... všetko o BMW ...
PetoK napísal:Bohuzial som skusil kadeco a kadeco sa pojebalo.Neboj, ono to chce čas, kým pochopíš že pre rodinu s dieťaťom treba iné, novsie, spoľahlivé auto a nie takýto veteran
Fajlo napísal:tijebe, 84eurPneu na nich boli vhodne tiez na e39, takze nizsi profil a aj tak mrtve, tak som siel prezut...vravim si, ze skusim riadny ofiko pneuservis v Trencine Premio Profityres...
Skoro ma vyzulo, ked za vyzutie/obutie a vyvazenie r18 s vysokym profilom si vypytali 84€ s poznamkou "to pretoze su to nizkoprofilace" ...
Tak nizkoprofilace aby ste vedeli su 235/50 vpredu a 255/45 vzadu - ked som mu to povedal, tak sa opravil na "ale to su limcove a robi sa to zle" ...
Killo napísal:Akoze ja som sa ani neplanoval nadchynat kvoli cene, aj ked ako hovoris bezne to je za tretinu...ale ked to bolo napicu a pritom mi zrusili aj podlozky...radsej tiez nabuduce pockam na niektoreho z mojich znamych, co prezuvaju...zrejme ti "garazmajstri" maju viac praxe, ako ti, co to robia 8 hodin denne...tijebe, 84eurtak to je supa. Ja som pri podonych rozmeroch tiez 18tky platil najviac v Bestdrive - okolo 60eur, lebo ma jedini z celej TT zobrali na pockanie hned ako som zavolal. Inak bezne platim 30-40eur. Za taky peniaz a este to aj odjebat, asi by ma tam roztrhlo. Si radsej zistuj cenu vopred
Ale zas mne tiez raz hviezdny servis v Hlohovci zauctoval 340eur za vymenu brzd na jednotkovu Fabiu HTP