Pondelok, 15. Septembra 2014, 12:05
Ja uz iny olej ako Millers nedam, nepocul som na ten olej este nic zle a praveze len dobre. A teraz mi robia toto vsetko v driftgarage (spokojnost zatial ako nikde inde z beznych servisov, este mam rad Tempus ale to preto, ze poznam tam ludi a viem, ze to neodflaknu) a oni leju Millersa vsade aj do Miek aj do drift masin...aj v diferaku mam teraz uz Millers. Z toho vraj inac vytiekol dost hnusny olej, takze odporucam menit aj tam olej a nespoliehat sa na "dozivotnu napln".
Pouzivany bol u mna podla faktur original BMW Castrol a viecko som mal dost od karbonu. Takze teraz tam pojde Millers a klasika kazdych 10tkm vymenit a malo by sa to cele vycistit. Nebojim sa, ze by moj motor vyzeral ako henten...treba menit castejsie olej, dat tam nieco kvalitnejsie ako fejkovany kastrol z polska z najlacnejsieho eshopu a musi byt v pohode. Mam vyhodu, ze viem presne co kedy bolo na aute menene, lebo mam od predosleho majitela faktury a olej sa menil pravidelne po asi 15tkm.
Mame doma Insigniu kde sa ma menit olej kazdych 50tkm. Teraz ma nejakych 70tkm sa mi zda a nechcem vidiet ten motor ked bude mat 200tkm. Snad uz bude prec z domu.
Top je aj tak ked jedna clenka na audiklube co ma servis pisala ze dosla na odtahovke Q7 4,2 a nesla, lebo typek nevedel ze treba menit olej a 100.000km nevymenil

E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler
daily MB GLB 2021
E90 330i EX