Streda, 7. Januára 2015, 17:28
Chalosi cim dalej tym viac a viac premyslam nad tym, ze auticko pojde do sveta robit radost niekomu inemu. Zatial nedavam inzerat, ale ak by niekto hladal peknu 330i, napiste mi spravu - na jar by som ju asi chcel posunut dalej no ak by sa s tym niekto ponahlal, asi by som ho predal aj skor.
Dovod predaja je taky, ze sa budem stahovat blizsie do centra BA - budem byvat presne na Račianskom myte, mesacne nedam snad ani jednu nadrz na cesty robota-nakupy-posilka. Vsetko mam do 5km, takze mi je zbytocne mat na to 260 konovy trojliter a staci mi aj male mestske prditko. Nebudem tam mat garaz a strachovat sa, ze mi to niekto skrkne alebo nieco podobne ma nelaka, na to mam to auto velmi rad. Preto si kupim nejaku Fabiu alebo Clio a hotovo.
Samozrejme bez poriadne auta nechcem ostat. Rozmyslal som aj nad tym, ze si necham toto na vikendy, ale na poriadne santenie to nie je ono. Dailycar jednoznacne automat, ale na vikendove zabavky chcem manual. A samosvor. Po zvazovani viacerych variant od BMW som kukol aj na ine znacky a je dost mozne, ze skoncim s japoncom - 350Z...
K autu - vsetko podstatne je v pribehu vratane fotiek. Auto som nekupoval za posledne peniaze, nedaval som tam LPG ani som na nom nesetril na servise ako niektori. Za rok som donho dal 3500+EUR na servis a upravy, aby bolo vsetko ako ma byt. Povodne to bolo len letne auto, zimu videlo len posledne 2 roky. Mam snad vsetky faktury zo servisu od kupy auta (bolo pisane na firmu a vsetko islo do uctovnictva) - 90+% su faktury z autorizaku BMW. Vyplnena servisna knizka, kupovane na Slovensku v Tempuse, ziadny dovoz.
Je to pekne auto s nezvycajnou farbou - cervenych E90tiek je velmi malo a v kombinácii s ciernymi doplnkami a kolesami vyzera super. Motor spolahlivy, dostatocne silny aby obehol drtivu vacsinu aut na ceste a pomer spotreba/vykon je super. A ako potvrdila vacsina ludi, ktori mali 330i v automate, nechceli by to auto s manualom.
Ak by teda niekto po nom poskuloval, kludne piste spravu. Ak ho budem odovzdavat, tak umyte, navoskovane a s novym olejom a filtrami.

E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler
daily MB GLB 2021
E90 330i EX