... všetko o BMW ...
Inscene napísal:polka klubu tu mudruje ako si mohol jazdit letne gumy a neviem co pritom vidim ked sa tu predavam pneumatiky ktore maju nejaky stav (aj zimne ) tak nikto ich nekupi lebo radcej sa bude vozit na 4-5mm 10rocnych gumach namiesto toho aby kupil nove..
kazdopadne to ze si dostal smyk a capol do zvodidiel .no stava sa .. verim ze zo 100ludi co tu ma bmw 99 by tak isto skocilo na brzdu alebo by ani nestihlo zareagovat ..ten jeden by mozno zatiahol rucnu alebo co .. ale v tom okamihu nestihas nic..
kazdopadne velke poucenie do buducna a ver aj to prospeje ..budes jazdit opatrne:)
auto su plechy..hlavne ze si ty ok..a jasne zaboli to ked si si kupil nieco co si chcel a teraz je to rozbite ..ale tak opravis ..alebo to predas a mas pokoj..mozno znamenie.
Šubo napísal:Na shift lock musi mat rychlost aby dal bokom zakrutu,cize pomali asi nesiel ze?
Proste neverim ze by aj 2.8ma kusla v zatacke pri podradovani(normalnom).
Plechy a lakovanie je najdrachsia zalezitost,a kedze to je s kazdej strany tak mozes uvazovat nad celolakom aj so strechou,aby si to mal ako bolo
ViktorDDD napísal:+1keď šofér s tým nemá skúsenosti tak v pohode sa to môže stať, ja som šiel v piatok ráno s autom a na ceste bola skoro súvislá vrstva námrazy, tak po skúsenostiach som podraďoval už pred zatáčkou, pri cca 40km/h som hodil zo 4 do 3 a ako som pustil spojku tak som cítil že na tom ľade mi zatancoval kus zadok aj keď tam mám dobré zimné gumy, v zákrute keď to spravím tak už idem bokom
som rád že to auto nekúpil nejaký chalan ktorý keď to pri prvej zákrute rozje*e tak ho postaví do záhrady na 2roky lebo nie su financie, ale že to kúpil seriózny človek ktorý to chce dať poriadne dokopy