... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 320d]Classy-Stock ---> M-paket I. naraznik ??? Pora

Nedeľa, 14. Apríla 2013, 11:58

su 2 druhy tych krytiek pod hmlovky, s dierami na dochladzovanie a bez nich... takto ak tam nemas tie krytky to vyzera cigansky ;) a radsej si tam daj tie bez dier na dochladzovanie, vyzera to ppci ale sa mi to uz okukalo tak to islo prec cele ako to je

Obrázok

arg7
Autor témy
Auto: E46 320d limo
Kraj: Košický

Re: [E46 320d]Classy-Stock ---> M-paket I. naraznik ??? Pora

Nedeľa, 14. Apríla 2013, 12:05

Aten plast, ktory si psominal,ze si odstranil hned je ten v strede? Co ide stredom priecne? Aspon podla ETK tam nieco take ide :-k

arg7
Autor témy

Re: [E46 320d]Classy - B(L)ACK ON WHEELS - ABS svieti !

Pondelok, 27. Mája 2013, 20:35

Takze po dlhom case (cca 1,5 mesiaca) stalo auto u znameho a davalo sa dokopy. Ako som uz spominal vyssie menili sa tlmice, ulozenia tlmicov, tycky stablizatora + samozrejme geometria. Menili sa prave dvere, pravy spetak, pravy blatnik - tieto veci som objednal z polska cez allegro, boli v super stave (odporucam stranku tovarzpolska.sk :thumbup: ).
Dalej sa rovnal stlpik pri pravych dverovych pantoch a tiez priehlbinka na lavych dverach. Opravil sa aj zadny len an blatniku, ktory mi uz 2 roky kvitol ako kapusta na zahrade ](*,)
Vymenili sa este take drobnosti ako pravy podblatnik, lista pod pravy xenon, lista do naraznika, pravy drziak motora, prava tehlica a snimac otacok.
Suma sumarum, som lahsi, presne o 1000€ :? , ale co narobim...

Prave spominany snimac otacok mi robi starosti, lebo aj po vymene mi svieti zlty trojuholnik a kontrolka ABS. Ten co mi to opravoval tvrdi, ze to treba vyresetovat cez PC a potom bude secko OK. Ma s tym niekto skusenosti? Zisla by sa mi mensia rada...

Prikladam fotku hned po prevzati... Vymenil som smoked smerovky a strhol zlte folie z hmloviek. 8) Auto som hned vypuocval, ale skoncil som teraz vecer, takze v blizkej dobe pridam dalsie foto.
Prílohy
IMG_3407.JPG

arg7
Autor témy

Re: [E46 320d]Classy-B(L)ACK ON WHEELS-Vadny ABS snimac

Utorok, 28. Mája 2013, 20:55

Takze po dnesnej diagnostike sa potvrdilo to ,ze je vadny ABS snimac, ktory som btw daval novy TOPRAN. UZ pri nasadzovani bol problem ,ze nechcel vojst ako keby bol sirsi trochu. Objednaval som z ds-auto od Jara podla VIN-ka, takze netusim co robit a aky objednat teraz, aby to slo.
Diagnostika este odhalila vadny speaker parkovacieho systemu, ktory je momnetalne ticho.
Thats all folks :-#
Prílohy
IMG_3410.JPG
IMG_3411.JPG

arg7
Autor témy

Re: [E46 320d]Classy- Velky servis + Clutch Stop Mod

Sobota, 22. Júna 2013, 16:40

Kedze mi uz dosluhuju brzdy a ramena mi trieskaju po zime ako sialene + im nepmohol ani ten zimny incident, auto ide opat pod noz.
Budu sa menit komplet brzdy - kotuce, dosticky, senzory opotrebenia, brzdova kvapalina (Textar) a tak isto oblozenie rucnej brzdy (Meyle). Ramena som objednal klasiky Meyle HD.
Stale mi tiez nefunguje ABS senzor, ktory sa menil za novy, cize som kupil tu od klubaka cely cap kolesa aj s original funkcnym ABS senzorom, tak snad sa to vymeni kus za kus a pojde to [-o< .
Nefunguje mi svetlo spiatocky a PDC, cize usudzujem to na senzor spiatocky na prevodovky rsp nejake preseknute kable niekde tam (dedukujem preto lebo motor bol spadnuty an tu stranu tak mozno poskodilo kable k tomu senzoru).
Pridavam nejaky dokazovy material. :D
Uz nech mam auto spat a secko funguje ako ma :-"
Prílohy
IMG_3440.JPG
IMG_3463.JPG
IMG_3464.JPG

Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Re: [E46 320d]Classy- Brzdy, ramena, ABS + Clutch Stop Mod

Sobota, 22. Júna 2013, 16:53

pekne sa staráš :thumbup: velmi pekná e46
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: [E46 320d]Classy- Brzdy, ramena, ABS + Clutch Stop Mod

Pondelok, 1. Júla 2013, 20:01

Fú dobre do neho sypeš, ale ono ti to vráti :thumbup:

arg7
Autor témy

Re: [E46 320d]Classy-Brzdy, ramena, clutchstop+elektrikar z

Pondelok, 1. Júla 2013, 20:20

Takze auto som si bol dnes vyzdvihnut. Nahodene spominane veci ako brzdy, predne ramena - je to uplne iny pocit z jazdy ako predtym, ked to buchotalo a nebrzdilo :-"
Vymenil sa aj zlomeny snimac spiatocky na prevodovke, koli, ktoremu mi´nesvietili svetla spiatocky a nefungoval PDC, kedze nedostaval info z toho senzoru - uz setko slape ako ma.
Co ma ale stale trapi je to sk*rveny ABS senzor ](*,) :? ... Vymenil sa cely cap uz so zalisovanym original BMW senzorom, ktory fungoval na predchadzajucom aute a mne stale ukazuje chybu :(
Vedel by mi niekto pomoct kde moze byt chyba? Je mozne ze je niekde preseknuty kabel z tej krabicky smerom ku ABS jednotke aj ked diagnostika mi vyhodila nefunkcny pravy predny snimac Zhanam sikovneho elektrikara v kosickom okoli, alebo niekoho kto mi vie odhalit a nasledne opravit to ABS [-o<

Btw hned ako som dosiel domov tak som este namontoval po domacky vyrobeny clutch stopper... jedna sa o stopper, ktory sa nachadza pod spojkovym pedalom. Na zahranicnych forach som sa docital, ze pri vyssom stopri sa lahsie hadzu rychlosti.. mozno si len nahovaram, ale funguje to :smile:
Prílohy
IMG_3520.JPG
Šrot
IMG_3521.JPG
Homemade clutchstopper

arg7
Autor témy

Re: [E46 320d]Classy-200k za rohom-hardy, ulozenie diffu...

Pondelok, 29. Júla 2013, 14:45

Kedze auto sa blizi k magickej hranici 200.000 km (co viem tak pravy udaj a ak nie, je mi to jedno :mrgreen: ), tak auto sa pyta coraz viac investicii. Kedze mi trieskal diff, vymenili sa na nom setky 3 ulozenia (2x predne, 1x velky zadny) - boli v dezolatnom stave. Tak isto sa menila hardy spojka, ktora tiez vykazovala volu a po vybrati sa zistilo ze uz zacinala ta guma praskat.
Tak isto sa druhy krat menilo ulozenie motora na pravej strane. Po mojej nestastnej buracke sa tvaril,ze je ok, ale pri vypinani motora to triaslo. Teraz je to uplne OK.
Co ma ale viac trapi, su take neindetifikovatelne pazvuky z motora. Doslova ide o vibracie, ktore citim hlavne pri neutraly. Mojou dedukciou som zistil, ze by mohlo ist o remenicu (dost nakladna suciastka ](*,) ). Zvuk sa dokonca meni aj pri zapnuti a vypnuti klimy. Pri zapnuti zacne duniet a vibrovat. Vizualne sa ta remenica kontrolovala, ale nevidel som nic zvlastne. Nerad by som kupil suciastku za 150€ a zistim, ze som vyhodil peniaze do vetra.

Vie niekto poradit ako to poriadne skontrolovat a co setko vymenit ? Kladky ? Remene? Remenicu? :-k
Prílohy
IMG_3596.JPG
IMG_3660.JPG
IMG_3661.JPG

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Sobota, 4. Januára 2014, 14:06

Roman,

poriesil si uz to ABS-ko a trasenie mototra alebo to uz nechavas celkom zhnit pod oknom ? Mam volno do Pondelka tak volaj, napichneme to na INPU.

Wictor_W
Auto: BMW E63
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 4. Januára 2014, 14:16

:thumbup: KE pozerám že si za kopcom

arg7
Autor témy

Utorok, 7. Januára 2014, 20:01

ABS pumpa aj s modulom je vymenena...potrebujem ju sparovat s riadiackou cez NCS-ko a to trasenie je jednoznacne zotrvacnik, ktory mam v hazjli. Spojka je uz doma a momentalne cakam na zotrvak...tak snad v blizkej dobe to pojde.
Btw auto jazdi, len to neni prijemna jazda.. :cry:

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Utorok, 7. Januára 2014, 20:10

Uff, dobra studna. Dufam ze to bude na dlho posledna investicia. Dvojhmotak si kde objednal ?

arg7
Autor témy

Utorok, 7. Januára 2014, 20:30

Potom ti poviem ako som sa k nemu dostal, ale je to LUK komplet.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných