... všetko o BMW ...
bmw777chose napísal:Inac japonci ako pises,su podla mna fajn,ale na bohovske salenie,ked ces pred kockami zamachrovat ako odpalis...svokor doniesol frajerke nisana 3dverak,sportovy podvozok 2.0,16V a ked som sa bol previezt,tak som petku radil pri 160!!!ke a to este ma trhlo.Ale bme,je bmw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Love you
bmw777chose napísal:=D> foto
jararak napísal:ved v pohodicke auticko, poradim 2 upravy, zadny naraznik do laku, zozen si klukovku z m50b25 :) - budes mat ten svoj 2,5 liter :)
neviem jak ty ale do mna sa par ludi stale obuva ze kolko mi to teraz zere, ci 15 alebo 20. pritom jazdia na sockach sdi oktavkach kde najvyssi stupen vybavy tvori otackomer, druhy si kupil oktavku 1,6 ktora mu zere 11 litrov a tyto ludia nam idu nadavat ze sme blazni
ps : len tak dalej :)
karol520i napísal:som študent tak nemam hnet na všetko peniaze ,a som ochotny dat dotoho auta čo bude pytat.
....račej dam do auta ako do alkoholu ....
Milosss napísal:tie kolesa su nadhera, tie chcem aj ja![]()
Ale gratulujem k odtuzeniu to sa malokomu chce do toho ist, ale tebe sa to podarilo
Lucushka23 napísal:aaaaaa bejzbolka za sedadlom spolujazdca![]()
mito napísal:
moja rec, ja som na tom presne tak istoale obcas sa treba aj poriadne spit
inak krasavec a aj ja rozmyslam o nejakej slusnej E34
karol520i napísal:dakujem ,no dobre som sa načakal a nahladal kym som našiel tieto a ine som ani nechcel ,teras len pozeravam doma ces okno či auto stoji ešte na kolesach