Na tricke sa postupne stale pracuje. m20 blok je vonku, motorovy priestor je vycisteny, niektore casti natrete striebornym alkytonom, kable okolo svetiel som trocha upratal, nech sa m52 hned na zaciatok neurazi ze kam sa to nastahovala :) . V sobotu sme si spravili vylet do Jindrichova Hradce za Sirupom od ktoreho som si priviezol vanu a saci kos z m50 a kus vyfuku. Cesta bola srandovna lebo sme sa rozhodli ist mojou dizlovou rozpadnutou E30 dailycarou. Kupodivu nas to bez nejakych problemov doviezlo 250km do ciech a zasa 250km naspet. Takze teraz je na plane vybrat prevodovku, kardan, vyfuk, na m52 prehodit vanu, nahodit spojku, prevodovku, a nejak to cele dostat do kasne a osadit na silentbloky, ked to bude hotove tak sa vyriesi vyfuk, a potom uz snad skypco bude mat vymontovanu elektroniku EWS a mozem sa zacat hrat s drotkami a ozivovanim. Aneb, ako som sa dnes docital na e30 fore : "Vánoce pod třícou ......
- klíčem je najít stejně střeleného kamaráda, co nemá moc rád svátky má vybavenou dílnu a dost pije "