Na tento prispevok som sa chytsal uz dlhsie, ale stale ked som ho chcle zacat pisat, stratil som chut. Bohuzial 22.marca, v ten ked bolo na celom slovensku kalamitny stav sa mi cestou z roboty cca pri 60tke na rovnej ceste
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
podarilo auto j*bnut do vybetonovaneho zlabu. Auto vyzera tak ako vyzera

Moemntalne je v servise kde mi robia podvozok - zatial co je potvrdene tak musi sa menit pravy predny otocny cap (tehlica), komplet predne tlmice s ulozeniami. Snad potom podvozok bude v akom takom poriadku (aspon to mi trvdili v servise).
Co sa tyka plechariny, pravy blatnik, prave predne dvere spetak, tie uz mam doma na balkone objednane z polska cez allegro vo svojej farbe, aby som sa vyhol lakovacke. Vyzera to celkom fajn, povedal by som,ze stav mozno lepsi nez co som mal.
Najviac sa bojim ze bude posunuty A rsp B-stlpik
Prkotiny ako lista pod svetlom, smerovky ani neratam.
Buchli mi pritom bagy- cela prava strana a odpojilo mi pyrokabel.
Ten pyrokabel staci ocistit a pichnut naspat ? Bude to fungovat? Lebo nechce startovat len cez kable, ale vsetko ostatne mi ide, co sa tyka elektriky.
Auto je momentalne v ACS servise v Seni, kde chcu urobit maximalne podvozok a do pelchariny a nedajboze stolice ist nechcu.
Vie mi niekto odporucit niekoho v sirsom okoli KE, kto by vedel posudit ako su na tom sltpiky a ci netreba rovnat ?