... všetko o BMW ...
No ja som menil len napínak, kladku bez tej tyčky a remeň a to len na na klímakompresor a to šlo v pohde. Keďže nemám spodný kryt motora tak na zdviháku to ide ľahko. Už som to myslím aj písal
Čo sa týka podblatníkov objednával som ich na základe toho čo som našiel na Allegro.pl konkrétne tu: http://allegro.pl/nadkola-przednie-bmw- ... 52342.html
Ale objednával som to cez mail tam dole majú adresu. Pokiaľ by si to chcel cez allegro musíš mať ten retypayu či čo . Ten ja nemám tak som im napísal mail v pohode po anglicky to nebol problém. V maili im napíš o čo máš záujem tam na obrázku sú čísla dielov. Oni ti pošlú údaje číslo účtu a ty si pýtaj IBAN a SWIFT. IBAN je vlastne medzinárodné číslo účtu Poľské má asi 26 znakov tak sa nezľakni. SWIFT je kód banky. Ty uhradíš sumu ja som im ešte napísal aby mi dali vedieť kedy im to nabehne. Na druhý deň mi odpísali že je to OK a posielajú to. Cca týždeň trvá kým to príde. Poštovné je 50zł čo je asi 12€ a za ten podblatník chcú 30zł čo je asi 7€ Mne to najprv poslali v zlotých ale keď v banke povedal že za prevod v inej mene je 10€ poplatok a oni sa ma potom ešte pýtali v akej mene chcem platiť tak som im vysvetlil že pre mňa to bude lacnejšie v € tak to prerátali a spravodlivo myslím ešte lacnejšie to vyšlo ako podľa kurzu NBS Všetko dorazilo v pohode ja som spokojný.
co sa tyka tych podblatnikov...pasovali ti bez problemov??lebo ja ich mam uz doma tieto z polska a co som skusal tak mi nejako nepasovali...chyba mi tak 1 cm plasu po kraj naraznika...ako byva na originaloch taka ta guma...tie bohuzial nemam...
Pity777 napísal:aja som tak kupil taketo repliky z polska a horko tazko ich tam dopasoval, stali 7€ oproti origo cene 49€ to bolo ako zadarmo, ale po asi 2 mesiacoch boli tie podblatniky na salat a kupil som tak ci tak origo