No, doba sa meni, a nazory a reci ako : turbomotor je blbost lebo to ma vykon len v urcitom spektre otacok, takze jediny idealny priebeh vykonu ma vysokoobjemova atmosfera a teda je to najlepsia moznost..." skoncili hned ako mi turbo prvykrat fuklo do motora a zatlacilo ma do sedacky tak ako nikdy predtym

. A prichadzaju casy kedy aj F!z:k zacina uvazovat ze s preplnovanim to moze byt jednoducho len lepsie :). To s ostrou Etou po GO a vylietanou 2.7 s turbinou na nizky tlak je bohuzial velmi kruta pravda. Ostra eta sice jazdi velmi slusne ked je dobre spravena, ale ja som mal vylietany motor na ktorom som ziadnu GO nerobil, podla toho co sa stalo tak bol uz tesne pred smrtou, a stacilo 0,4 bar aby zgeneralkovana (a veruze dobre urobena) ostra eta zostala za mnou vzdy ked pohladkam plynovy pedal. Takze byt zastancom obrovskych atmosfer je sice pekne,(tiez ich mam rad

) ale niesu jedinou moznostou ako mat silne auto. V12 je samozrejme masineria ktora nepotrebuje komentar to vieme snad vsetci :). Aby som tu len neklabosil o chobotinach tak pridam aktual foto motoroveho priestoru, sice aj tak to neni uplne aktual lebo vcera som odtial vypreparoval prevodovku, kardan a vyfuk :). Chceli sme vymenit olejovu vanu na m52 a tu sme zistili ze ten motor je tazky jak svina ked je kompletne nastrojeny, a ten chaby dreveny stolik na ktory sme ho chceli polozit by sa asi hned polamal

. Tak sme to nechali tak, a zacinam rozmyslat kde by som dako rozumne vykseftil pozicat zirafu aspon na jeden den. Lebo dako si to neviem moc dobre predstavit zatial cpat tento kompletne nastrojeny motor do kasne rucne.