... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:este kolesa z m3 by to chcelo :)
Duffy napísal:ahoj.
pekna praca, vsetko sedi na milimeter. ak sa bavime o designe , urcite je tam par detailov , ktore dravost m3ky robia m3.
po prve co ma odradilo , su ladvinky , urcite by som tam hodil nieco ine , chrom sa hodi tak na mb
po druhe m3 spataky, robia cele auto sirsim a dravsim , takto s tymi OEM hovadami to vyzera tak na polovicu , aj seriova e90 s m3 spatakmi vyzera ovela lepsie . koncovky su zaujimave , urcite nie pekne , ale tak kazdy mame svoje chute ,ze ? urcite by som riesil aj agresivnejsie kolesa , ale to uz je na majitelovi. co by som ale rad skusil je ten HR cup kit.
paci sa mi , ze je vsetko streknute , vratane motoroveho priestoru a tak. to nebolo jednoduche ,verim tomu.
a este jedna vec, po weekende na "tuningovom zraze" by som uz riesil inu farbu ako bielu , zacina to byt na grcku
maj sa
kraken331 napísal:Samozrejme nad tym som tiez premyslal ale bocne listy su chromove myslel som ze ten chrom bude posobit acelkovo
ladit s lystami okolo naviac bobo mi tlacil cierne tak som zobral radcej chrom nie ze by som si nedal poradi ale asi som
trucoval inak uvazuje nad karbonom ale musi byt viacej veci napr.zrkadla M3 v karbone zadny spoiler atd.
limon4 napísal:joke: lebo konecne prisiel nato,ze z 320d ...m3 nikdy nebude...
nie myslim si,ze ma zalusk na nieco ine... ved tu uz nieje co zlepsovat..