... všetko o BMW ...
100RM napísal:Ja tam mam bohuzial dva separatne tlmice, takze by som rad nejaku firmu co sa na to pozrie a urobi to. Uz som kontaktoval AMA, tak uvidime co oni na to.
ptz napísal:Ano, presne takto som to myslel. Tak super, idem mu napisat, to sa mi lubi. Ja nepotrebujem "pekny" zvuk aby susedia nemohli spavat, mne staci ked to bude aspon trosku viac pocut ako seria. Tak som zvedavy co z toho vylezie :-)jak ze dva separatne tlmice? na oboch stranach jeden? lebo ak myslis standard, ako to maju vsetky 540/545/550, tak je to pohoda, vsetko sedi...
AMA bude stat vela penazi, bude to kvalitne, ale ci bude zvuk uplne dobry, je druha vec.
finta je v tom, ze vsetky tieto N62 motory maju velmi ztlmeny zvuk, aj ked das prec cely zadny tlmic (kvoli stredovym tlmicom).. cize aby to malo pekny zvuk, treba, aby ta koncovka bola dobre vymyslena..
100RM napísal:Tak si to tak prdkam na hlavnu stanicu (pomalicky samozrejme, ved zakony a pokuty a tak) a naraz drrb a z motora dym. Tak otvorim konzervu a tam vsade voda a kopa pary. Aby som sa nahodou nenudil, tak vystrelila hadica z chladica a vyrvalo vsetku vodu. Na nasadenie hadice som tak hodinu musel cakat kym to vychladne, takze taxikari na hlavaku mali zazitok, 3ja mi prisli povedat jak je BMW napicu a jak ho mali a vymenili za prasata a ochcavku
Tak asi aj ja vymenim za prasata a ochcavku Hadica samozrejme mala uzasnu rychlospojku ktora sa nedala utiahnut, tak som ju nasilu narval naspat a dosiel s tym domov a do servisu.