... všetko o BMW ...
Peter540 napísal:zaujimalo by ma či sa oplati čipuvat to auto ,že ked može ist lepšie ,tak prečo nie
Peter540 napísal:automat som si oblubil ..., stupiš a ideš ,jedna ruka na volante druha na ,dajme tomu čajkinej nohe![]()
Peter540 napísal:automat radí zamna tak čobudem
Peter540 napísal:520 noo išlo dobre ,spolahlive auto ,čoto vydržalo až nechapem ,dnes som chcel nahrat jako šlape 540ka zo 100 na 200 akurad mi došla pamet v mobile
Cosmo napísal:Určite by som dodržal poradie prevodovka --> chip tuning... V opačnom prípade by ti mohla táto odísť nadobroa ostane ti chip&dale v riadiacej jednotke a nepojazdné auto. Podľa mňa to žiadne úpravy nepotrebuje! Absolútne to nie je ani lenivé, stačí ti 6 sekúnd a máš po vodičskom preukaze (nejazdíš každý deň 200-300km/h..), toľko k tomu, naozaj viac netreba a na každú sviňu sa voda varí a nie všetko sa dnes už prepečie...bla bla bla... proste ideal vozba, zvuk, kultivovanosť, motor dosť znesie.. A nie je to 3ka ale 5ka
![]()
Jediné čo tomu autu chýba je prdel...touring...tam by si mohol aj s čajkou![]()
voziť kočár
Peter540 napísal:automat som si oblubil aj ked je to naročnejšie na udržbu a pyta to vačše prachy ale nevadi, stupiš a ideš ,jedna ruka na volante druha na ,dajme tomu čajkinej nohe,blbnut sa da ale nie tak jak z manualom stym lepšie zahrabeš.
tojo je tam ešte dojst roboty ale nie zas tolko jak bysom mal na 520cine ,budem sa aj rozhodovat či neham čierne lišty ladvinky atd a svetla tiež či kupim druhe take hned aj s AE.
počase ked budu prachy tak kupim rovno druhu prevodovku plne funkčnu ,jak bysom mal davat za opravu viac jako stoji cela funkčna prevodovka.
počase sem pridam videa ,teras som auto dal ku kamošovi lebo pred mojim barakom neni v bezpeči a ja sa musim učit na maturitu a zaspavat z pocitom že je v bezpeči ,nemusim nadranom odbiehat k oknu či tam je a vklude možem spat .
zaujimalo by ma či sa oplati čipuvat to auto ,že ked može ist lepšie ,tak prečo nie
Zelo ZH napísal:Ako nechcem byt moc zly, ale myslis ze by ti to auto niekto kradol? Myslim ze sa nemusis vobec bat, ze by o to niekto zakopol, nieje to VW a ani skodovka od roku vyroby 2004... cize mozes podla man kludne spavat, aj ked to budes mat pred domom a bez akehokolvek alaramu, alebo podobnej hluposti... Ja si myslim ze mam E34 ovela vacsej hodnoty ako ty a mavam juu pred domom a to mam obrovsky dvor a 2 garaze a spavam kludne... len moje kolesa stali 3x tolko co tvoje auto a nemam tam ani bezpecnostne srovby.. a to nehovorim o tom ze ho obcas aj zabudnem zamknut...
Tieto auta su uz na kradnutie maximalne nezaujimave...