... všetko o BMW ...
Cosmo napísal:Neviem, toto mi poslal iste ked som sa s nim o tom bavil. Nemam s tym osobnu skusenost![]()
Priatelko, tak zatial ten interier mas reserve!
xtreme napísal:vobec nie.. on ma hlinikove, ktore sa nasadzuju tusim na horne ulozenie tlmica.. aj mi to ukazoval..
karol520i napísal:tak u napišem a spytam sa, inak ked znižim predok na -35 nebudu sami šuchat kolesa?17" 235/45
xtreme napísal:ake mas et? ja mam vpredu 215/45 r17 et10 a nesucha nic.. este tam je vola.
karol520i napísal:inač riešil zvas nekdo stierač? lebo sami opiera o kapotu ,a nepomaha ked nastavim tie vodiace kolajničky na kapotu pobokoch
xtreme napísal:hej, ja.. vyber stierac normalne, jedna matka, a on tam drzi na tisic hrane, tak ho otoc o dva tri zuby a budes mat pokoj.. najskor som si dal kratsi stierac, ale toto je lepsie riesenie..
karol520i napísal:no to som aj skušal ,dal somho dotej polohy aby sa nedral ale zas bol moc vysoko ,keby satam dalo neako spravyt aby ta oska bola nižšia
ErziE30 napísal:ViktorDDD no dostanem sa aj ku zamku len mi islo o to ci niekto nema fintu na to aby som to nemusel robit ale diky
ViktorDDD napísal:karol:škoda za tú kapotu, nesedel na nej niekto s kľúčom vo vrecku? ak zaparkuješ niekde v noci tak opité decká sadajú na cudzie autá s kľúčmi vo vrecku a potom to tak vyzerá