... všetko o BMW ...
limon4 napísal:nazdar vies co mi prosim este vysvetli??.. co je ta diera vyrezana tamkde sa svetla ON/OFF WOW
stjr napísal:...snazim sa prijst na motiv/tuzbu/dovod prerabky 320 Deeeeeee na "akoze M3". A nic ma nenapada...
limon4 napísal:nazdar vies co mi prosim este vysvetli??.. co je ta diera vyrezana tamkde sa svetla ON/OFF WOW
Inscene napísal:
brzdy sa mi zdali male :)
Duffy napísal:ahoj.
pekna praca, vsetko sedi na milimeter. ak sa bavime o designe , urcite je tam par detailov , ktore dravost m3ky robia m3.
po prve co ma odradilo , su ladvinky , urcite by som tam hodil nieco ine , chrom sa hodi tak na mb
po druhe m3 spataky, robia cele auto sirsim a dravsim , takto s tymi OEM hovadami to vyzera tak na polovicu , aj seriova e90 s m3 spatakmi vyzera ovela lepsie . koncovky su zaujimave , urcite nie pekne , ale tak kazdy mame svoje chute ,ze ? urcite by som riesil aj agresivnejsie kolesa , ale to uz je na majitelovi. co by som ale rad skusil je ten HR cup kit.
paci sa mi , ze je vsetko streknute , vratane motoroveho priestoru a tak. to nebolo jednoduche ,verim tomu.
a este jedna vec, po weekende na "tuningovom zraze" by som uz riesil inu farbu ako bielu , zacina to byt na grcku
maj sa
kraken331 napísal:
Farbu by som urcite neriesil je to farba ktorou striekaju nove 7-ky.neviem si ani predstavit ine ladvinky na bielu farbu.ked tak karbonovu kabotu CSL inak nic.auto bolo rozobrate do srobika,tak sa striekalo vsetko aj podlaha.
HR cup kit-nekomentujem!!!!!!!!!!!!
DUFFY kde zozeniem ten hranaty volant???
stjr napísal:...snazim sa prijst na motiv/tuzbu/dovod prerabky 320 Deeeeeee na "akoze M3". A nic ma nenapada...