Tak, slíbené videjka :) . První driftíky ještě za mokra, kdy se dařilo projet celou trať v konstatním boku :).
Druhé už onboard (pardon za kvalitu obrazu u uobou

) driftů za sucha, kdy už byl ,,nesmysl´´ dát v propojeném boku část pod mostem, rád bych to svedl na slabý motor

ale myslím, že by to šlo taky nebýt těch pneumatik co to značně zůžily a já už si netrouf (to už bylo auto celé dobité a já s tím musel ještě dojet domů

). Taky snaha dát v jednom driftu tu nejtáhlejší pravou před cílovkou se ukázala jako zbytečná, s jedním přehozením navíc už to bylo fajn :)).
No a poslední záznam toho co jsem si už od začátku chtěl vyzkoušet po tom co dva roky jezdím pouze s autem se zvarosvorem

A vyvrátit, či potvrdit si ty řeči okolo jízdy čistou stopou se zavařeným diferákem, k jakému závěru jsem dospěl, je jasné

. První část videa, výše zmiňovaný souboj s Imprezou :) po tom co mě nechal jet před sebe, jsem byl podle videa ještě o něco rychlejší a za zmínku stojí i ten naštvaný (a moc pěkný) Civic, kterého jsem musel pustit po špatném zařazení, jezdil moc dobře! Jediné co mě štvalo bylo odlévání benzínu za tou dlouhou pravou z kopečka před barelem, už ,,dávno´´ před tím, než se motoru dostalo benzínu jsem šlapal po plynu, jenže nene, zbytečně mi to bralo vítr z plachet ale i tak.... byla to pecka! :)
1.
2.
3.