... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 328i] Daytona Lokomotiva - koniec príbehu

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 18:39

nic si z toho nerob.. toto sa moze stat aj skusenemu.. proste necakana situacia je najhorsia...

ja som sa naucil ocakavat uz pomaly vsetko... uz aj to ze ked niekto zaradi spiatocku, tak aj ja ju zaradim a pripravim sa na "unik"

inak podla mna sa to da opravit lacnejsie ako za 2000e

najdrahsie bude na tom cisto len lakovacka..
diely akotake nebudu drahe..

btw... mal by som zaujem o svetlo (to rozbite) 8-[

joey750
Auto: BMW e36 323i coupé
Kraj: Košický

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 19:27

Veľmi ma to mrzí ale hlavne že si v poriadku ešte že si nikoho nesundal, snad ešte bude take cukríkove ako niekedy môj brat skončil podobne dialnica zakruta pršalo gumy tiež hodne na vymenu http://imageshack.us/photo/my-images/9/ ... a277e.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... d606d.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/28 ... a6b57.jpg/
gumy netreba podcenovat a hlavne v takom počasi

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 19:42

Inscene napísal:
polka klubu tu mudruje ako si mohol jazdit letne gumy a neviem co pritom vidim ked sa tu predavam pneumatiky ktore maju nejaky stav (aj zimne ) tak nikto ich nekupi lebo radcej sa bude vozit na 4-5mm 10rocnych gumach namiesto toho aby kupil nove..

kazdopadne to ze si dostal smyk a capol do zvodidiel .no stava sa .. verim ze zo 100ludi co tu ma bmw 99 by tak isto skocilo na brzdu alebo by ani nestihlo zareagovat ..ten jeden by mozno zatiahol rucnu alebo co .. ale v tom okamihu nestihas nic..

kazdopadne velke poucenie do buducna a ver aj to prospeje ..budes jazdit opatrne:)

auto su plechy..hlavne ze si ty ok..a jasne zaboli to ked si si kupil nieco co si chcel a teraz je to rozbite ..ale tak opravis ..alebo to predas a mas pokoj..mozno znamenie.

Ja ti poviem.. ked bola poladovica v Piatok ked som siel domov no nevedel som co robit.. ci stlacat brzdu ked dole kompcom alebo co.. viacej ako 20-30 sa nedalo ist lebo zadok stale hadzalo.. mam zimne gumy.. popravde ja by som asi urobil to iste...
Jack Daniels + Coca Cola :)

Inscene
Auto: beamer
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 19:49

ja mam nokian wrg2 8mm dot 2010 a mne sa smyka tiez .

proste a kludne si viem predstavit zeby som nestihol zareagovat a ujebal to tiez do zvodiel..

neviem ci ste tu uz niekto mali nehodu ..ale proste tu 0.1sekundy ked mas reagovat si uvedomis az potom ked mas highlights nato .. cize proste vacsinou sa len pozeras ako to niekde capnes.
e46 330i
e28 544i

germancars

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 19:55

demkovicz daj si facku a chod sa schladit...som zvedavy kolko ti vydrzi tvoja slavna 323ka

taketo veci sa stavaju a hlavne ked ma clovek prve auto 328cku je to len otazka casu..na auto s 200 konmi treba mat najazdenych nie malo km aby clovek vedel kedy moze pridat plyn a ako reagovat v tej ci onej situacii..ak je to tvoje prve auto nemal si si ho kupovat, treba zacat klasicky od nejake 1.6 ; 2.0; 3.0 a potom uz budes ako tak pripraveny na silne auto.. kazdopadne z toho nerob ziadnu tragediu ako tu nejaki exoti prezentuju..pouc sa z toho a pouzivaj pri jazdeni hlavu najme ked mas auto so zadnym nahonom a 200 konmi ;) ja ked som kupil M3ku tak som sa bal pridavat a stale sa bojim mam pred tym autom respekt a plny plyn pouzivam len ked je sucho a teplo na poprsanych a zamrznutych cestach ti ubehne zadok ani nevies ako predpokladam ze na 328 to bude take iste...takze pohoda zahod to za hlavu ;)

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 20:36

Napis Majovi320 PM (soeavu cez klub) uz som s nim hovoril- mrzi ho to, ale jed teraz visi ze nie si nejaky uplby somar- len nepoznas asi este co to je shift lock so zadnou napravou (bloknutie kolies v momente ked po podradeni pustis spojku). Majo ti urcite da uzitocne rady. Skladal by som to rozhodne z origo dielov- E36 je vela takze uz len zohnat pekne negitovane, nehrdzave diely. Zadok by som tiez zvazil dat nove plechy a dat urobit celolak, alebo vsetko okrem strechy. Cenovo by to mohlo do tych 2500 vyjst. Samozrejme myslene kvalitna oprava. Neorigo plechy urcite nedavaj. Drzim palce.

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 20:54

co uz...zle sa stane rychlo. Teraz zbytocne polemizovat ako si mohol vyrovnat smyk...
Ber to ako skusenost...clovek ktory jazdi 40km/h po meste 10 rokov bez nehody je dobry sofer? Nie. Clovek ktory dokaze ist 140km/h bez nehody je dobry sofer...samozrejme pri rychlej jazde je vyssie riziko nehody, ale stale sa ucis a si coraz lepsi...
Vela ludi odtialto ma urcite podobne zazitky ako ty.
Hlavne ju oprav a uzivaj si ju konecne :D

BTW: Tomas nemal si kupit 316i to je hlupost ze treba zacinat so slabym autom...to ta nic nenauci...treba mat silne auto a na nom sa pomaly ucit a pomaly sa zlepsovat :wink: moje prve auto co som si kupil bolo 3,0 V6 a nerozbil som ho :D
Klub tvoria ľudia, nie autá...

Šubo
Auto: BMW Power

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 21:16

Na shift lock musi mat rychlost aby dal bokom zakrutu,cize pomali asi nesiel ze?
Proste neverim ze by aj 2.8ma kusla v zatacke pri podradovani(normalnom).
Plechy a lakovanie je najdrachsia zalezitost,a kedze to je s kazdej strany tak mozes uvazovat nad celolakom aj so strechou,aby si to mal ako bolo #-o
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

dodoIPD
Auto: BMW

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 21:17

Pamataj, nabuduce podrz plyn ;)

Kazdopadne je to stale len auto, materialna vec, ocividne si to nekupoval za posledne takze vsetko bude OK. Myslim ze je jedno ci zimne alebo letne, na namraze ti to ajtak nepomoze.

Drzim palce nech to auto vypada jak predtym.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 21:33

Šubo napísal:
Na shift lock musi mat rychlost aby dal bokom zakrutu,cize pomali asi nesiel ze?
Proste neverim ze by aj 2.8ma kusla v zatacke pri podradovani(normalnom).
Plechy a lakovanie je najdrachsia zalezitost,a kedze to je s kazdej strany tak mozes uvazovat nad celolakom aj so strechou,aby si to mal ako bolo #-o

keď šofér s tým nemá skúsenosti tak v pohode sa to môže stať, ja som šiel v piatok ráno s autom a na ceste bola skoro súvislá vrstva námrazy, tak po skúsenostiach som podraďoval už pred zatáčkou, pri cca 40km/h som hodil zo 4 do 3 a ako som pustil spojku tak som cítil že na tom ľade mi zatancoval kus zadok aj keď tam mám dobré zimné gumy, v zákrute keď to spravím tak už idem bokom

som rád že to auto nekúpil nejaký chalan ktorý keď to pri prvej zákrute rozje*e tak ho postaví do záhrady na 2roky lebo nie su financie, ale že to kúpil seriózny človek ktorý to chce dať poriadne dokopy
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 21:39

ViktorDDD napísal:
keď šofér s tým nemá skúsenosti tak v pohode sa to môže stať, ja som šiel v piatok ráno s autom a na ceste bola skoro súvislá vrstva námrazy, tak po skúsenostiach som podraďoval už pred zatáčkou, pri cca 40km/h som hodil zo 4 do 3 a ako som pustil spojku tak som cítil že na tom ľade mi zatancoval kus zadok aj keď tam mám dobré zimné gumy, v zákrute keď to spravím tak už idem bokom

som rád že to auto nekúpil nejaký chalan ktorý keď to pri prvej zákrute rozje*e tak ho postaví do záhrady na 2roky lebo nie su financie, ale že to kúpil seriózny človek ktorý to chce dať poriadne dokopy
+1 =D>

Šubo
Auto: BMW Power

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 21:40

O lade nic nepisal.
To bola potom neprijemna situacia,no kedze vonku byva cez den 0,tak stim treba pocitat,ze to moze byt niekde namrznute,a letne gumy nebudem spomínat.
Chlape,dufam ze sa ti to podarí dat cim skor do poriadku,a uz si len vychutnavat zvuk 6 valca o skoro 3litrovom obsahu :twisted:
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 21:57

germancars ver tomu ze mne moje auto vydrzi dost dlho lebo viem ako sa k nemu mam spravat a nedovolim si to na co viem ze nemam a ked sa ty rad fackujes tak nech sa paci , mne to nesmakuje :wink: chlapik vyzera byt rozumny a dobre sa k tomu postavil , som si myslel ze je to nejaky frajer ktory si nevazil to co mal no pekne to tu napisal a preto sa mu ospravedlnujem, snad to da dokopy a bude to to co bejvalo... ale letne gumy to je fakt silne kafčo a toto sa proste nerobi , tak vela zdaru nech ho vydrz neopusti pri skladani dokopy a snad aj nejaka vystraha do buducna ze to mohlo skoncit ovela horsie

Pežot

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 22:04

Ako chlapci, nechapem vas, dpc ... picu o tom viete a mudrujete tu ... ako mu nasrat do ruk a podobne ... ti, ktori to tu pisu, by skoncili rovnako, ba este horsie ... tak sa skuste zamysliet ... je to len auto, pekne auto, ale jasne, pardon ... tu si honite aj nad zhnitou trickou a ako ju niekto nechal zhnit v zahrade ... uvedomte si v hlavach, ze auto je spotrebny material, nie bozstvo, dpc ... stalo sa to, ale fakt nebudte kokoti ... lebo niekto dostal smyk a otukal auto ... fakt dementni ludia, niektori ...
Naposledy upravil/-a Pežot v Nedeľa, 27. Novembra 2011, 22:08, upravené celkom 1 krát.

Pežot

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 22:06

Demko co sa nerobi? Neocakavana situacia? ... fakt Ti jebe? :) dpc ... proste sa stalo, svet sa nezruti, dpc ...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných