... všetko o BMW ...
 neblázni... m packet lipko je čo ? krídelko ???
  neblázni... m packet lipko je čo ? krídelko ???  
e46fero napísal:=D> ojoojooooj dobre to vyzerá som zvedavý

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ... preto už pred lakovaním som bol upozornený, že to nebude dobré... Práca ako taká je spravená veľmi dobre a kvalitne horšie je to hlavne vpredu, kde mal byť osadený spoiler alpina. Zadný je v celku ok ... tak na 85 % podľa mojich kritérií ale ten predok je proste des...
 ... preto už pred lakovaním som bol upozornený, že to nebude dobré... Práca ako taká je spravená veľmi dobre a kvalitne horšie je to hlavne vpredu, kde mal byť osadený spoiler alpina. Zadný je v celku ok ... tak na 85 % podľa mojich kritérií ale ten predok je proste des...   
   ... nesedí to celkovo aj keď sme to tam ako tak dali... Preto v blízkej dobe prídu obe diely ešte raz ale tentokrát originálne kusy, kedže laminát je jednak krehký, jednak nastriekať ho je popravde umenie aby to aspon ako tak vyzeralo a hlavne nesedí tam na 100 %...
 ... nesedí to celkovo aj keď sme to tam ako tak dali... Preto v blízkej dobe prídu obe diely ešte raz ale tentokrát originálne kusy, kedže laminát je jednak krehký, jednak nastriekať ho je popravde umenie aby to aspon ako tak vyzeralo a hlavne nesedí tam na 100 %...  ... takže do budúcna som poučený, že "nie som taký bohatý aby som si mohol kupovať lacné veci"...
 ... takže do budúcna som poučený, že "nie som taký bohatý aby som si mohol kupovať lacné veci"... 
 ale ked to bude tak to bude robit radost
  ale ked to bude tak to bude robit radost   treba pockat...mas nejaky orientacny datum kedy to bude hotove?
  treba pockat...mas nejaky orientacny datum kedy to bude hotove? ale ako som napísal .. celkovo práca je skvelá... proste chlapík sa stým vyhral .. len jednoducho ak máš namiesto origa laminát... tak to takto dopadne ... moja hlúposť...
  ale ako som napísal .. celkovo práca je skvelá... proste chlapík sa stým vyhral .. len jednoducho ak máš namiesto origa laminát... tak to takto dopadne ... moja hlúposť... ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

tak hádam sa mu to podarí... lebo celý set tzn. predok aj zadok stojí 555 EUR a to je už fakt dosť (preprava z Nemecka vychádza ešte + - 60 eur...) a k tomu si treba prirátať lakovanie... ja som už po prvej návšteve lakoša vedel, že budem zháňať origo ale chcel som to vyriešiť tak, že keďže sa predbežne s priateľkou chystáme v júni na návštevu BMW múzea v Mníchove a Buchloe kde sídli Alpina je kúsok tak by som si to tam osobne vyzdvihol a spojil to s návštevou... len som proste nečakal, že ten predok bude tak blbý.. ono v zásade zpredu to také hrozné nie je ale hlavne z bokov vidieť že to tam proste nesedí... a to ma štve...
  tak hádam sa mu to podarí... lebo celý set tzn. predok aj zadok stojí 555 EUR a to je už fakt dosť (preprava z Nemecka vychádza ešte + - 60 eur...) a k tomu si treba prirátať lakovanie... ja som už po prvej návšteve lakoša vedel, že budem zháňať origo ale chcel som to vyriešiť tak, že keďže sa predbežne s priateľkou chystáme v júni na návštevu BMW múzea v Mníchove a Buchloe kde sídli Alpina je kúsok tak by som si to tam osobne vyzdvihol a spojil to s návštevou... len som proste nečakal, že ten predok bude tak blbý.. ono v zásade zpredu to také hrozné nie je ale hlavne z bokov vidieť že to tam proste nesedí... a to ma štve... 

s tým, že zbytky lepidla mi odstránil veľmi ochotný človiečik vo firme DetailArt, ktorému aj touto cestou ďakujem
  s tým, že zbytky lepidla mi odstránil veľmi ochotný človiečik vo firme DetailArt, ktorému aj touto cestou ďakujem  , robia veľmi peknú prácu keď som nechával oči na toyote mr2 (inak naozaj veľmi pekné autíčko...
, robia veľmi peknú prácu keď som nechával oči na toyote mr2 (inak naozaj veľmi pekné autíčko...  ) a Mercedes GLA v krásnej jasnej modrej farbe... aktuálne čakám na objednané diely od Martina46 - a to tesnenie olejovej vane s novými skrutkami, tesnenie držiaku olejového filtra s O krúžkami, abs snímače Bosch predný aj zadný, olejový separátor, silentbloky excentrických skrutiek zadnej nápravy Lemforder.
 ) a Mercedes GLA v krásnej jasnej modrej farbe... aktuálne čakám na objednané diely od Martina46 - a to tesnenie olejovej vane s novými skrutkami, tesnenie držiaku olejového filtra s O krúžkami, abs snímače Bosch predný aj zadný, olejový separátor, silentbloky excentrických skrutiek zadnej nápravy Lemforder.  . Za dnešok ďakujem Hajeckovi za pomoc a taktiež Igorovi z DetailArtu.
 . Za dnešok ďakujem Hajeckovi za pomoc a taktiež Igorovi z DetailArtu.