dlho som nic nepisal, cele dni som makal od rana do vecera v praci alebo na aute... auticko som dokoncil, v sobotu prebehol prvy start, chytilo na prvy krat bez problemov... uz mam aj prvych cca 200km ...aj na jeden fail pri skusobnej jazde

vsetko ide tak ako ma zatial tocim len do 3500 otacok ... motor je v nizsich otackach zivsi, pruznejsi tam kde som predtym do kopca chodil na trojke teraz mozem na stvorke ... netecie mi olej, nevyhadzuje jednotku, nic neklepe, netrha to pri preradovani, spojka nesmyka ide lahucko

.....
pomenilo sa vela veci : - vsetky palivove hadice, vzduchove na sani, podtlakove na ovladanie disa klapky, komplet vsetky hadice na vodu, gufera na kluke vpredu vzadu, gufera na ventiloch, komplet vsetky tesnenia na motore na sani a aj na vyfuku a aj sroby, vymenila sa aj olejova vana...
- dalej nove kruzky goetze, nova spojka luk, namiesto dvohmoty som dal lahsi jednohmotny zotrvacnik z M40, vodna pumpa ruville s kovovymi lopatkami, nove hydrostely INA, komplet nove rozvody - retaz ozubene kolesa, vsetky mozne vodiace listy, napinak na retaz, tesniace kruzky... nahodil som druhu prevodovku, skratene radenie zo z3, paka radenia je ulozena na pevno na silone nie na gumenych silentblokoch...ventily som zalapoval.. vecsina srob isla novych alebo sa na starych opieskovala hlavicka, vsetko som dotahoval presne momentovym klucom podla TISU... vsetky kryty, drziaky na motor som tiez opieskoval blok som prebehol drotenou kefou, odmastnil a nastriekal ciernou vypalovackou....na serve a riadeni som daval na hadice nove tesniace kruzky... a este vela vela roboty co si ani uz ani nespomeniem

este chcem podakovat vsetkym co mi aj tu na fore boli ochotny poradit vo vela veciach