... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Patrik145
Auto: e53
Kraj: Bratislavský

Re: [E36 328i] Daytona Lokomotiva - koniec príbehu

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 22:20

Hlavne ze sa nikomu nic nestalo... Neviem co riesite. Su to len plechy a co ze cuker, stat sa moze cokolvek...
Kazda znacka ma nieco do seba. Ci to je BMW, Ford alebo Skoda...

Sex je pre chudobných, my bohati jazdíme offroad

Zelo ZH

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 23:06

Ako chlapci som tu po neuveritelne dlhom case a ked citam niektore komenty niektorych debilkov tak viem preco som tu nebol a dlho zas nepridem... prisiel som si to precitat len preto ze sa to riesi aj na facebooku a pada mi sanka.

Aky tu ma niekto narok nadavat majtelovy do debilov? Rozbil vase auto? Vas to bude, alebo stalo peniaze? nie!!!! tak kebo ho jebne do muru po prvych 100 metroch ako ho vyplatil tak je to jeho vec, toto si tupci uvedomte... nikto z vas nesedel v tom aute, nevie co sa stalo a 90% z vas by reagovalo rovnako... Nije to prve rozbite BMW a ani posledne, ale nikto sa z toho teraz neposerie... Mne sa tiez stal incident na snehu s mojou 540, odniesol si to disk a zadna naprava a som tu, auto stale jazdi a vyzera tak ze z neho kopa ludi pada napicu... 540 touringom som zbural betonovy plot, mal som juu 2 tyzdne a co? zato som debil? mozno som, sam pred sebou a svojou penazenkou a nie pred vami co vas z toho moze boliet kokot!!! ze to bolo krasne auto viem, preto som si ho kupoval a co? mam najazdenych tolko km co mozno polka klubu dokopy a aj tak sa to stalo...

pozrite sa do zrkadla ty co tu do neho picujete ze kolko incidentov na cestach sa stalo vam... mne tolko zi si nepamatam ani 10% mozno... proste chalanovi to uslo, trochu to oskrel a hotovo, neoskrel vase auto...

tu sa ukazuje preco sem chodi velmi malo ludi co za to stoja, lebo sem chodi vela debilov :D
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 23:09

Držím palce s opravami, nech niesu komplikácie pri opravách. Snáď už čokoro budeš môcť zverejniť fotky ako sa auto podarilo dať dokopy. Hlavne aby si to nevzdal, ja by som na to nemal nervi, viem aké to je liať peniaze do auta. Vela štastia :thumbup:
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

kajo1

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 23:17

johnyfly1 napísal:

aka kontrovacka zo spojkou? uvedom si ze ak dostanes smyk mas ani nie sekundu na zareagovanie a jedine na co sa zmozes tak je dupnutie na brzdu(prirodzena reakcia)...nepoviem ze by tam bol nejaky 50m priestor ale proste na obycajnej ceste nemas sance vymacknut spojku zaradit rychlost a pridat...fakt je umenie aspon ked dupnes na tu brzdu :roll:

Keďže v zime som v šmyku nepretržite*, všetky reakcie sú prirodzené a premyslené. ;)
(*platí pre moje zadokolky)
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 23:27

Zelo ZH - kluud, tak to uz byva vsade, hlavne je ze sa najde par normalnych. ale pravdu mas s tym co si napisal

ono by sa to malo prestat rozoberat, lebo ako vzdy, su to zbytocne dohady, nikto nic nevidel nepocul ale vsetci vsetko vedia najlepsie. som zvedavy kolko ludi bude rovnako naruzivo pomahat chalanovi s opravami ...
posledna e36 na svete to neni, tak uplne jebat :P
drzim chalaniskovi palce, nech si z toho nic nerobi, stat sa moze kazdemu a stavaju sa aj horsie veci. a nad komentarmi tuna nech sa len pousmeje :)
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

kajo1

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 23:35

Boris, prvá vec bude zistiť, či je porušená geometria karosérie.
Prípadne sa to vyrovná na stolici, potom sa klampiar a lakírnik vyjadrí, aké diely treba.
Videl som, že to schytal aj disk, treba kuknúť zavesenie, ak to bol obrubník, časom pravdepodobne odíde ložisko.
A potom pôjdeme do Čunova učiť sa jazdiť ;) Je to len o cviku, niekto môže mať zadokolku 15 rokov a nikdy na to nepríde, lebo si nenájde čas a miesto.
Moje prvé BMW (tiež 328i) som skoro rozsekal na zjazde zo Staromestskej smerom na nábrežie, síce to bolo v lete a mal som nejakých 120 na tachu (skúšal som, čo tá zákruta znesie), ale problém bol ten mostný spoj, športový podvozok a runflat gumy a vodič :) Pretáčavý šmyk, kontroval som hneď ako blázon, ale vyrovnal som to len do tej miery, že som sa rútil ďalej bokom. Problém bol, že som sa nevedel udržať v tých 2 pruhoch v mojom smere a takto bokom som sa dostal do protismeru, tam autobus MHD. Keď to vodič autobusu videl, pokojne ostal stáť a čakal. Ja som ostal stáť kolmo na autobus od neho asi 20 cm.
Ešte si klepal na čelo, že čo Ti je*e?
Motor mi skapal, naštartoval som a šiel som domov.
Takže - stáva sa to aj iným, v podstate bežná vec.
Niekto má však viac šťastia ako Ty - a niekto menej, chápeš, ako to myslím, mohlo sa to posrať viac
Naposledy upravil/-a kajo1 v Nedeľa, 27. Novembra 2011, 23:43, upravené celkom 1 krát.
Ak máš otázku ohľadne klímy, napíš, ak budem vedieť, poradím.

