... všetko o BMW ...
jararak napísal:ako ked chces pozicam ti moje slepe svetla, na valal jak je Ba stacia
100RM napísal:No žiaĺ tie autá už majú najlepšie roky za sebou a stále sa niečo vysipe....dobré je, keď len take maličkosti, ale človeka to zamrzí....vtedy prídu myšlienky či by už nebola potrebná zmena, no keď sadnem do passata, alebo nebodaj do škody, neviem si pomôcť, nejako to nie je ono...Tak si to tak prdkam na hlavnu stanicu (pomalicky samozrejme, ved zakony a pokuty a tak) a naraz drrb a z motora dym. Tak otvorim konzervu a tam vsade voda a kopa pary. Aby som sa nahodou nenudil, tak vystrelila hadica z chladica a vyrvalo vsetku vodu. Na nasadenie hadice som tak hodinu musel cakat kym to vychladne, takze taxikari na hlavaku mali zazitok, 3ja mi prisli povedat jak je BMW napicu a jak ho mali a vymenili za prasata a ochcavku
Tak asi aj ja vymenim za prasata a ochcavku Hadica samozrejme mala uzasnu rychlospojku ktora sa nedala utiahnut, tak som ju nasilu narval naspat a dosiel s tym domov a do servisu.
100RM napísal:Pani, ma niekto tip na firmu na vyfuky ? Chcel by som novy koncovy tlmic, ten moj je dead. Ale ziadne gulomety, na to uz som stary. Decent bublavy zvuk V8 staci. Dikes za tipy.