... všetko o BMW ...
Demkowicz napísal:no tak to si snad piču uz robiteved toto uz neni mozne a normalne co ludia robia rofl... idem kupit top zucker okolo ktoreho sa doposial skakalo ako okolo prezidenta, predchadzajuci majitel do toho nasypal nenormalne prachy a auto je hlboko pod cenu a ajtak v T.O.P. stave a novy majitel s nim spravi hento? toto je uz fakt moc, ako je to len krám a plechy na styroch kolesach ale taketo auta su vynimocne a maju dušu ktoru hned po kupe nejaky blboun zabije... nechapem na jaku piču niekto ide besniet na takych cestach ked vidi a pocuje z radii ze to neni med lizat soferovat na tom lade co je momentalne von a uz tobôž nie na zadnom nahone na 328čke omg (letne pneu?tak to uz snad stacilo absurdít)... sofer ma stastie ze skoncil len takto ale ajtak mu prajem nech mu zacnu vsetky auta do ktorych sadne strajkovat a nestartovat aby predisli tomu co spravil s tymto kuskom... ty kks sa chod hrat na autodrahe a tam sa blbni a nesadaj do aut na ktore mas jedine prachy ale rozum nie... sa len smiat na tomto debilizme tu, nechapem fakt NECHAPEM
Killo napísal:Adamo - nevies co sa stalo, nesud dopredu. mozno ho to zaskocilo, nebol pripraveny na zadny nahon kombinovany so zimnou stratou trakcie.
chalana to urcite mrzi tiez, ale tak hlavne ze sa jemu nic nestalo. najprv som bol aj ja celkom "rozculeny", ze dalsi cukrik dovi, ale tak jebat, su to len plechy, auta boli aj budu
MCbucik napísal:vsimate si, ze cukriky ktore opustia povodnych majitelov skoncili rozbite, vid tato krasna fialka, grizlyho 320i coupe tiez skoncilo rozbite, nechcem to zakriknut aby napriklad aj mellisimove auto tak nedopadlo..ale tak plechy su plechy, su aj dolezitejsie veci
kajo1 napísal:Ja som sa s chalanom stretol kratko pred nehodou a bolo vidno, ze ma radost z jazdy.
Tam kde sa to stalo (nadjazd pri Carrefoure) su nerovnosti na ceste, je tam mostny spoj, nieco z toho ho podla mna rozhodilo a siel do pretacaveho smyku pod plynom, nasledne panicka reakcia-brzda, ziadna kontrovacka a hra so spojkou. Tym padom prvy kontakt bol vlavo vzadu, odrazenie a dalsi kontakt vlavo vpredu, vpravo vpredu a na opacnej strane cesty vpravo vzadu.