... všetko o BMW ...
efendy napísal:
Podla mňa by sa nebál. Ale pretože mu pred cca 2 mesiacmi ukradli E34 520i , tak preto radšej neriskuje.
Zelo ZH napísal:
Ako nechcem byt moc zly, ale myslis ze by ti to auto niekto kradol? Myslim ze sa nemusis vobec bat, ze by o to niekto zakopol, nieje to VW a ani skodovka od roku vyroby 2004... cize mozes podla man kludne spavat, aj ked to budes mat pred domom a bez akehokolvek alaramu, alebo podobnej hluposti... Ja si myslim ze mam E34 ovela vacsej hodnoty ako ty a mavam juu pred domom a to mam obrovsky dvor a 2 garaze a spavam kludne... len moje kolesa stali 3x tolko co tvoje auto a nemam tam ani bezpecnostne srovby.. a to nehovorim o tom ze ho obcas aj zabudnem zamknut...
Tieto auta su uz na kradnutie maximalne nezaujimave...
A inak k tvojmu autu.. drzim ti palce, videl som ho a veru, mne by sa s tym drbkat nechcelo... Hadam z toho spravis este slusny kusok... A s vymenou prevodovky moc nespekuluj, 6 kvalt manual je o hodne drahsi ako ten automat a to si prirataj kardan, diferak, subor pedalov, upravu elektroniky a dalsie veci... Aj ked zase je to poriadny rozdiel, co sa akceleracie tyka, ked som kukol to voje video... ta moja svina zrychluje o hodne lepsie, ale to bude aj inym difom, chipom a este par srandami, co tam niesu seriove
Zelo ZH napísal:
Tak to som nevedel... to kto sa ulakomil na nieco take? ako kradnut starsie auto ako 3 roky je podla mna uplna kokotina a kto uz ukradne E34, to je zufalec
Peter540 napísal:,dva dni pred kradežou som ešte hovoril..kdo byto kradol a vydiš stalo sa =
Peter540 napísal:ked sisi všimol mal som v sekcii pokec vytvorenu temu kde som spominal žemi ukradli E34 lenivu 520i M50 ,podvozok bol zrelý na výmenu taktiež brzdy a bolo tam toho dost ,jedine čotam bolo tak kolesa rondell 0058 17" a hudba pioneer čo tiež bola super a vydiš ukradli cele auto aj ked sa stym srali hodinu ,dva dni pred kradežou som ešte hovoril..kdo byto kradol a vydiš stalo sa ,aj ked to nema taku hodnotu ale kradnu sa napriklad aj favority čo dva zmyzli mojim kamošom...sam som tomu neveril ked som vstal a moje auto nikde ,takato vec ponecha v človeku niečo čomu nebude dat zaspat ked ma pred barakom druhe auto ,možno sa ti to hovori lahko ,ale ja som študent takže si nemožem dovolit kupovat auta pre zlodejov. nie som povolaním syn ani zarabajuci človek, pomaly som si ho porabal podla svojich predstáv a dost som si prinom užil radosti z jazdy. deju sa aj omnoho horšie veci v živote a toto ma poučilo aby som si v buducnosti daval pozor ,a vnimal realitu trocha inym spôsobom...
na kadnutie je zaujimave všetko aj ked to nemusi mat velku hodnotu (aspon na slovensku je to tak) ,mojmu kamošovi ukradli z auta renault 11 ...burzove digitalky ,žuvačky a handru na oknatakže tak...
diky,zas nieje vneakom važne rozpadnutom stave ,je tam hrdza ale hnile auto vyzera inač aspon podla mna ,slušny kusok sa da stoho spravyt bez obáv kedže E34 bolo moje vytužene auto dlhšu dobu tak ja sa oto postaram.
kedže sledujem tvoj pribeh tak si viem predstavyt že jeto ine vínečko ked maš auto v tip top stave a ked si zbadal to moje čo bolo vtedy napredaj tak sa nečudujem tvojmu nazoru.
na prestavbu z automatu na manual už kašlem kedže je ten 6q taky drahý a momentalne niesu natake veci priestory ani čas.
snad sa nekedy stretneme ,čoby som bol možno aj rád a ukazal mi svoju bombovu E34 ,popripade previezol nech citim ake ma tlaky![]()
inač nechcel som byt neaky moc zly,negatívny...toja nemam vo zvyku ,naopak som rad že si vyjadril čiste svoj nazor nato moje auto ...troška som sa rozpísal hehe ,zajtra mam pisomnu čast maturity zo sloviny a mam obavy že pokašlem sloh ,tak snad sa rozpišem tak ako som sa rozpisal aj tu ,až na tie chyby a podobne to nekomentujem
....zelo díka nech žije V8
Zelo ZH napísal:
Tak to som nevedel... to kto sa ulakomil na nieco take? ako kradnut starsie auto ako 3 roky je podla mna uplna kokotina a kto uz ukradne E34, to je zufalec
Zelo ZH napísal:
No neviem ci si pisal o mojom aute ze je v tip top stave, bo ja si to ani zdaleka nemyslim.... Nesvietia mi spaitocky, nebrzdi rucna, hrdzu mam na vsetkych dverach, predny naraznik inej farby, odlomene z elektronu... a je toho este trochu viac... je mi jasne ze sa ti neda do toho tolko vrazat ako mne, to asi ani nikto necaka, bo tolko penazi co ja mam v tom aute by dal malo kto... a to este idem poriadne zainvestovat casom... doma mam zadnu napravu z M5 s komplet novymi brzdami a powerflwx silentami, objednanu aj druhu OMP s pasmi... do leta chcem este podvozok a nove pneu + elektron jeden a mozno aj dake zmeny este v interiery, ako cierny strom, karonove listy a tak.. a ak vyndu dake veci tak aj kompressor konecne by mohol byt a v predu 355mm brzdy... a to nevravim o tom ze ma este caka moja krasna 635ka a kopa inych veci
Bikemann napísal:
a vies preco sa to stalo? pretoze si na to myslel a si si to privolal.. ak si videl dokument The secret pochopis, ak nie si to pozri..
pritahujes k sebe to na co myslis, ci je to negativne, alebo pozitivne. Naozaj to funguje.
Peter540 napísal:aj ked tv nepozeram ale toto si pozrem.
tak budem myslet na vylu bavoraky ženy penazeale ne...
Peter540 napísal:aha tak ,ale nechyba mu potom vela k tip top stavu.
čo sa tyka tej ručnej tak som počul že viacerym nebrzdí,ani na 520ke mi nešla ,inač stierač sa ti nešucha o kapotu? čosom vydel tak to robi každemu.
ja myslim na vela veci a dlho sa rozhodujem čo by tam bolo najlepšie. a peniaze keby ich bolo viac tak určite by išly do auta a som si isty že bysom to nikdy nebanoval,
alkohol nepotrebujem ani podobne sračky ,ja strašne rad jazdím na autach a hlavne na bmw zadokolke .
rad počujem čotam všetko dotoho auta ideš davat ,určite to bude stát zato
Bikemann napísal:pritahujes k sebe to na co myslis, ci je to negativne, alebo pozitivne. Naozaj to funguje.
Milosss napísal:Co sa tyka rucnej, nebrzdi ani mneasi hromadna chyba
Ale pocul som ze sa da relativne dotiahnut vzadu na pakniach a zlepsi sa to, nevie niekto daoc blizsie o tom?
A stierac sa mi nesucha o kapotu, je trocha osuchany od nej ale teraz v tomto momente sa ani nedotyka o nu a kapota relativne licuje aj s blatnikmi cize to neriesim.