Ani dnes som nezaháľal a spravil som čo to na aute. Snažil som sa opraviť snímač hladiny vody v ostrekovači. Mal odtrhnuté kontakty no v Check Contorle to stále vypisuje. Musím to pozrieť ešte budúci týždeň.
Včera som konečne objednal podblatníky a spodný kryt motora od našich severných susedov. Ešte mi síce nepotvrdili platbu ale tak hádam to už bude v poriadku a budúci týždeň by to mohlo prísť. Tak sa to teda bude montovať.
Ďalej som zistil že treba vymeniť remeň aj rozvodový aj remeň klimatizácie. Plus napínak remeňa klimatizácie aj s kladkou. Ešte sa k tomu pridalo ložisko klímakompresoru. Takže budúci týždeň sa bude riešiť aj to.
Dnes som ešte vymontoval nefunkčné Webasto. Zistil som že je len odtrhnutý vrchnák čerpadla takže to potrebujem zohnať. Dúfam že potom to bude fungovať. Ináč je to celkom v pohode kus zaprášené ale žiadne zhorené veci alebo podobne aj čerpadielko nafty vyzerá byť v pohode aj výfučík len ho trochu prešmyrgľujem a nastriekam farbou do 900°C. Pridávam nejaké fotky: