Tak po delší odmlce menší up
Na autě se nic zásadního neměnilo, pouze jsem vyměnil blinkry za kouřové depo, plácnul nějakou tu nálepku na okno

a konečně natáhl kabely pro rádio ať mám co poslouchat při delších trasách :)
Taky se na předku aktuálně točí pirelli p7 205/55, díky defektu dva týdny zpátky, ovšem taky staré ze směťáku no do zimy vydrží.
Další příjemná změna je, že jsem si domluvil se známým z pneuservisu neomezený přísun starších pneu, takže už nemusím jezdit po smeťákách a hrabat se v kontejnerech

Uploaded with
ImageShack.usDriftovat jsem byl na starém známém plácku naposled minulu neděli, víceméně nic nového, pojal jsem to jako zábavu pro ostatní, kterým sem ještě ,,dlužil´´ svezení. Takže jen krátké videjko na stejné brdo ale tyhle gumy hořeli pěkně
Potkali jsme tam i kluky s turbínovými Fiaty Coupe, z nichž jeden měl slušný foťák a udělal mi nějaké fotky, bohužel se mi teď neozívá, tak jen malá fotečka z jejich fora

Plány na tento měsíc je víc dělat na autě, než jezdit, dnes si při příležitostné návštěvy Brna (poslední kolo czech drift series) vyzvednu další diferenciál, opět 3.45 (ten co je na autě má moc velké vůle) a taky černé látkové tapce do předu (u spolujezdce totiž nebyl už od koupě). Dále budu kupovat nový olej, opět 10w60 Castrol, a rovnou vyměním i převodový + samozřejmě v novém diffu bude taky nový olej. To samé s chladící kapalinou, zima už je skoro za dveřmi a od problémů s chladičem je tam teď bůhví jaká směs.
V plánu je ještě udělat pořádek v interiéru, vytřít prostor kufru a udělat pořádek ve svazcích elektriky.
Auto taky nutně potřebuje vyvařit prahy + přední blatníky, uvidí se jak to bude s penězi, rád bych to v zimě zvládl, rýsuje se i nové zaměstnání, tak snad to nějak do kopy dám :)