Takze vcera som sa tesil z tempomatu a aj dnes doobeda cestou do CR ale naspat uz ma smiech presiel kedze parkrat mi preblikla kontrolka baterie a potom svietila natrvalo... :

cize moj prvotny odhad sa potvrdil ze alternator nedobija bateriu a teda len vdaka nej som dosiel v podstate zo Zlina az do Stupavy kde som pocas cesty citil ako vsetko postupne odchadza od stieracov, palubnych kontroliek, svetiel az kym sa tesne pred mojim barakom neporucalo cele auto...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
takze baterka vybita, alternator v riti a znova len podakovanie e46Feri za odtah domov. Takze planovanu lakovacku musim trocha posunut a idem zhanat bud nahradu, repas alebo novy kus podla toho co bude skor a za aku cenu... samozrejme stary musim vybrat a zistit co tomu je...

okrem toho ze mi frajerka znova dala vyzrat co si zase za investiciu vypyta ta moja plecka tak jedina obhajoba bola ze napriek takej poruche nas aj ked so sprievodnymi problemami doviezla takmer domov... cize v mojich ociach aj tak ostava bmw ako najspolahlivejsie vozidlo ktore svojho pana nezradi ak mu da co potrebuje...