... všetko o BMW ...
karol520i napísal:tak vraciam sa do pribehov ,niektory z vas už vedia že 520ku mi ukradli ,už som nemohol vydržat bez E34ky tak som kupil jednu ..
jeto E34 540iA r.vyr. 1993
farba- diamantschwartz-metalic
v predu svetla BLACK HELLA v zadu z bielou smerovkou
široke ladvinky + kapota
spetne z. neviem čisu origo face..
kolesa 16" teras su tam zimne pneu ,zadné pneu su hotové
je tam neaky športovy vyfuk ,neviem čoje to za značku
výbava je...
sedačky v čiernej koži s ele. posuvom ,pametou a vyhrevom
4x ele. okna
velky BC
vyhrievane predne ,zadne sklo
ele. šíber..
má to šport. podvozok + brzdy
kolesa zapisane po 19"
auto ma koroziu ale nieje to nič vážne až natu dieru pod špz.
dvere dosadaju pekne ,ako som to vždy chcel![]()
jedina vec čo ma serie že nejde spiatočka...dam R a ide na prazdno akoby som dal N
toto auto si necham ,nemam dôvod špekulovat ,až nato žebymi stačila aj 2.5 M50 ,ale bola to dobra kúpa tak som neváhal.
dakujem hlavne krstnej že mi požičala naneho...
ešte k 520ke ,stale nemožem nato auto zabudnut ani nezabudnem a hladat ho budem stale aj po n.dieloch!
karol520i napísal:hrdza tam je ,počase kamarat povyvara, dal som zaneho 1000, robota je tam aj tak aspom možem baštrnguvat
karol520i napísal:tak volant satam nepači ani mne počase ho vymenim ,tie lišty imitacie dreva tam tiež nepasuju to pojde tiež von a nahradim klasiku čierne, ta prevodovka ide pekne žiadne trhanie ,až natu spiatočku že ide naprazdno ,možno jeto neaka prkotina neviem ,motor ide pekne ,na jar ho čaka vymena oleja a filtrov ,najviac je hrdzava predna kapota ešte niečo vydrži a vymenim ju
karol520i napísal:nik sa zmenit neda? ,ale tak bolo to moje prve bmw tak možno to neham tak