Moj bol meneny podla knihy pri 33 554km potom po roku a pol pri 66 794km.. pri cca 76 000km som kupil auto a do 3 mesiacov od kupy som menil olej pri 78 500km.. to bolo minuly rok niekedy v marci. Odvtedy som vymenil olej minuly rok este 3 krat v lete (jun az august cca. po 1000km) a vzdy s preplachom :) teda minuly rok vymeny oleja medzi cca. 78000 a 85000km celkom 4 krat :) istota je gulomet nech sa to tam precisti, naposledy som menil teraz pri 93000 po 10 mesiacoch a 8000km v july v automotive este v ramci zaruky. Ti tam leju castrol/bmw s tym do jary vydrzim a hodim tam 5w40 (este uvidim co, ci petro canada, liqui moly, alebo mobil ale zvazujem aj ten milers) nieco na tom bude
otazka je ci ten olej v autorizaku aj menia (teda u mna ci ho vymenili) kedze vidis ze sa im ani sviecky vybrat nechcelo :) vivat slovakia
viecko som mal zakarbonovane aj ja, teraz po roku po karbone ani stopy, mal som tam tych 10 mesiacov liqui moly top tec 4200
buduci rok na jar sa chystam na vymenu oleja v prevodovke, v difer a v xdrive nech je to komplet (najazd na to uz bude) a poslednu vec co do auta dam na jar je KNko (+ setrim na vstrekovace

clovek nikdy nevie kolko tam vydrzia a to som ich pred 10000 vymenil) :) cca 2 roky pojazdim a mam uz vyhliadnuty lexus is250 snad mi to vyda, ak nie uvidim mozno necham bavora ak bude sluzit
to LIPko uz mas?

kusok plastu a auto uplne inak zoz adu vypada, ked sa ma foter pytal kolko som dal za ten maly kusok umeliny, tak sa mu chlpy na riti zjezili, ale on je stara skola ( toto netreba, tamto sa nemusi, toto urcite nepotrebujem, bol by som debil keby som toto.. atd atd

)