... všetko o BMW ...
pistacik11 napísal:to bola akcia 1+1Nenukal si ho nedávno na fb? Ci to bola iná 760?
Lipo69 napísal:poriadny prúserkonecne poriadne auto :)
Patricius napísal:to som zvedavý aj ja, šak napíšem, hneď ako sa nám podarí otvoriť kapotuinak, vieš že sa to dá liečiť?
no to som zvedavý čo ťa tam čaká
korado napísal:Nezide sa ta druha ako zdroj dielov?to bola akcia 1+1
jedna ide preč
jedna ostáva
starynovy napísal:nieeee, druhá je plne pojazdný relatívne pekný Individual to by bola škoda, viacmenej nič jej nie jeNezide sa ta druha ako zdroj dielov?
Fuxxo napísal:prvá diagnostika len 53 chýb, pohodaty vole![]()
toto je ozaj choroba
![]()
som zvedavy na problemy :-)
maniaczv napísal:Nemyslím si, je veľmi zachovalý a fakt pekný. Zatiaľ som čistil iba tak naoko a keď sa do toho pustí profík tak to bude jak novéMám rad že máš tuto diagnózu. 🤣🤣🤣
Ten šedy interiér je hnus 🙈🙈
Fuxxo napísal:Fakt je zachovalá, stačí poriadne preleštiť, vytepovať, vyčistiť kožu a to auto nebude mať zvonku chybu. Skôr tú techniku vyladiť a dobré to bude53 chyb je este pohoda verukamos ked kupil E65, tak mal cez 80
inak vyzera to fakt zachovalo :-O
voMacK napísal:Keby to nemalo pod kapotou V12 tak to určite nechcemPalec hore za motorizaciu…ale kua po tych krasnych sedmach, co si mal kupit tuto Banglovinu skaredu.. 😀
Patricius napísal:Veru hej, nikdy by som nepovedal aké je to dobré auto. Design je aký je, ale ako celok je to fajn. Zase tak často sa na to pozerať nebudemNaživo ide z toho (uf)auta celkom charizma