokot