... všetko o BMW ...
Milosss napísal:Ja som s tym nic nerobil, tak som to kupilale pozeral som na youtube test TopGear o e32 a tam ukazali nieco so stieracmi ze tam kde zacina rameno stieraca je taka plastova krytka a da sa odkryt a je pod nou daky srob, netusim ci sa tym da nastavit alebo nie, ale ukazovali to tam. A pozeral som tak tu plastovu krytku tam mam aj ja cize tipujem ze to e34 mala tiez. Mozno tym sa to da nastavit.
diLucca napísal:no po tej 540 som rozmyslal aj ja ale kym som sa rozhybal, uz bola fuc..
jeden znamy by mal mat dobry automat z e34 540iA, len neviem, ci tam nebolo viac druhov..
Peter540 napísal:ma zvas nekdo na e34ke vzadu Rondell 0058 10J ? chcel som vediet alebo popripade vydiet či toje zarovno lemov ,lebo chcem kupit tieto kolesa len vpredu 8.5J a dozadu 10J ktomu možno trocha pridvihnem zadok ,uvidim jako to bude vyzerat ,chcel som aj podložky dozadu len myslim že nebude treba
Peter540 napísal:ma zvas nekdo na e34ke vzadu Rondell 0058 10J ? chcel som vediet alebo popripade vydiet či toje zarovno lemov ,lebo chcem kupit tieto kolesa len vpredu 8.5J a dozadu 10J ktomu možno trocha pridvihnem zadok ,uvidim jako to bude vyzerat ,chcel som aj podložky dozadu len myslim že nebude treba
MAKO napísal:mal som na byvalom 2.5 E34 rondel 58 v predu 8.5j ET13 v zadu 10j ET 18, 18"-palceky a bolo to akurat,robili sa aj zadne pri tejto sirke s ET 15,doporucujem ET15,v predu pneu 235/45,v zadu 255/40 a bolo to ukazkove,kola som kupoval fungel new,kup si ich nove od "AG AUTO",ale ries to telefonicky a vybavis aj lepsiu cenu..,prikladam aj foto,aby si videl,ake to bolo,nemusis sa bat,bode to pekne..
Bmw666 napísal:
vytahneme blatniky a 20catky chromy limuzina okulare guciii
Peter540 napísal:MAKO ..vyzera to super ,ja bysom si take auto nechal, ešte kolko stoja nove tie kola?