Prezuté mám už od minulého týždňa. Prišli pneu Hankook K125 235/45 r17, boli za veľmi prijateľnú cenu tak prečo nekúpiť konečne nejaké lepšie pneu. Musel som prejsť pár eshopov aby som zohnal DOT 2020, ale podarilo sa nakoniec. Zadné sú tiež Hankooky iný model, S1, ešte majú 4mm, takže sezónu vydržia.
Trošku úpravy - každý kto má neoriginál vzpery určite pozná to drbnutie kufra pri otvorení. Vymedzil som vôľu na čapoch vzpier hliníkovou páskou a do čapu som natlačil na mikróny nastrihanú handričku + vazelínku. Dosť to pomohlo, ale nebolo to ešte na 100%, tak som na plastové dorazy na mechanizme nalepil kúsok gumy aby to bol aj naozaj doraz. Na foto pracovná verzia 1.0, ktorá potom ešte musela prejsť jemnou úpravou. Otváranie je teraz jemné, bez žiadneho buchnutia nakonci. Chcem zohnať ešte pružiny, aby som kufor vedel otvoriť na diaľku, resp. tlačidlom pri nohách (inak takto nechápem jeho funkciu).
Pod ečv som nalepil kus tlmiacej hmoty, lebo som si po roku všimol že stŕpa značka keď mám hlasno hudbu

Šoférové dvere sa mi od kúpy zatvárali ťažko, musel som s nimi búchať ako s dverami od maštale, už som to tu spomínal. Vytiahol som celý zámok von,, to bola maturita,, vystriekal som ho čističom a potom zase olejom, vrátane otváracích laniek. Všimol som si že na karosérií ten kokotík do čoho zapadá zámok má gumennú vrstvu a tá je zodraná zo strany ako to tam zapadá, tak som to jednoducho pootočil blickami o 180°. Dvere sa už zatvárajú ľahko ako všetky ostatné, takže ušetril som sa kúpy nového

Zároveň som si nacvičil demontáž/montáž zámku keď budem meniť dvere.
2ks hankokokov 144€ vrátane pošty