... všetko o BMW ...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
  a dik za radu ...presne teba som potreboval kedze viem ze s tym mas skusenost...  

cize moj prvotny odhad sa potvrdil ze alternator nedobija bateriu a teda len vdaka nej som dosiel v podstate zo Zlina az do Stupavy kde som pocas cesty citil ako vsetko postupne odchadza od stieracov, palubnych kontroliek, svetiel az kym sa tesne pred mojim barakom neporucalo cele auto... 
  takze baterka vybita, alternator v riti a znova len podakovanie e46Feri za odtah domov. Takze planovanu lakovacku musim trocha posunut a idem zhanat bud nahradu, repas alebo novy kus podla toho co bude skor a za aku cenu... samozrejme stary musim vybrat a zistit co tomu je... 

jozko2828 napísal:v com pridem na zraz...![]()
![]()

odklopil som airbox a motorcek tempomatu taktiez povolil nadrzku serva a odskrutkoval dve skrutky a vypacil alternator a samozrejme zhodil klinovy remen. Alternator som zveril firme rmteam, ktori mali aj maju velmi dobru komunikaciu so zakaznikom, su velmi promptny a hlavne podla toho co som videl mi pan vysvetlil ake najcastejsie poruchy byvaju v alternatoroch a kedze ten moj mal klasicku chybu, spalene uhliky tak pojde na kompletny repas a znova spat do auta. Kedze cena noveho je v bmw sialena a kvoli uhlikom  a dalsim drobnostiam ho nema zmysel menit cely (videl som kompletne repasy a myslel som ze to su nove  
i