Mno, tak se do toho pustím :)...
Cesta na závod (asi 450km) proběhla úplně v klídku, měl jsem na to celý den, takže se nespěchalo, tři delší pauzičky a na místě jsme byli okolo 6-té v podvečer. Většina závodníků se tam sešla už ve středu - byla naplánovaná zozprava, po rozpravě se pokecalo, něco málo popilo a ulehl jsem do auta - ráno jsem toho litoval, vůbec jsem se dobře nevyspal, alespoň jsem si to vyzkoušel a příště nějakou tu stovku za teplou postel holt obětuju

.
V závodní den, šlo všechno relativně rychle až jsem momenty ,,nestíhal´´

. V 7 už po ranní kávě, rozprava, navozit kola do servisní zoony a šup na tréninky. Tréninky byli dobré, nečekalo se, trať byla sice vážně rychlá ale výkon ještě stačil :). Ovšem už si budu dávat bacha na to co tam nazuju, tréninky a kvali jsem jezdil na 205/60 - holt zrovna měli na vyhození v pneuservise... jo dalo se to jak se pořádně zahřáli, ovšem potom co jsem tam dal 195/50, to bylo jiné auto

Za 3 celou trať a bez problémů

.
Kvalda byla dobrá, že probíhala dopoledne v rámci tréninku, nebyla přesně daná kdy. Jezdec si během tréninku sám řekl na startu origanizátorovi, kdy chce jet na body, ten to poslal do vysílaček rozhodčím a v klidu se mohlo jet, přičemž jsme měli 3 pokusy a vybírala se klasicky ta nejlepší, odjel jsem ji na ,,balonech´´ - malé jsem chtěl pošetřit ale jsem spokojený, druhou jízdu se mi podařilo zajet tak jak jsem si představoval, ručka pouze při startu driftu a pak ještě jedno zatáhnutí před konečným vracákem, jinak bez a furt v boku :). Byl jsem ohodnocen 55-ti body (ze sta možných) spolu s dalšími třemi jezdci - 9té až 11té místo, pro zajímavost mezi 6. a 12. místem byl rozdíl pouhých 6 bodíků

(19. startujících)
Po tom co, jsme se dozvěděli umístění, jsem byl jako... rád, že nejsem poslední ale stejně se přiznám, že mi bylo trochu líto, že nejsem v TOP8

, tak jsme skočily do auta a jeli na benzinku a pro bagetu (od rána nebyl čas nic sníst kromě sušenky). Dojedem si v pohodičce zpátky, že co budem dělat, jestli kouknem na profíky nebo pujdem trénovat a hle se zjevil pořadatel, kuurňa kde jsem

Že mě zhánějí, já v nevědomosti co se děje, jsem pelášil na trať a že mám jet battle, vykulím oči, no okaj, vyložit bagety

a honem zpátky na trať (pojíst jsem nestihl

) kde už na mě čekal Marcel Baláž s jeho e36 pumpovanou RB25DET

s asi 2x tolik výkonu

. Alespoň jednu jízdu jsme měli tréningovou, tak jsem se trochu stihl vrátit do reality, že ještě nejsem z kola ven

. V ní se Marcel přetočil, tak ve mě svitla jiskra naděje, že to možná nemá zas tak v ruce

. Tak šup na první ostrou jízdu, Marcel jel první a já kopíroval, paráda, za mě bez chyby, sice adrenalin na bodu varu, a já z prvního kola vylezl s body 6:4 pro mě

. Už mě čekala jen jízda vedoucí, pohodička, hlavně nic nepokazit žee... :) Ale ano, nervíky zapracovaly a já se přetočil (za celý den asi 5x včetně pul hodinkového mokra). Takže smolík a zaslouženě postoupil Marcel, který nakonec i zvítězil

, za ním se umístil Němec s S14 a třetí Cibulka s turbenou 325i :)...
Po tomhle jsme ještě měli nějaký ten čas na volné ježdění a to musím říct jsem si užil z jezdeckého hlediska asi nejvíc, už to bylo jedno co a jak zajedu a fakt to bylo znát

. Dost jízd jsem jezdil s 328 v kombajnu a to byli super dvojičky :)). Jezdil jsem vesměs první, videa on bude mít :). A bylo to fákt pecka :).
Mno... všechen bordel zpátky do auta a hurá 450km zase domů :) Už bez pauz a po náročném dni, téměř beze spánku ale nadopovaný shockama jsem to zvládnul a v pohodě dojel :), měl jsem jen trochu bobky z policajtů, protože na autě přibylo to clonítko a hlavně startovní číslo na okně, které je navíc v silničářské fosforeskující žluté, takže vážně nepřehlédnutelné

.
Mno co víc říct

, na jakém jsem skončil a proč, jsem se dozvěděl vlastně až dnes (včera jsem vůbec nevěděl proč jsem do battlů nastoupil) a bylo to tedy tak, že jeden závodník před námi vypadl díky technické závadě už po kvalifikaci, takže se Topka musela nahradit někým z nás tří se stejným počtem bodů, moc mě těší i když důvod mi je neznámý, že jsem byl vybrán právě já

A jak by řekl můj kamarád co se mnou jezdívá - příště znovu a lépe!