... všetko o BMW ...
 auto beriem cez vikend flashovi spolu s frajerkinou fiestou a uvidime ako sa s tym popasuje. Dufam teda ze vsetko klapne ako ma...
  auto beriem cez vikend flashovi spolu s frajerkinou fiestou a uvidime ako sa s tym popasuje. Dufam teda ze vsetko klapne ako ma... 

budeš sa voziť ako na novom inak zadné som aj ja objednal FAG..
  budeš sa voziť ako na novom inak zadné som aj ja objednal FAG.. 

ložiskomania to tie naše kruháče
  ložiskomania to tie naše kruháče 

starynovy napísal:Prikladna starostlivost?

chalani skor mam otazku ake lepidlo pouzivate na opravy stropnic a calunenych casti vo vasich autach kdze kupecka maju niektore haklive veci hlavne okolo dveri... a hlavne v takom teple by som bol rad aby to nesmrdelo a aj nieco vydrzalo ?...
  chalani skor mam otazku ake lepidlo pouzivate na opravy stropnic a calunenych casti vo vasich autach kdze kupecka maju niektore haklive veci hlavne okolo dveri... a hlavne v takom teple by som bol rad aby to nesmrdelo a aj nieco vydrzalo ?... 
jozko2828 napísal:Tak tak a vybral vsetky hlavne tesnenia z motora a brzdovych strmenov a vycistil so silikonovym olejom aby vyzerali ako nove...chalani skor mam otazku ake lepidlo pouzivate na opravy stropnic a calunenych casti vo vasich autach kdze kupecka maju niektore haklive veci hlavne okolo dveri... a hlavne v takom teple by som bol rad aby to nesmrdelo a aj nieco vydrzalo ?...