... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Michal_01
Autor témy
Auto: BMW e36 325i
Kraj: Zahraničie

Re: [E36 325i] - Daily DRIFTER

Pondelok, 5. Augusta 2013, 19:04

Tak menší up, na autě není nic nového, jenom se jezdí a trénuje :smile:
Včera jsem byl zase v Mošnově a paráda, auto vydrželo :smile: a taky jsem se poprvé odhodlal tam šoupnout trojku :thumbup: no a co říct, byl to ten stejný pocit euforie jako když jsem jel bokem poprvé, paráda jen nevím co pak, až si opět zvyknu :D .
Tady je videjko, v popise je napsáno od kdy a co ve videu je :wink: (a konečně jsem přišel na to jak to nahrát v HD)
http://www.youtube.com/watch?v=wEg_-wEQ ... e=youtu.be

Ještě jsem si sehnal držáček kamery s přísavkou, po pokusu v autě, kde to vydržela na jednom místě, jsem se odhodlal to přišpendlit na střechu (kamera je klasika do ruky :lol: ). No výsledek vidíte sami, chce to rybí oko a externí mikrofon, ten zvuk je strašný...
https://www.youtube.com/watch?v=kbH_k8gEWbs

Obrázok

Uploaded with ImageShack.us

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Augusta 2013, 19:41

paradne sa hras s tym autom :thumbup: dobre ti to ode :thumbup: len tak dalej, drzim palce =D>
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Michal_01
Autor témy

Piatok, 13. Septembra 2013, 10:22

Tak po delší odmlce menší up :smile:
Na autě se nic zásadního neměnilo, pouze jsem vyměnil blinkry za kouřové depo, plácnul nějakou tu nálepku na okno :lol: a konečně natáhl kabely pro rádio ať mám co poslouchat při delších trasách :)
Taky se na předku aktuálně točí pirelli p7 205/55, díky defektu dva týdny zpátky, ovšem taky staré ze směťáku no do zimy vydrží.
Další příjemná změna je, že jsem si domluvil se známým z pneuservisu neomezený přísun starších pneu, takže už nemusím jezdit po smeťákách a hrabat se v kontejnerech :D
Obrázok

Driftovat jsem byl na starém známém plácku naposled minulu neděli, víceméně nic nového, pojal jsem to jako zábavu pro ostatní, kterým sem ještě ,,dlužil´´ svezení. Takže jen krátké videjko na stejné brdo ale tyhle gumy hořeli pěkně :smile:

Potkali jsme tam i kluky s turbínovými Fiaty Coupe, z nichž jeden měl slušný foťák a udělal mi nějaké fotky, bohužel se mi teď neozívá, tak jen malá fotečka z jejich fora :smile:
Obrázok
Plány na tento měsíc je víc dělat na autě, než jezdit, dnes si při příležitostné návštěvy Brna (poslední kolo czech drift series) vyzvednu další diferenciál, opět 3.45 (ten co je na autě má moc velké vůle) a taky černé látkové tapce do předu (u spolujezdce totiž nebyl už od koupě). Dále budu kupovat nový olej, opět 10w60 Castrol, a rovnou vyměním i převodový + samozřejmě v novém diffu bude taky nový olej. To samé s chladící kapalinou, zima už je skoro za dveřmi a od problémů s chladičem je tam teď bůhví jaká směs.
V plánu je ještě udělat pořádek v interiéru, vytřít prostor kufru a udělat pořádek ve svazcích elektriky.

Auto taky nutně potřebuje vyvařit prahy + přední blatníky, uvidí se jak to bude s penězi, rád bych to v zimě zvládl, rýsuje se i nové zaměstnání, tak snad to nějak do kopy dám :)

Michal_01
Autor témy

Nedeľa, 6. Októbra 2013, 20:08

Tak nakonec se zatím stejně jezdilo a nic nedělalo :D . Nastoupil jsem do nové práce, tak nebylo moc času na zbyt. Domů jsem si jen dovezl černé tapce a další diferák ale zatím jsem na to nešáhnul.

Budou chtít ještě podlepit čalounění - neví někdo jak na to? Co za lepidlo použít ať to nenechá mapy? (nemám za potřebí nic extra, jen ať to neplandá)
Obrázok

Obrázok

Na autě mezitím úplně odešlo palivové čerpadlo, které dělalo neplechu i při teplých startech (muselo se natočit min. 4x), takže to je aspoň vyřešené novým čerpadlem, sice nějaký polský šmejd ale aktuálně jsem si nemohl nic lepšího dovolit.

No v týdnu se mi konečně ozval kámoš, který není tak daleko a taky si s bráchou dělají e36 325i na drifety, tak jsme to dneska byli do Mošnova rozpálit a užili jsme si to skvěle, ve dvou autech je to hned o něčem jiném =D>
drifťáci spolu :smile:
Obrázok
Má tam krásné kola :thumbup: i když jinak klasický otloukánek :smile:
Obrázok

A dvě kratší videjka, když jsme nejezdili po trase.
Jiskřičky, dýmeček a rána :D
http://www.youtube.com/watch?v=DvfedClq50g&feature=youtu.be
polka :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ft558oGmfsE&feature=youtu.be

lukaslh
Auto: 325i coupe + 318ti
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 6. Októbra 2013, 21:27

az na ten tuzing parada ...... :thumbup: iba ma provokujes :smile: asi to nevydrzim a dam zavarit diff skor ako mi pride spojka.... :mrgreen:
325i coupe na drift: pribehy-nasich-aut/drift-t91470.html
ROZPREDÁM E36 318ti na diely predaj-nd-bmw/e36-nd-t108442.html

Michal_01
Autor témy

Nedeľa, 6. Októbra 2013, 21:34

To sem rád, že tě provokuju :mrgreen: :smile:

Jojo, ten jeho předné nárazník je navíc i dost nepraktický, není tam otvor na tažné oko :lol:. Bystřejší oko si i všimne jiných předních světel (tuším tyhle zkosenější -spára u blinkru přijdou na coupe?). Kluci to mají ale chvilku, neptal jsem se ale myslím, že už to tak koupili, no co hlavně, že to má zvarosvor (4.44) a ručku :D

Michal_01
Autor témy

Utorok, 19. Novembra 2013, 17:38

Nooo... a zase jsem nic neudělala a jenom jezdil :lol:. Přibyly teda konečně tapce, zatím bez repro a celková očista ale to je tak vše, no jo není čas, za to, když je, náležitě se využívá :D.

V neděli opět drift trénink, který s sebou nesl milé překvapení, založili jsme s kámošem ze srandy skupinu na fb, no a hned se našlo pár dalších lidí, takže už jsme byli 3 drifťáci, všichni e36 325i =D> 2xzvarosvor, 1x origo 25 procentní samosvor a i když jak říkal to zkoušel na suchu poprvé, nešlo mu to vůbec zle :) I jsem byl mile překvapný jak to jde i s takovou malou svorností :smile: a další dva řidiči, kteří se sice přijeli jen podívat ale jeden už má doma nachystanou e30 323 :) a další snad něco vymyslí, a nebo z hecu zavaří difer na jeho druhé e36 318i na díly :mrgreen: ... no nabírá to tady konečně lepší formu :thumbup:

A onboard videjko, konečně ze solidní kamerky (od táty půjčená AEE) \:D/

http://www.youtube.com/watch?v=O-GE-90v ... ture=share

Dendo
Auto: E30 325i

Utorok, 19. Novembra 2013, 17:47

:shock: Parada! ide ti to uz dost dobre :) zavidim ten flek kam mozete chodit jazdit. tu v Bratislave sme zatial nic take neobjavili :?
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai!
E30 M52B25DET
Obrázok

majro

Utorok, 19. Novembra 2013, 23:26

Dendo napísal:
:shock: Parada! ide ti to uz dost dobre :) zavidim ten flek kam mozete chodit jazdit. tu v Bratislave sme zatial nic take neobjavili :?

jj uz to mas celkom dost v ruke :thumbup: :thumbup:

jj v tychto koncinach je to bieda s priestorom ](*,) dendo ak nieco objavite alebo co, tak daj vediet :D pridam sa :bmwball:
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Michal_01
Autor témy

Pondelok, 23. Decembra 2013, 23:01

Díky kluci :smile:

Táááák, jsem se konečně dočkal a poprvé navštívil opravdovou trať a ne jen ,,parkoviště´´ :smile:. V neděli byl poslední den pro veřejnost na autodromu v Sosnové (jezdí se tam CDS). Dozvěděl jsem se o tom dva týdny dopředu a furt mě to tak nějak hlodalo, přecejen díky lepší práci si můžu víc dovolit, tak na co čekat, co když práce nebude vždycky...

Takže jsem se včera v 6 ráno vydal pouze se spolujezdcem a po střechu naloženým autem koly do 350 km vzdálené České Lípy :D. A byla to nehorázná pecka, moc jsem si to užil :smile:. Bylo mokro, takže se klouzalo o něco jednodušeji, což mi ale vůbec nevadilo :smile: . Už ve druhé jízdě se mi párkrát podařilo projet celou trať v konstatním boku, o čemž se mi ani nezdálo, šlo to fakt skvěle i jsem z toho byl sám trochu mimo :mrgreen:.
Auto vydrželo bez zaváhání cestu i ten záhul, spapalo si přes 85 litrů benzínu a všichni byli spokojení :twisted: :D

Fotky zatím žádné nemám ale snad se oběví od někoho později na netu :).

Zde kratší videjko zvenku a tři kolečka ze střechy, v posledním kole i jedno přetočení :smile:

http://www.youtube.com/watch?v=qbZlqZo0jVQ&feature=youtu.be

Co víc říct, byl to epesní den :smile:

Pistik
Auto: BMW E60 530i, E36 M3
Kraj: Košický

Utorok, 24. Decembra 2013, 20:26

parada ;) pokracuj len tak dalej.

Ako diff odporucam pouzivat 188cku (povodny obal) s kratkym prevodom z e34 (3,73 alebo 3,91).
Zavarenka nie je problem pre beznu jazdu;)
E46 S85B50 V10
E36 S62B50 V8

ex E46 320ci (M54)
ex E36 M3 3.2 (euro S50B32)
ex E70 3.0d
ex E70 3.0sd
ex E36 325i (M50B25)
ex E60 530i
ex E46 325ci M-paket, Quaife samosvor.

majro

Streda, 25. Decembra 2013, 01:34

neni o com :thumbup: :thumbup: velmi dobre ti to ide, zavidim ti to :) niekedy sa mozno naserem, a dam si vylet aj ja, nech si to vyskusam na nejakom normalnom priestranstve..
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

Michal_01
Autor témy

Streda, 25. Decembra 2013, 19:16

Díky, těší mě, že se líbí :smile:

Majro určitě to stojí za to, jen se ,,naser´´ :D nebudeš litovat :thumbup:

Pistik, díky za postřeh ale zatím tam zůstane co tam je - malý obal z 2.0 - 3.45. Ten 3.73 nezní špatně (už jen kuli zachování většího obalu - silnějších poloos), přecejen by to umožnilo tahat více na tři, což cítím, že by chtělo o malinko.
Tak možná až se rozletí, budu na to pamatovat :thumbup:

Michal_01
Autor témy

Utorok, 7. Januára 2014, 14:09

Konečně se mi podařilo najít i nějakou fotku ze Sosny :)
+ nějaký ten základní servis - výměna zadních brzdových kotoučů a destiček, nic extra, stejně jako vepředu obyč Feroda SL, jen mi k tomu nedali plechy kryjící desku a stávající měli jiné zámky, takže ještě musím pořídit a po 7tkm. výměna oleje a filtru-man, opět za Castrol 10w-60, už se teda nejmenuje edge sport ale pouze edge, no měl by to být snad ten samý :-s

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Lovec
Auto: E46 320d FL
Kraj: Trenčiansky

Streda, 8. Januára 2014, 22:29

Paráda =D> fandím ti. Niekedy si asi spravím ku vám výlet :D nemám to až tak ďaleko :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných