motor som rozobral a zacal som merat v akom je stave ...
hlava este nebola prerovnanavana mala 140mm... meral som rovinnost aj dotykovou sondou aj odchylkomerom .. a hlava je rovna na niektorych miestach na krajoch je rozdiel +-0,05mm stovak ... mam tu teda zrovnat alebo nie ? ? a ak ano tak na freze alebo na bruske ? niekto hovori ze drsnost musi byt co najmensia ze na bruske a niekto uplny opak ze tam musia byt "drazky" po freze aby si tesnenie sadlo... tak ako to je teda ? ?
dalej som meral voditka ventilov ... maju mat rozmer 6H7 .. kaliber 6,00 mi vosiel 6,02 uz nie, 6,01 (iba niekde aj to tazko) takze voditka su dobre .. no ventily maju aj tak volu do stran.... musim este zmerat drieky ventilov...
este som meral ovalitu a kuzelovitost valcov dutinometrom subito... pripustna odchylka podla TISU aj na kuzelovitost aj na ovalnost je 0,01mm ...
nameral som ovalnost
0,015mm - 1 valec
0,03mm - 2 a 3 valec
0,035mm - 4 valec ..
kuzelovitost bola 0,01 az 0,015mm .... rozdiel vo vrtani medzi jednotlivymi valcami nebol skoro ziadny (do 0,01mm)
tazke dalsia otazka znie .. ci mam rozoberat aj spodok a vytahovat piesty a davat aj nove kruzky a ci to ma vobec vyznam, ci to nebude iba horsie ci si sadnu nove kruzky na tu ovalitu..... dalsia moznost je dat urobit 1.vybrus ale to by som musel uz davat aj nove piesty...
este taka doplnova info... pred rozobratim som meral kompresiu vo valcoch a vsetky valce mali od 14 barov cca len druhy mal 15,4baru ..... asi preto ze sviecka v druhom valci bola zatopena olejom a dost ho tam vtieklo dnu ked som ju vykrutil....