Ták a jsem doma konečně vyspaný :)
Rallyshow se povedla, byl sice pařák jako hrom až k nevydržení, auta, řidiči i diváci měli co dělat, což byl prý ostatně i důvod proč se nesešlo tak velké publikum jako rok zpátky.
Na akci byl hlavní program samozřejmě jiný než drifty, odehrávali se tam především duální měřené jízdy rallyových aut, což byla moc pěkná podívaná a vymezený prostor zde měli i ostatní jezdci oblastí blízkých rally. Ale vzhledem k zaměření akce i někteří ostatní jezdci jeli ,,pro diváky´´, takže si myslím moc fajn víkend i pro ně :).
Dojelo nás nakonec pouze 5 drifterů (z očekávaných 7mi), což mi nijak nevadilo, jen v sobotu už jsem se trochu obával, že budem jen tři, protože Lukáš Plch a Vlasta Nezdařil dojeli hodinku před ježděním - a na ty jsem se více těšil, protože mi sou trochu bližší svou ,,levnou technikou´´. Bohužel Vlastově 544i po prvním ježdění v sobotu (celkem 3x jsme dostali prostor) nejspíš skočil řetěz a následovala nejkratší pohádka... Potkali se u kolína... Což byla pěkná smůla, navrch se k nám připojil nový známý s vrchařskou e36 Compact M3 3.0, který měl taky smůlu a při driftech po přetočení to nejspíš přidřel, ještě se teda neví ale motor nešlo natočit a vydával hrozné zvuky, takže pro některé smolný víkend, určitě to neskutečné parno mělo taky svůj vliv...
Každopádně mě se dařilo, auto vydrželo :). V sobotu jsem to trochu přehnal s nájezdem na betony a zadek utrpěl trošku větší šrám, trochu se to i pohlo tak, že kufr o 1.5-2 cm nelícuje no stále to je kosmetika :)). V neděli jsem se na dopoledním ježdění cítil teda ještě dost špatně, sluníčko, večer jsme trochu popily, moc jsem se nevyspal... No ale jezdilo se dobře až na jeden zádrhel, kdy jsem to po přehození na cílovce přehnal a už věděl, že to srovnat nestihnu dal lehkou pusu betonům předním nárazníkem, trochu se posunul, rámeček rozbitý, maska trošku odřená ale nic strašného, otočili jsme depo jestli autu nic není a pokračovali dál :).
Jako největší pokrok beru fakt, že si mě pořadatel po závodě přivzal a nabídl mi něco co se jednoduše neodmítá... Vození lidí pod ním, na akcích pro firemní zaměstnance... Já hlupák, protože to bylo narychlo přemýšlel co s prací atd. No prostě delší pohádka, nakonec mi to o chvíli uteklo - dal jsem mu vědět pozdě. Ale ještě jsme si volali a samotného ho to mrzelo, protože mě podpořit chce, což mě strašně těší :) a má se ozvat až bude příště možnost - takže příště už budu připraven a s jasnou odpovědí otálet nebudu :).
Nějaká ta fotka wallkisu a odpočinku :), jak se najdu někde v galeriích fotografů na trati, přidám :)
A ještě jedna drobnost, pokud budete chtít, budu vám vděčný za lajkování, či sdílení mé nové stránky
http://www.facebook.com/michal.vychodil.driftNení to proto, že bych se cítil být hvězdou, jen už mě trochu otravuje, když mi na soukromý profil píší, nebo přidávají prakticky neznámí lidé a vše je tam veřejné - chci být zase viděn, kdyby se našla zase nějaká jiná příležitost, díky :)