... všetko o BMW ...
 refresujem jak blazon a nist ....
 refresujem jak blazon a nist .... ) ale doobeda som robil ten alternator, poobede som este par veci dorabal, supol krytky na spinave auto a isiel ho umyt a kedze som uz nestihal tak som paral za lakosom a auto je u neho tak budete musiet vydrzat a pofotim to aj s nahodenou alpinou...slubujem...
 ) ale doobeda som robil ten alternator, poobede som este par veci dorabal, supol krytky na spinave auto a isiel ho umyt a kedze som uz nestihal tak som paral za lakosom a auto je u neho tak budete musiet vydrzat a pofotim to aj s nahodenou alpinou...slubujem... 
 kedy to budes mat asi hotove?
 kedy to budes mat asi hotove?
 a ďakujem mu zatiaľ za to, že mi v pohode slúži a že ma zdiera z peňazí...
  a ďakujem mu zatiaľ za to, že mi v pohode slúži a že ma zdiera z peňazí...  tak by som si rád naplánoval nejaké tie ďalšie veci na nasledujúci rok keďže 99 % som poriešil a čakajú ďalšie, takže do apríla 2015 by som rád stihol:
 tak by som si rád naplánoval nejaké tie ďalšie veci na nasledujúci rok keďže 99 % som poriešil a čakajú ďalšie, takže do apríla 2015 by som rád stihol: )
 )](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) )
 )
 Budem sledovať
 Budem sledovať 

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) )
 ) 

že výkon...
  že výkon...   áno je pravda, že by som uniesol v tom aute ešte o pár koní naviac ale výmena motora je totalny nelegál a ako poznám svoje šťastie tak by som s tým mal len opletačky... plus finančne prerobiť 4 valec na 6 valec alebo V8, V10, V12 je fakt finančne náročné kedže tam treba vymeniť skoro všetko od brzd, výfuku, prevodovky atď... skôr sa do budúcna pohrávam s vecami ako kľukovka od Hartge alebo dbilas, 4klapkovým saním a podobnými vychytávkami... existuje aj varianta kompresor kitu pre môj motor ale cenovka je na úrovni ešte jednej e46tky... podobne sú na tom turbokity, ale turbo ma moc neláka...
  áno je pravda, že by som uniesol v tom aute ešte o pár koní naviac ale výmena motora je totalny nelegál a ako poznám svoje šťastie tak by som s tým mal len opletačky... plus finančne prerobiť 4 valec na 6 valec alebo V8, V10, V12 je fakt finančne náročné kedže tam treba vymeniť skoro všetko od brzd, výfuku, prevodovky atď... skôr sa do budúcna pohrávam s vecami ako kľukovka od Hartge alebo dbilas, 4klapkovým saním a podobnými vychytávkami... existuje aj varianta kompresor kitu pre môj motor ale cenovka je na úrovni ešte jednej e46tky... podobne sú na tom turbokity, ale turbo ma moc neláka...   netvrdím že v budúcnosti to možno nebudem riešiť ale zatiaľ to nechávam otvorené keďže auto nemám ako daily a hlavne ak sa mi zmení situácia, že príde rodina tak coupe je síce krásne auto ale praktické tak pre dvoch a nie pre rodinu... čiže potom by skôr prišlo k zmene a tam by som každopádne riešil niečo 4 dverové a hlavne silnejšie...
  netvrdím že v budúcnosti to možno nebudem riešiť ale zatiaľ to nechávam otvorené keďže auto nemám ako daily a hlavne ak sa mi zmení situácia, že príde rodina tak coupe je síce krásne auto ale praktické tak pre dvoch a nie pre rodinu... čiže potom by skôr prišlo k zmene a tam by som každopádne riešil niečo 4 dverové a hlavne silnejšie...

... v pondelok idem pre nu...
 ... v pondelok idem pre nu... 
 ojoojooooj dobre to vyzerá som zvedavý
 ojoojooooj dobre to vyzerá som zvedavý