Ďakujem aj za staré fotky :) Ešte trocha dopíšem čo všetko sa na aute od apríla robilo.
1.Ako prvé som kúpil nové letné pneu Vredestein Sportrac 3 205/60 R15, pretože auto bolo na zimných, ktoré ani neboli zapísané v TP.
2.Opravil som pískanie na zadných brzdách a došteloval ručnú brzdu vymenil som chladič klími a dal som vymeniť manžetu na poloose. Začiatkom mája som urobil novú STK a EK kde auto prešlo len s 3 ľahkými chybami

.
3.Ďalej som vybral celý interiér pretože do auta mi zatekalo. Pretesnil som anténu a pripojil odtokovú hadičku zo strešného okna , ktorá bola vypadnutá. Všetky tapacíre sedačky, plasty atd. som povysával, vytepoval a vyumýval.

4. Vymenil som zadné pružiny - jedna bola prasknutá.
5. Kúpil som prevodovku, spojku (ložisko, pritl. tanier, lamelu), pal. filter, olej do prevodovky, diferenciálu, motora a brzdovú kvapalinu. Vymenil som gufero od tiahla radiacej páky na prevodovke čo pôjde na výmenu dal som do nej nový olej. Všetky diely radenia som kúpil nové, no namiesto silentu č. 25 11 7 519 669 som si v robote dal vysústružiť podložky.

5. Povymieňal som kocky v mechanizme sťahovania okien, opravil zamykanie dverí, vymenil spínač osvetlenia v kufri.
7.Menil som mechanizmus predných stieračov aj s motorčekom. Kúpil som nové stierače, gumené lišty na čelné sklo, mriežku, nasávania vzduchu pre kúrenie, zadnú trysku ostrekovača a zopár plastov v interiéry.
8. Vymenil som napinák remeňa, aj remenicu serva pretože pískal remeň. Ešte mám aj všetky hadičky od serva ktoré plánujem vymeniť.
9.Kupoval som nové žiarovky xexesis TruMach do stretávacích svetiel
10. Menil som podtlakové hadice do sania z pal. lišty a odvetrávania nádrže, ešte mám doma ventil odvetrávania kľukovej skrine, ktorý čaká na výmenu.
Najbližšie plánujem vybrať von motor aj s prevodovkou a konečne vymeniť za prevodovku druhú kde nevyskakuje jednotka aj s novou spojku a radením a motor rozobrať vymeniť všetky tesnenia a guferá aby už netiekol olej, vymeniť hydrošteli, zrovnať hlavu a uvidím čo ešte bude treba...