Hugino - dobre rano, prave som sa prebudil na tvoje zvolanie. Pozri co mas v podpise za motto - podla teba je vsetko, co ma menej nez 8 valcov "asocial". U mna je zasa "asocial" ten, kto si kupi V8. ale namontuje do neho plyn. Takze pod-motto by mohlo zniet aj takto: "V8 oder alles über, aber mit LPG, ist auch asozial....." Sorry, ale je to moj postoj ktory mi nevezmes, mozes pisat co chces... Jednoducho tento motor je typ, do ktorého by som ja plyn nedal presne tak isto ako by som ho nedal do M5, alebo do Audi RS4, alebo do monopostu F1.
ALe jasne, ak si niekto kupi 550i a jazdi s nou 60tkm rocne, tak nech si da premna zamna aj plyn, alebo nech jazdi aj na repku olejnu, aby sa nezruinoval, Ale dlhe trasy to vozidlo robi spotrebu do 10L. A to sa mi nezda vobec velka spotreba, skoro tolko zere aj fabia http 1,2. Samozrejme rozpravam o normálnom jazdeni. Ved ako aj uvadza majitel, nie je to prenho sportiak, ale auto na normalne kazdodenne jazdenie. Koniec koncov, este nizsiu spotrebu uvadzaju technicke data. Tie motory nemaju radi plyn, a to aj preto, ze maju valvetronic. A maloktory plynar to tam vie namontovat a nastavit to tak, aby to chodilo bez problemov.... aspon na nejaky cas... Ale to je kazdeho vec. Ale ma to aj vyhodu dat do N62 plyn... Aspon budes vediet, ked sa ti ten motor zacne poriadne jebat, co je pricinou....

To je jedno, auto je len kopa srotu. Ja som masozravec a zerem maso, ale su aj taki co maso nezeru a zeru len travu, a tiez ziju.....