... všetko o BMW ...
jozko2828 napísal:Chlapci detailing ma caka v podobe lakovacky zacatkom aprila ked budem mat vsetko v aute...a kedze auto ma kvitnuce miesta tak preto tie divne upravy... ono trosku blbsie sa to foti ale skusim hodit jednu foto bez uprav....
jozko2828 napísal:Dik ale este zdaleka nekoncim kedze autiak este potrebuje nejake tie vecicky aby som bol spokojny (co ja aj tak nikdy nebudem kedze vzdy je co vylepsovat)... ohladne tempomatu, v zasade par ludi ma presviedcalo ze je to drahe a je to pre toto auto zbytocne..hlupost
![]()
... idealne je buracka alebo anglicak kedze nie je problem zohnat motorcek alebo riadiacku tempomatu (tu ti mozem aj darovat za jedno pivecko alebo flasu vina
) skor je problem zohnat spojkovy snimac a skrtiacu klapku kedze ta ktoru aktualne mas je verzia pre jedno lanko a ty potrebujes pre dve... diely vies zohnat aj cez allegro ale nikde som ich nevidel spolu kedze potrebujes nie len to ale samozrejme jednotlive konektory (da sa to rozchodit aj bez nich ale je to o dost dlhu robotu naviac E46Feri by ti vedel povedat kedze mi to zapajal) samotne zapojenie sa uz potom da lebo tie nase bmw su v tomto skvelo riesene ze aj ked nieco nemaju vo vybave tak rataju s tym ze si to dotycny moze dorobit... cize zhrnute a podciarknute - skrtiaca klapka, motorcek tempomatu, riadiaca jednotka, spojkovy snimac, konektory a cca. tri styri hodiny plus nakablovanie. Multifunkcny volant je samozrejmostou ale mas v podstate styri varianty tych volantov ake si vyberies cize staci ti len ramienko s multifunkciou bez bagu (vyjde lacnejsie a bag pouzijes svoj)... se vsim vsudy by si sa mal zmestit cca. do 150 eur... pocit na nezaplatenie..
jozko2828 napísal:Foto na kolach dodam vecer a altik by mal ficat, kontrolka zhasla a po skusobnej jazde ok.. hadam nebude taky hajzle aby ma nechal na ceste za lakosom...