... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Tak to je bmvklub nie vsednenudneautaklub. Rovnake vyfakovanie by vzala nova ofca 3 vs. prva F30.
voMacK napísal:absolutne v nicom, vo vsetkom je o mile horsia. toto tu snad ani nemusime rozoberatV com je akoze actual Octa lepsie ako prvy rocnik aktualnej 3er?
//MPower napísal:10 rokov dozadu som jazdil feliciu, takze neviem o com tocisTak keď mi to neliezlo na nervy v horšom aute tak logicky by mi to liezlo v lepšom
Tak na toto by som niečo napísal ale radšej som ticho.. Som nevedel že jazdiť (takmer 10 rokov dozadu) v novom aute čo stalo 3x viac ako staré E46y je hanba a urážka.
//MPower napísal:mozes mi verit, ze v dobe ked som kupoval moju E46 (bola tusim za nejakych 12000€, co ked dobre viem je o dost viac jak 300 000sk) som si s prstom v nose mohol kupit tu trapnu hnusnu 4 valcovu octaviu, o dost mladsiu s ovela menej kilometrami. ale nekupil, vies preco? lebo by som do toho v zivote nesadol, tak ako som pisal vyssie. zhodou nahod, ked uz sa o tom bavime, bratranec predaval jednu ciernu v kombiku, s 2 litrovym dizlom, prave v tej dobe ked som ja kupoval E46, s nejakymi 100 000km, v slabej chvilke si to auto kupil, takze som ju mohol kupit od neho.V tej dobe išli jazdené E46 okolo 300 000sk (a to už bol kúsok) ta podradna Octavia stala 800 000sk.. Ale o to vôbec nejde, len mi príde trápne že by som sa mal hanbiť že na čom som jazdil, napísať že do takého auta by som nedal ani nohu mi príde troška povrchné, pritom bolo cenovo aj bezpečnosťou úplne inde ako jeho E46 (na ktorej neviem ani či jazdil v rovnakej dobe ako ja na Ovci)..
starynovy napísal:a potom si sa zobudilTak to je bmvklub nie vsednenudneautaklub. Rovnake vyfakovanie by vzala nova ofca 3 vs. prva F30.
//MPower napísal:a nenapadlo ta ani troska ze aj tie standardy bezpecnosti sa menia pri faceliftoch? je x prikladov kde povodne auto malo 3 hviezdicky a faceliftovy model 4-5.Neviem nechcem špekulovať každopádne E46 je z 98roku a Octavia 2 2004 myslím. To je o 6 rokov novšia generácia aút čo je dosť.. V 98 asi neboli tie bezpečnostné štandardy asi take ako v 2004. Osobne by som chcel sedieť pri búračke radšej v Octavii 2 ako v E46.
Fuxxo napísal:No vsak to je mne, tebe a kazdemu, co obe tieto auta jazdil jasne. Ale zaujalo ma, co akoze tym Stary myslel.. :) Este teda ako uznam, ze ta Octa ma vacsi kufer, ale dopyce WTF?absolutne v nicom, vo vsetkom je o mile horsia. toto tu snad ani nemusime rozoberat
hlavne ked som si naklikal RS combi minule, 34000€ a to som nezacal klikat este vybavu priplatkovu (ktorej asi vela netreba ale aj tak)
voMacK napísal:V com je akoze actual Octa lepsie ako prvy rocnik aktualnej 3er?
//MPower napísal:o jakom principe rozpravas? to ze som si volakedy nemohol dovolit jak pristineship povedal, taktovi povedat ze hej kup mi nove auto, a bol som rad aj za feliciu, to znamena ze za 15 rokov co jazdim nemozem zmenit nazor? dopici jazdi si s cim chces, ja to mam absolutne na kokote fakt uz tieto tvoje reci, vobec ma nezaujimaju, a ked ti to nevadi, tak neviem naco jazdis na bmw vobec.To je jeho problém na čom jazdil (a je to úplne jedno). Tu ide o princíp že ukážem na akej podradnej picovine som jazdil (pritom nové auto) že by ani nohu o to neoprel a potom napíše že jazdil na Felicii?? :) Vám to príde ok? Keby jazdil cely život BMW 7 nepoviem ani slovo, ale jazdiť Felíciu a potom vysmiat niekoho s Oktaviou čo stala 10x toľko? Ehm.. Ja som jazdil 7er ale za to mi nerastie ego a nemám problém naspäť sadnúť a jazdiť aj s starou Oktavkou.. Nič kašlem na to lebo potom bude že som to tu vyspamoval, pritom som písal len odpovede na Fuxove texty a k veci o čom tu bola reč.
TT-SIMIK napísal:a jak to dopadlo? furt jazdi skodovky?Na margo ochcafky je to ze Bmw davno predbehlo ine automobilky roky roky dopredu a urcite by som neporovnaval bezpecnost auta aj ked bolo o 6r novsie. Ale chapem co tym chcel povedat Mpower. Ja mam iny priklad ktory davam vzdy svojim zakaznikom aj znamym ked porovnavaju neporovnatelne...
Ked som mal E46 2002 par rokov,myslim ze mala 10 rokov a mala uz okolo 320tis km,vsetko vyservisovane,18” kola,HR znizenie ale podaril sa mi paradny setup komfort/vizual. Vtedy doviezol kamarat firemnu ochcafku 2gen na 16” vo vybave L&K za 900tis SK z 900km. Bol ma na nej odviest po tej nasej slavnej uz byvalej panelke a poviem ze vsetko tak pukalo,vrzgalo,buchalo,tvrde sedenie,nepohodlne atd....Hovorim kamosovi no nic moc,na oplatku som ho odviezol na mojej E46 kde bolo vsetko uplne ticho a komfortne pohodlne a kamosovi padla sanka nove auto z 900km a 10r E46 z 320tis km a vtedy som mu povedal....vidis to toto je rozdiel medzi bmw a skoda/vw....Proste na ten pocit a kurva rozdiel do konca zivota nezabudnem....