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Nedeľa, 27. Novembra 2011, 23:37

tiez si myslim ze zbytocne to tu poniektori nafukli.. nahoda je blbec.. smyk sa da dostat kludne aj na zimnych.. dopadlo to jak to dopadlo, co uz no, neni to az taka tragedia.. auta je luto aj mne ale tak svet sa nezruti.. neni v takom dozolatnom stave, ze by to neslo spravit.. dufajme, ze onedlho bude ako za mlada :D

najprv som si tiez myslel ze nejaky magor, ze skusal co to da, ale typek to celkom dobre popisal a uvedomil si svoju chybu.. viem sa vzit do jeho koze pred incidentom, ze bol paf z auta a tesil sa z neho a chcel sa vozit, a ze isto necakal, ze by to mohlo dopadnut aj takto.. podla mna viaceri by v den kupi auta nesli hned prezut, ale proste by sa povozili, aj ked je to mozno kus dost odvazne v takom pocasi, ale proste ta radost a nadsenie by bolo vacsie.. ja by som to isto v ten isty den nerobil, najskor na dalsi den ked tak..

myslim, ze toto je celkom dobry priklad vystrahy a skusenosti do buducna nielen pre neho, ale mozno aj pre ostatnych..

verim, ze sa auto da do poriadku :) drzim palce
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Pežot

Pondelok, 28. Novembra 2011, 07:25

Celkovy problem daneho dna bol ten, ze bolo nadherne teple pocasie na tuto dobu, tzn. 10 stupnov a slniecko, vyrazne sucho. Na vecer ale padla hmla a zacalo byt mokro.

dushan
Auto: C63 AMG

Pondelok, 28. Novembra 2011, 10:08

pridavam sa do klubu predanych a nasledne rozbitych cukrikov...330 cinu som predal pred mesiacom debilkovi z Pezinka, podla najnovsej info je uz tiez naburana... ](*,)
G30 M550i
C63 AMG - performance paket
DUCATI Panigale 1299 - Final edition
Ex: E90 330ix
Ex: E46 330Ci SMG - clubsport
Ex: F13 650ix - AC Schnitzer
Ex: S1000RR
Ex: E63 M6 - AC Schnitzer
Ex: E36 318i
Ex: E60 545i SMG
Ex: E46 330Ci SMG

HAZARD
Auto: stare

Pondelok, 28. Novembra 2011, 11:08

no skoda toho auta ale zasa ked chalan ma prostriedky a nadsenie ho dat do predhodoveho stavu tak mu drzim len palce lebo nieje krajsej 36 naklube (podla mna)...halvne je ze chalan je zivy a zdravy auto je v tychto pripadoch az druhorada vec...tak vela zdaru pri opravach a mohol by si robit nejaku dokumentaciu z opravy myslim ze by to bola zaujimava a sledovana tema :wink:
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

jararak
Auto: skodofka 120l

Pondelok, 28. Novembra 2011, 11:50

kazdy ma plnu hubu a hodnoti druheho a som zvedavy ako by ste to zrovnali vy :). Podarilo sa mi priklepnut 3/4 mojich aut koli roznym poveternostnym podmienkam - darmo, stale plati ze kto nejazdi nerozbeje, ale pomer nevydarencyh a vydarenych krizoviek je rozhodne vecsi. Je to kurva stotina sekudny a reagujete pudovo, nie kazda reakcia je spravna. Jednoducho su chyby, na ktore je cas a priestor opravit, ine nie. Nastastie nikto nebol zraneny, ubudla jedna neporusena e36, pribudla jedna skusenost.

Z fotiek to nevyzera velmi slavne, avsak vsetko sa da ak sa chce. Tusim cretino ma 2 origo blatniky na sedan, pozri sa po nich, prednu masku ani nepozeraj inu ako origo, pozri v akom stave su svetla ci su olamane alebo cele, smerovky, ak chces mam aj ja dymove neorigovky, este nepouzite. Kapota bude horsia, sleduj kto bude predavat, taktiez dvere zadne lave by som volil nove avsak co stymi zadnymi falcami - najskor kupit nove a dat to prevarit. Svetla zozenies tiez. Hlavne nekupuj co najrychlejsie ale poriadne si pozri co potrebujes, ja som mal uz 2 kapoty a 3 predne masky, teraz mam 4. a konecne som spokojny. Narazniky bude stacit aj neorigo, su uz na kvalitativne dobrej urovni a hlavne neporovnatelne lacnejsie. Otazne vsak ostava ci sa auto nehlo v kasni.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

cretino
Auto: ..kombik :)

Pondelok, 28. Novembra 2011, 12:20

jararak, dobre pises, suhlasim s tebou.. ked sa to bude opravovat o pouzitych origo dielov, tak to bude financne zvladnutelne.. ten moj suchnuty predok ma stal 2500€ (nove origo diely), takze v tomto pripade by som tiez odporucal kupovat diely s rozvahou a rozumom..

P.S. tie blatniky nemam :(
F11 525d
E70 35d

gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Pondelok, 28. Novembra 2011, 12:59

Prednu kapotu na E36 mam jednu v garazi aj ja, ak by bolo treba...

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 28. Novembra 2011, 14:46

zamknute!!!!

ste smiesny s recami tipu "toto auto patrilo klubu" a podobne.

vratte sa do reality

ESTE JEDEN TOPIC na tuto temu a zakladatel ma trvaly BAN - takisto rozdavam banany za hlupe reci!!!

link na fotky vymazane - ich opatovne uverejnenie BAN!!!!!
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných