... všetko o BMW ...
pepka4 napísal:dobre sisi to spravil este dekor listy paka.....inak ked tak pozeram nevynikly by tam lepsie strieborne disky

lakernik je majster vo fachu
  lakernik je majster vo fachu ... dnes som trocha upravil zadny znak ktory siel pekne do farby a zajtra hadam pojde na kapotu dozadu ...
 ... dnes som trocha upravil zadny znak ktory siel pekne do farby a zajtra hadam pojde na kapotu dozadu ...   
  a vseobecne jeho bmw boli velmi zaujimave a som velmi zvedavy ako to doladi s tymi bc racingom
 a vseobecne jeho bmw boli velmi zaujimave a som velmi zvedavy ako to doladi s tymi bc racingom   ... chalani z detailartu ktori maju naozaj prehlad o celkovej starostlivosti a hlavne aj o non bmw autach a vseobecne je s nimi velmi prijemna atmosfera a pokec...
 ... chalani z detailartu ktori maju naozaj prehlad o celkovej starostlivosti a hlavne aj o non bmw autach a vseobecne je s nimi velmi prijemna atmosfera a pokec...  

aj ja ďakujem hoši.
 aj ja ďakujem hoši. su to samsung photography v korejskej kvalite...
  su to samsung photography v korejskej kvalite...  a jasne... tesim sa bud v senici alebo na nive ak sa neuvidime skor...
 a jasne... tesim sa bud v senici alebo na nive ak sa neuvidime skor... 

jozko2828 napísal:Na kamennom mlyne mozeme... aj s chalanmi... myslim ze jkk Jano sa prida tiez, mafo740 urcite, Juraj hadam tiez a K sa posnazime tak este par ludi sa najde a mozeme spravit par fotiek, dat kavu a pripadne aj nejaku normalnu spanilku bez urvanych kolies, pretacavych smykov a podobnych hovadin ale ako normalny mini zraz dospelejsich majitelov bmw...
 ale dam original ak sa chce niekomu s tym hrat..
  ale dam original ak sa chce niekomu s tym hrat..